Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Çad Vizesi

Çad Vizesi

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Çad Ticari Vize için Gerekli Evraklar Nelerdir?

Dikkat!

Ülke genelinde, yabancıların fotoğraf çekmesi konusunda hassasiyet bulunmaktadır. Fotoğraf makinesi ve cep telefonu gibi cihazlara el konulabilmektedir. Ayrıca insansız hava araçlarının ülkeye girişi ve kullanımı izne tabidir.

Başkent Encemine’nin dışında yerleşim yerlerine özellikle karayoluyla seyahat etmek isteyen yabancılar yerel makamlardan izin almalıdır.

Çad’a gitmeden  önce sağlık kontrolünden geçmeli ve sarı humma aşısı yaptırılmalıdır.

 

Çad Ticari Vize için Gerekli Evraklar

Pasaport: Seyahat tarihinden itibaren en az altı ay geçerli ve boş sayfaları olan bir pasaport. Pasaport fotokopisi.

Vize Başvuru Formu: Başvuru sahiplerinin Çad vize formunun çıktısını alması ve okunur bir yazı ile İngilizce olarak doldurması gerekmektedir. Form doldurma işlemleriyle ilgili Happy Turizm Vize - Danışmanlık ofisimizi arayarak yetkilerimizden destek alabilirsiniz.

Fotoğraf: Son altı ay içinde çekilmiş, beyaz arka plan üzerinde, biyometrik özelliklere uygun, 3.5x4.5 cm boyutlarında dört adet fotoğraf.

Sarı Humma Aşı Kartı veya Fotokopisi: Çad’a gidebilmek ve vize alabilmek için Sarı Humma Aşısı yapılması gerekmektedir. SarıHumma Aşısı olmayanların seyahat etmeden 10 gün önceden aşı yaptırmaları gerekmektedir. Sarı Humma Aşısını Sağlık Bakanlığı İl Hudut birimlerinde, Havaalanlarında ve Sınır Kapılarında yaptırabilirsiniz. Sarı Humma Aşısının 10 yıl süresi bulunmaktadır. 10 yıl içinde başka Afrika ülkelerine gitmek istediğinizde kullanabilirsiniz.

Vize Dilekçesi: İngilizce olarak yazılması gerekmektedir. Happy Turizm Vize - Danışmanlık ofisimize ulaşarak uzmanlarımızdan vize dlekçe desteği alabilirsiniz.

Seyahat Planı: Gidiş-dönüş uçak bileti rezervasyonu ve Çad'da konaklama düzenlemelerini gösteren belgeler.

Otel ve Uçak rezervasyonu: Çad vize başvurularınızda satın alınmış bilet ve rezervasyonunuz yoksa hotel ve uçak rezervasyonlarınızı Happy Turizm Vize - Danışmanlık olarak yapmaktayız. Vizeniz çıkmadan hotel rezervasyonunuz için ücret ödemesi yapmamanızı ve uçak biletlerinizi satın almamanızı tavsiye ederiz. 

Seyahat Sağlık Sigortası: Seyahat Sağlık sigortanızı Happy Turizm Vize - Danışmanlık  olarak yapmaktayız. Sağlık sigortası ücreti başvurduğunuz vize türü ve süresine göre değişiklik göstermektedir. Detaylı bilgi için bizi arayınız.
Davetiye:  Davet eden firmanın evrakları: Çad' da faaliyet gösteren firmadan, ziyaretin nedenini, tarihlerini ve başvuru sahibinin seyahat masraflarının kim tarafından karşılanacağı bilgisini içeren, iletişim bilgilerini içeren kaşeli ve imzalı yazı.
SGK Hizmet dökümünüz: S.S.K.'lı iseniz, Tüm SSK kaydınızı gösteren, barkodlu e-devlet uygulaması
BAĞ-KUR'lu iseniz: BAĞ-KUR Müdürlüğünden alınmış 1479 nolu Orijinal belge

Şirket Evrakları: Vergi levhası, İmza Sirküsü, Ticaret Sicili Gazetesi fotokopisi, Ticaret Odası kaydı belgesi
Banka Hesap özeti: Başvuru sahibinin şahsi  Son 6 aylık hesap dökümü. Kaşeli ve imzalı olmalıdır.

Çad Vize Kaç Günde Çıkar?

Çad vize işlem süresi 5-7 iş günüdür. Acil Ekspres vize alımında ise 2 iş günde vize sonuçlanmaktadır. Acil Ekspres Çad Vize ücreti iki katı olarak alınmaktadır.

Çad Turistik Vize Ücreti

Vize ücretleri ne kadar süre alındığına ve türüne göre farklılık göstermektedir. Güncel vize ücretleri için Happy Turizm Vize - Danışmanlık ofisimizi arayabilirsiniz.

Çad Vize işlemleri ile ilgili bilgi almak için Happy Turizm Vize - Danışmanlık vize yetkililerimizden bilgi talep edebilirsiniz. Dilerseniz 0(312) 419 56 41 numaralı telefon hattımızdan bize ulaşabilir veya bilgi talebi için bilgi@happyturizm.com e-mail gönderebilirsiniz.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek