Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Burundi Vizesi

Burundi Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Burundi Ticari Vize İçin Gerekli Evraklar Nelerdir?

Burundi’ye resmi iş seyahatleri, toplantılar, seminer, iş görüşmesi gibi amaçlarla seyahat planlıyorsanız Burundi ticari vize başvurusunda bulunmalısınız. Burundi’ye yapacak olduğunuz resmi ziyaretler için birtakım vize prosedürleri yerine getirilmelidir. Sayfamızda yerine getirilmesi gereken vize prosedürleri açıklanmıştır. Burundi ticari vize için gerekli evraklar 2024 ile ilgili sayfamızın devamını okuyarak bilgi alabilir, telefon numaralarımızdan bize ulaşabilir ya da bilgi@happyturizm.com adresinden sorularınızı gönderebilirsiniz.

Burundi ticari vize başvurunuz için şahsen gelmenize gerek yoktur. Burundi ticari vize evraklarınızı ofisimize ulaştırmanız halinde vize başvurunuzu sizin adınıza yürütmekteyiz. Happy Turizm ile hızlı ve zahmet çekmeden Burundi vize işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Burundi vizesi ile ilgili genel bilgi almak için Burundi Vize İşlemleri sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Burundi Ticari Vize İçin Gerekli Evraklar

  • Ticari Davetiye: Burundi ticari vize başvuru sahipleri seyahatleri için Burundi şirketinden mektup veya resmi yazı almalıdır. 
  • Pasaport: Burundi ticari seyahat dönüşü en az 6 ay daha geçerli olmalı ve en az 2 boş sayfa bulunmalıdır. Pasaportunuzun 10 yıldan eski olmamasına dikkat ediniz. Pasaportunuzda vize işlenmiş sayfaların da fotokopisini sunmalısınız.
  • Burundi Vize Başvuru Formu: Burundi ticari nitelikli seyahatler için 2 tane Burundi vize başvuru formu doldurulmalıdır. Başvuru formunu doğru ve güncel bilgilerle eksiksiz olarak doldurduktan sonra fotoğrafınızı yapıştırmalısınız. 
  • Bİometrik Fotoğraf: Vize başvurunuz için 2 tane yeni çekilmiş biometrik fotoğrafa ihtiyacınız olacaktır. 
  • Gidiş-Dönüş Ulaşım Rezervasyonları: Burundi vize başvuruları için gidiş dönüş ulaşım rezervasyonlarınızı başvuru evraklarınızla birlikte sunmalısınız. Ülkenize geri döneceğinize dair dokümanlar sunmanız vize başvurunuzun olumlu sonuçlanmasına katkı sağlayabilir. 
  • Konaklama Rezervasyon Belgeleri: Seyahatiniz için konaklama belgelerini de Burundi konsolosluğuna sunmalısınız. 
  • Sarı Humma Aşı Kartı

DİKKAT!

Kongo Demokratik Cumhuriyeti, Ruanda, Uganda,Tanzanya ve Kenya vatandaşları Burundi seyahatleri için vize almadan geçerli olan pasaportlarıyla Burundi’ye seyahat edebilirler.

Burundi Ticari Vize Nasıl Alınır?

Burundi ticari amaçlı seyahatleriniz için yerine getirilmesi gereken vize koşullarından yukarıda bahsedilmiştir. Burundi ticari vize için gerekli evrakları temin edip başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. Burundi vize işlemlerine pasaport ayrımı olmadan her pasaport sahibi vize işlemlerine tabidir. Diplomatik (Siyah), Hizmet (Gri), Hususi (Yeşil) ve Umuma Mahsus (Bordo) pasaport sahipleri Burundi seyahatleri için vize koşullarını yerine getirmek zorundadır. Burundi ticari vize için gerekli evraklarını nereden ve nasıl temin etmeniz gerektiği konusunda yetkililerimizi arayıp bilgi alabilirsiniz.

Her başvuru sahibinin seyahatinin amacına ve mesleki statüsüne göre farklı evraklar temin etmesi gerekebilir. Bu yüzden sayfamızın başında yer alan evrakları yetkililerimizle konuştuktan sonra hazırlamanızı öneririz. Vize servisimiz aracılığıyla Burundi vize işlemlerini yorulmadan tamamlayabilirsiniz. Başvuru için hazırladığınız evrakları ofisimize ulaştırmanız yeterlidir. Alanında uzman Burundi vize temsilcilerimiz sizin adınıza yerine getirilmesi gereken vize prosedürlerini yerine getirerek başvurunuzun takibini yapmaktadır. Başvurunuz sonuçlanır sonuçlanmaz sizleri haberdar ederek pasaportunuzu bulunduğunuz yere göndermekteyiz. 

Burundi Ticari Vize Kaç Günde Çıkar?

Burundi ticari vize başvuruları ortalama 15 gün içinde sonuçlanmaktadır. Ancak sonuçlanma süreleri evrakların tam ve doğru bir şekilde teslim edilmesiyle orantılı olarak değişebilir. Eksik evraklar ile başvurunuzu yapmanız durumunda vize sonuçlanma süreniz uzayabilir. Aynı şekilde yabancı pasaportlar ile yapılan vize başvuruları da daha uzun bir zaman dilimi içinde sonuçlanmaktadır. 

Burundi ticari vize başvurularını Burundi Konsolosluğu sonuçlandırmaktadır. Vize servisimiz başvurunuzun her aşamasını yürütmekte ve sizi bilgilendirmektedir. Başvurunuz sonuçlandığında sizlere haber vererek pasaportunuzu ikamet adresine göndermekteyiz. Burundi Büyükelçiliği Türkiye ve Burundi resmi tatillerinde kapalı olmaktadır. Başvurularınızı seyahatiniz için gecikme yaşamamak adına erken tarihlerde yapmanızı öneriyoruz. Burundi ticari vize evrakları ve vize prosedürleri hakkında sorularınızıbilgi@happyturizm.com adresinden gönderebilirsiniz. 

Burundi Vize İşlemleri

Türkiye’nin neresinde ikamet ederseniz edin başvurunuzu yorulmadan ve uğraşmadan vize servisimiz aracılığıyla tamamlayabilirsiniz. Bütün şehirlerden Burundi vize başvuru talebinizi kabul etmekteyiz. Burundi ticari vize başvuruları için şahsen gelmenize gerek kalmaz. Sadece Burundi ticari vize evraklarınızı ofis adresimize göndermeniz yeterlidir. Sitemizde Burundi vize işlemlerine dair detaylı bilgi mevcuttur. Sayfalarımızı okuduktan sonra Burundi vize yetkililerimizle iletişime geçebilirsiniz. Seyahatinizin detaylarından bahsederek hangi evrakları hazırlamanız gerektiği konusunda bilgi alabilirsiniz. Hazırladığınız evrakları yorulmadan posta yoluyla ofisimize gönderin. Sizin adınıza tüm işlemleri yürütmekteyiz. Başvuru takibinizi ofis iletişim adreslerimizden bize ulaşarak yapabilirsiniz. Burundi ticari vize hakkında soru ve görüşlerinizi bize bilgi@happyturizm.com adresinden iletiniz.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek