Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Cibuti Vizesi

Cibuti Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Cibuti Turistik Vize İçin Gerekli Evraklar

Cibuti’ye turistik amaçlı geziler için Cibuti turistik vizesi alınmalıdır. Cibuti’ye turistik vize almak için bazı vize koşullarını yerine getirmeniz gerekir. Sayfamızın devamında Cibuti turistik vize evrakları düzenlenmiştir. Seyahatiniz için hazırlıklarınızı yapmadan önce sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Cibuti turistik vize evrakları 2024 hakkında içeriğimizi okuyarak bilgi edinebileceğiniz gibi yetkililerimizi arayarak da detaylı bilgi alabilirsiniz. Bölge farkı olmadan Türkiye’nin her yerinden Cibuti vize işlemlerinizi gerçekleştirmekteyiz. Cibuti vize başvurunuz için şahsen gelmenize gerek yoktur. Evraklarınızı ofisimize kargo ile gönderebilir, Happy Turizm’in konforlu vize hizmetinden yararlanabilirsiniz. Cibuti Vize İşlemleri sayfamızın da inceleyebilirsiniz.

Cibuti Turistik Vize İçin Gerekli Evraklar

Pasaport: Cibuti seyahat dönüşünden sonra 1 yıl daha geçerli olmalıdır. Cibuti turistik vizenin işlenebilmesi için en az 2 boş sayfa bulunmalıdır. Başvurunuzdan önce pasaportunuzun geçerlilik tarihini kontrol etmelisiniz.

Biometrik Fotoğraf: 3,5x4,5 ölçülerinde 2 tane biometrik fotoğraf gereklidir. 

İngilizce Vize Talep Dilekçesi: Konsolosluğa hitaben yazılmalı, seyahat tarihleri ve gidiş amacı açıkça belirtilmelidir. 

Cibuti Vize Başvuru Formu: Cibuti turistik seyahatler için doğru bilgilerle Cibuti vize başvuru formu doldurulmalıdır. Form seyahat amacına uygun doldurulduktan sonra imzalı bir şekilde teslim edilmelidir. 

Ulaşım ve Konaklama Rezervasyonları: Cibuti turistik seyahatler için yapılmış olan konaklama rezervasyonlarının, ya da satın alınmış otel belgelerinin Cibuti Konsolosluğuna sunulması gerekir. aynı şekilde ulaşım rezervasyonlarınızı da başvurunuz için sunmalısınız. 

Kimlik Fotokopisi

DİKKAT!

Cibuti turistik vize başvuruları için dilekçenizde seyahat detaylarınızdan bahsetmeniz gerekir. Seyahatinizin kapsamında gideceğiniz yerler ile ilgili detay verilmelidir. Turizm firması aracılığıyla yapılan seyahatler için Cibuti’de hangi turizm firmasıyla yazışma yapıldıysa bu yazışmaların dokümanları Cibuti Konsolosluğuna sunulmalıdır. 

Cibuti turistik vize başvuru sahibi çalışıyor ise yukarıda sayılan standart evraklara ek olarak güncel şirket evraklarını da (ticari sicil gazete, imza sirküleri, faaliyet belgesi, vergi levhası fotokopisi)  beyan etmelidir.

Cibuti Turistik Vizesi Nasıl Alınır?

Cibuti turistik vize prosedürlerine Umuma Mahsus (Bordo) pasaport sahipleri tabi olmaktadır. Diplomatik (Siyah), Hizmet (Gri), Hususi (Yeşil) pasaport sahipleri 90 günden kısa seyahatleri için Cibuti vizesinden muaftırlar. Cibuti turistik vize başvurularınız için bir dilekçe yazarak dilekçenizde seyahat detaylarından bahsetmeniz gerekir. Konaklama rezervasyonlarınız da önemlidir. Cibuti seyahatiniz boyunca konaklayacağınız otellerin satın alınmış ya da rezervasyon dokümanlarını sunmanız gerekir. Cibuti seyahat planınızdan açıkça bahsetmeniz başvurunuzun onaylanmasına katkı sağlayabilir.

Cibuti turistik vize başvurularını Türkiye’nin her yerinden kabul etmekteyiz. Cibuti turistik vize başvurunuz için gerekli olan evrakları hazırlayıp ofisimize göndermeniz yeterlidir. Happy Turizm Cibuti yetkililerimiz seyahatiniz için gerekli düzenlemeleri yaparak başvurunuzu gerçekleştirmektedir. Yorucu vize koşullarıyla uğraşmanıza gerek kalmadan vize servisimiz aracılığıyla başvurunuzu tamamlayın. Cibuti turistik vize için gerekli evrakları bilgi@happyturizm.com adresinden de talep edebilirsiniz. Seyahatinizin detaylarından, mesleki statünüzden bahsetmeniz yeterlidir. Vize servisimiz tarafınıza Cibuti turistik vizesi için gerekli evraklar 2024 gönderecektir. 

Cibuti Turistik Vize Kaç Günde Çıkar?

Cibuti turistik vize başvuru sonuçları başvuru sahiplerinin durumlarına göre değişiklik gösterebilir. Eğer eksik evrakla başvuru yapılırsa sonuçlanma süresi uzayacaktır. Ancak usulüne uygun, tam ve doğru evraklarla yapılan Cibuti turistik vize başvuru sonuçları yaklaşık 5, 15 iş günü içinde sonuçlanmaktadır. Yabancı pasaportlarla yapılan Cibuti vize başvuru sonuçları daha uzun sürede açıklanabilir. Seyahat için vize başvurunuzu bu koşulları göz önüne alarak yapmalısınız. 

Cibuti turistik vize başvuru sonuçları Cibuti Konsolosluğu tarafından sonuca bağlanır. Vize servisimizin sonuçlanma aşamasına müdahale etme hakkı yoktur. Ancak vize başvuru aşamasında her an destek alabilirsiniz. Cibuti Konsolosluğu Türkiye’nin ve Cibuti’nin resmi tatil günlerinde kapalı olmaktadır. Cibuti turistik vize başvurularını gecikme yaşamamak adına erken tarihlerde yapmanızı öneriyoruz. Detaylı bilgi almak için iletişim numaralarımızdan bize ulaşabilir, bilgi@happyturizm.com adresinden sorularınızı gönderebilirsiniz.

Cibuti İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa, Edirne, Tekirdağ, Antalya, Bursa Vize İşlemleri

Cibuti’ye yapmayı planladığınız turistik seyahatler için Cibuti turistik vize başvurusunda bulunmalısınız. Cibuti turistik vize başvurusu için belirli vize prosedürlerini yerine getirmek gerekir. Öncelikle seyahat amacınıza uygun evrak listesi hakkında bilgi almalısınız. Sayfamızda Cibuti turistik vize için gerekli evraklar 2024 bulunmaktadır. Sayfamızı inceledikten sonra iletişim adreslerimizden bize ulaşarak seyahat detaylarınızdan bahsedin. Yetkililerimiz seyahatinize ve mesleki durumunuza uygun evrak listesi hakkında sizleri bilgilendirecektir. Cibuti turistik vize için seyahat detaylarının anlatıldığı dilekçe önemlidir. Başvuru sahipleri vize başvuru sonucunda olumlu sonuç almak için seyahat detaylarından açıkça bahsetmelidir. 

Cibuti vize başvurunuzu Türkiye’nin her şehrinden vize servisimiz aracılığıyla şahsen gelmek zorunda kalmadan tamamlayabilirsiniz. Gerekli evrakları yetkililerimize göndermeniz yeterlidir. Sizin adınıza başvurunuzu tamamlamakta ve sonuçlanma aşamasını takip etmekteyiz. Cibuti turistik vize hakkında sorularınızı bilgi@happyturizm.com adresinden bize gönderebilirsiniz.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek