Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Guyana Vizesi

Guyana Vizesi

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Guyana Turistik Vize için Gerekli Evraklar Nelerdir?

Guyana Vize İşlemleri

Umuma mahsus pasaport sahibi Türk vatandaşları vizeye tabidir. Hususi, hizmet ve diplomatik pasaport sahibi Türk vatandaşları ise 180 gün içerisinde toplam kalış süresi 90 günü aşmamak kaydıyla, Guyana’ya yapacakları seyahatlerinde vizeden muaftır.

Umuma mahsus pasaport sahipleri vizeye tabi olup, giriş vizeleri dış temsilciliklerimizce en çok 15 gün ikamet süreli verilebilmektedir.

Dikkat! Ülkede, tenha yerlerde vakit geçirilmemesi, fazla para veya değerli eşya bulundurulmaması, ayrıca, sivrisinek/böcek sokmalarına karşı tedbirli olunması tavsiye edilmektedir.

Guyana Turistik Vize için Gerekli Evraklar 

Pasaport: Turistik vize başvurusu için en önemli belgelerden biri pasaporttur. Pasaportun seyahat tarihinden itibaren en az altı ay geçerli olması ve boş sayfalarının olması gerektiğini unutmayınız.
Fotoğraf: Guyana vizesi için gerekli fotoğrafların ölçüsü genellikle 35×45 mm'dir. Bu fotoğrafların son altı ay içinde çekilmiş ve güncel olması önemlidir. Başvuru dosyasına eklemek için en az 2 adet fotoğraf hazırlanmalıdır.
Guyana vize başvuru formu: Eksiksiz ve okunaklı bir şekilde doldurulmuş ve başvuru sahibi tarafından imzalanmış vize başvuru formu. Başvuru formunu yanlış doldurduğunuz taktirde vize reddiyle karşılaşacağınızı unutmayınız. Vize başvuru formu uzmanlarımız tarafından doldurulmaktadır. Destek almak için Happy Turizm Vize - Danışmanlık Ankara ofisimize gelebilir veya mail göndererek bize  bilgi@happyturizm.com ulaşabilirsiniz.
Nüfus cüzdanı fotokopisi
Guyana ziyareti için dilekçe: Bu dilekçede başvuru sahibinin seyahat amacı, planlanan kalış süresi ve diğer ilgili bilgiler bulunmalıdır. Vize dilekçesi için Happy Turizm Vize - Danışmanlık yetkilerimizden destek alma için bizi arayınız. 0(312) 419 56 41
Otel, uçak vs. rezervasyon belgeleri
Bankada seyahat için yeterli miktarda para
Guyana vizesi ücreti ödenti dekontu
Aileye bağlı turistik amaçlı gidiliyorsa davetiye mektubu
Devlet çalışanları için memuriyet belgesi
Guyana’da kalacağı yerin adres bilgileri
Vukuatlı nüfus kayıt örneği
18 yaşın altındakiler için muvafakatname
Evli ise evlilik cüzdanı
Seyahat Sağlık Sigortası:
 Başvuru dosyasına bu sigortanın poliçesi eklenmelidir. Seyahat sağlık sigortası için Happy Turizm Vize - Danışmanlık uzmanlarımıza ulaşmanız halinde size yardımcı olacaklardır. 0(312) 419 56 41 numaralı hattımızdan bize ulaşabilirsiniz.

Emekliler için ek olarak; emeklilik cüzdanı
Öğrenciler için ek olarak; öğrenci belgesi

Guyana Vize Kaç Günde Çıkar

Guyana vizeleri başvuru yapacağınız ülke konsolosluğuna göre farklı işlem süreleri verebilir. Türkiye’de Guyana Fahri Konsolosluğu dışında başka bir resmi temsilciliği bulunmadığından Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize başvurularını Yunanistan Konsolosluğu ya da Yunanistan’da bulunan Guyana Konsolosluğu üzerinden yapabilir. Başvuru yapacağınız yere göre vize işlem süreleri değişiklik gösterebilir. Ancak genel vize işlem süreleri 7 ile 14 iş günü kadardır.

**Guyana vize başvurunuzu mümkün olan en erken bir tarihte; örneğin bir ay öncesinden yapmanız tavsiye olunur. Çalışma ve öğrenim amaçlı vizelerin alınması durumu ülkeden ülkeye değişmekle beraber Guyana vizesi bazen normalden daha uzun bir zaman alabilmektedir. Hangi vize türünden başvuru yapacağınızı bilirseniz bu süreyi en iyi şekilde ayarlayabilirsiniz.

Guyana Vizesi Başvuru Formu

Guyana vizesi başvuru formu İngilizce seçeneğiyle mevcuttur.

Guyana vize başvuru formu Guyana Konsolosluğu tarafından hazırlanmış olan resmi bir form türüdür ve bu yüzden bu formu doldururken dikkatli olunması sağlıklı bir Guyana vizesi alınmasında gereklidir. Guyana vizesi başvuru formu Guyana Konsolosluğunun başvuru yapan birey hakkında bilgi edinmesini sağlar ve bu yüzden önemi yadsınamaz. Ayrıca Guyana vize talebinde bulunduğunuza dair resmi bir belge niteliği taşıdığından dolayı bilgilerin yanlış ya da tutarsız olması ya da tam olmaması gibi durumlar Guyana vizesi sonucunun başarılı olup olmaması konusunda son derece etkili bir rol oynayabilir. Guyana vizesi başvuru formu, büyük harflerle ve okunacak bir biçimde doldurulmalı, düzenlenmeli ve gerekli bölümlere ve boşluklara istenmekte olan gerekli bilgiler doğru bir şekilde yerleştirilmelidir.

Guyana Vize işlemleri ile ilgili bilgi almak için Happy Turizm Vize - Danışmanlık vize yetkililerimizden bilgi talep edebilirsiniz. Dilerseniz 0(312) 419 56 41 numaralı telefon hattımızdan bize ulaşabilir veya bilgi talebi için bilgi@happyturizm.com e-mail gönderebilirsiniz.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek