Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

İzlanda Vizesi

İzlanda Vizesi

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

İzlanda Ticari Vize İçin Gerekli Evraklar

İzlanda ticari vizeniz için gerekli olan evrak listeleri, şahsi ve mesleki kriterlerinize uygun evrak listeleri web sayfamızda sizler için derlenmiştir. İzlanda seyahatiniz için beyan edeceğiniz şahsi evraklar herkes için temin edilmesi zorunlu dokümanlardır. Happy Turizm Vize - Danışmanlık ailesi olarak iyi yolculuklar dileriz.

İzlanda vize işlemlerinizi İstanbul, Ankara, İzmir, Edirne, Bursa, Adana, Konya ve Tekirdağ başta olmak üzere Türkiye’nin her bölgesinden vize servisimiz aracılığıyla tamamlayabilirsiniz.

İzlanda ticari vizesi için gerekli evraklarınızı eksiksiz ve aşağıdaki yönergelere uygun olarak hazırlayarak vize servisimize iletmeniz halinde işlemlerinizi vakit kaybetmeden tamamlamaktayız. Vize talebinizi ister ofisimizi arayarak ister mail (bilgi@happyturizm.com) ile oluşturabilirsiniz. Yetkilimizle davetiyenizin olup olmadığı bilgisini, iletişim bilgilerinizi, seyahat tarihlerinizi, önceki seyahat geçmişlerinizi ve vize bilgilerinizi paylaşmayı unutmayın.

İzlanda vize başvurularının değerlendirilmesi tamamen İzlanda Büyükelçiliğine ve İzlanda diplomatik misyonlarının yetkilendirdiği Danimarka Konsolosluğuna aittir. 

25 Eylül 2014 tarihinden sonra Schengen vizesi almışsanız, Schengen Vize Bilgi Sistemi'nde kaydınız varsa biyometri prosedüründen muaf olabilirsiniz. Parmak izi muafiyet durumunuzu bilgi@happyturizm.com adresimizden sorgulatabilirsiniz.

İzlanda Vizesi İçin Gerekli Evraklar

İzlanda ticari vizesi için gerekli evrakların son 3 ay içinde alınmış olması gerekmektedir. 

STANDART EVRAKLAR

Pasaport: İzlanda vize başvurularında sunulması gereken pasaportun 10 yıldan eski olmaması ve seyahat dönüş tarihiniz sonrasında en az 3 ay geçerliliğinin bulunması gerekmektedir. Pasaport kimlik bilgileriniz evlilik veya boşanma gibi durumlardan dolayı değişmişse pasaportlarınızı güncellemeniz gerekmektedir. 

İki adet biyometrik fotoğraf: Arka fonu beyaz, 35x45 mm ölçülerinde, son 3 ay içerisinde alınmış iki adet biyometrik fotoğrafınızı sunmalısınız.

Nüfus cüzdanı fotokopisi

İzlanda Schengen vize başvuru formu: Schengen vize başvuru formunun doldurulması konusunda gerekli desteği yetkilimiz sağlayacaktır.

Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği: Aile bilgilerini eksiksiz içeren, güncel tarihli, orijinal belge sunulmalıdır.

Ticari Davetiye: İzlanda’daki firmadan temin edeceğiniz davetiye mail ya da fax ile beyan edebilirsiniz. Ancak davet belgesinin içeriğine ve formatına dikkat edilmesi gerekmektedir. İzlanda ticari vize başvurularında davet belgesi ile ilgili dikkat edilmesi gereken husular aşağıdaki gibidir:

Ticari davetiye davet eden firmanın antetli kağıdınıza hazırlanmış olmalıdır. Davet belgesinde firma bilgileri, ticari etkinliğin kapsamı, adresi ve iletişim bilgileri yer almalıdır.
Davet belgesinde ayrıca Türkiye’den davet edilen kişilerin pasaportundaki kişisel bilgiler, mesleki görevleri, seyahatin sponsoru ve konaklama bilgileri de yer almalıdır. 
Talep edilen vizenin başlangıç-bitiş tarihleri ve ticari amaçlı birden fazla seyahat olacaksa öngörülen seyahat tarihleri belirtilmelidir. 
Fuar/sergi ziyareti ise katılım kartı, katılımla ilgili belgeler veya fuar standına ilişkin belge sunulmalıdır. 
Ticari davetiye gönderen kişinin İzlanda ulusal kimlik kartı fotokopisi veya oturum belgesi fotokopisi sunulmalıdır. 
MESLEKSEL EVRAKLAR

  • SSK'lı çalışanlar için;

Faaliyet Belgesi: Son üç ay içerisinde bağlı bulunduğunuz ilin Ticaret Odasından bağlı bulunduğunuz şirket adına düzenlenmiş faaliyet belgesinin aslı. 

Ticari  Sicil Gazete Fotokopisi: Türkiye’de çalıştığınız şirkete ait bilgilerin bulunduğu güncel Ticari  Sicil Gazetesi fotokopisi. Şirketin kuruluş, sermaye arttırımı, adres değişikliği olduysa güncel bilgiler yer almalıdır. 
Vergi Levhası  Fotokopisi: Bulunduğumuz yıldan bir eski yıla ait vergi levhası fotokopisi sunulmalıdır. 
Şirket İmza Sirküleri: Şirket adına imza atma yetkisi olan kişilere ait imza sirkülerinin fotokopisi
SGK işe giriş bildirgesi
SGK Hizmet dökümü
Maaş Bordrosu:
Son üç aya ait maaş bordrolarının orijinalleri, ıslak imzalı ve kaşeli olacak şekilde sunulmalıdır.

  • İşverenler için;

Oda Sicil Kaydı

Faaliyet Belgesi

Ticaret Sicil Gazetesi

Vergi Levhası

İmza sirküleri

  • Çiftçiler için;

Ziraat odasından çiftçi sertifikası alınmalıdır.

İzlanda Vizesi Kaç Günde Çıkar?

İzlanda vizesinin çıkış süresi ortalama 7-10 iş günüdür. Bu süre İzlanda Büyükelçiliğinin ve Danimarka Konsolosluğunun yoğunluk durumuna bağlı olarak uzayabilir. Türkiye'den yabancı pasaportlarla yapılan başvuruların değerlendirme süresi de konsolosluk görevlilerin yaptığı incelemelere bağlı olarak uzayabilmektedir.

İzlanda Ankara, İzmir, Edirne, Bursa Vize İşlemleri

Türkiye’nin neresinde ikamet ederseniz edin İzlanda seyahatlerinizde vize işlemlerinizi Happy Turizm Vize - Danışmanlık aracılığıyla tamamlayabilirsiniz. İkamet bölgenize göre işlem prosedürleri değişmektedir. Bulunduğunuz ilden başvurunuzu tamamlayıp tamamlayamacağınızın bilgisini yetkilimizden alabilirsiniz. İzlanda Schengen üyesi olduğu için Schengen güvenlik prosedürleri gereği parmak izi tarama işlemi Bordo pasaport sahipleri için zorunludur. Ancak 25 Eylül 2014 tarihinden sonra VIS ibareli Schengen vizeniz bulunuyorsa parmak izi muafiyet durumunuz söz konusu olabilir. Dolayısıyla parmak izi vermek zorunluluğu olmaksızın vize başvurularınızı tamamlayabilirsiniz

İzlanda Ankara vize işlemleri, İzlanda  Edirne vize işlemleri,İzlanda İzmir vize işlemleri, İzlanda Bursa vize işlemleri detaylı bilgi için iletişim numaralarımızı kullanabilir veya mail  (bilgi@happyturizm.com) atabilirsiniz.

İzlanda Ticari Vize Başvurularında Dikkat Edilmesi Gerekenler

  • İzlanda Schengen bölgesine dahildir. İzlanda vizesi Schengen statüsüne sahiptir.
  • Türkiye’deki İzlanda vize başvurularının değerlendirme yetkisi İzlanda Büyükelçiliğine ve Danimarka Konsolosluğuna aittir. İzlanda, Türkiye’den yapılan vize başvurularını değerlendirme ve sonuçlandırma yetkisini Danimarka Konsolosluğuna vermiştir.
  • T.C. Yeşil, Gri ve Kırmızı pasaport sahipleri İzlanda vize işlemlerinden muaftırlar. T.C. Bordo pasaport hamilleri İzlanda vizesine tabidir.
  • Evraklarınızı eksiksiz ve yukarıdaki yönergelere uygun olarak hazırlayarak vize servisimize iletmeniz halinde işlemlerinizi vakit kaybetmeden tamamlayacağız.
  • İzlanda Schengen alanında bulunan Avrupa Birliği üyesi bir devlettir. Schengen ülkelerine yapacağınız kısa süreli seyahatler için almanız gereken vize C tipi vizedir.

İzlanda temsilcilikleri tarafından belirtilen İzlanda vizesi için gerekli evrak listesine ve İzlanda vizesi hakkında en güncel bilgilere web sayfamızdan ulaşabilirsiniz. İzlanda vize talebinizi, İzlanda vize işlemlerinize dair tüm sorularınızı ve görüşlerinizi bilgi@happyturizm.com mail adresimize iletebilirsiniz.Türkiye’nin neresinde ikamet ederseniz edin İzlanda Schengen vize başvurularınızı vakit kaybetmeden Happy Turizm Vize - Danışmanlık aracılığıyla tamamlayabilirsiniz.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek