Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Lübnan Vizesi

Lübnan Vizesi

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Lübnan Vizesi için Gerekli Evraklar

Lübnan'a seyahat etmek isteyenlerin vize gereksinimleri, seyahat süresine ve amaçlarına bağlı olarak farklılık göstermektedir.

Kısa Süreli Seyahatler: Lübnan'a 90 günden daha kısa süreli seyahatler için turistik vizeye ihtiyaç duyulmamaktadır. Bu kapsamda, Mısır, Cezayir, Komorlar, Fildişi Sahili, Cibuti, Gana, Irak, Libya, Moritanya, Fas, Nijerya, Somali, Sudan, Tunus ve Yemen vatandaşları için belirli koşullar altında vize muafiyeti geçerlidir.

Ticari Amaçlı Seyahatler: Ticari amaçlı seyahatlerde, 90 günü aşan süreler için Lübnan konsolosluk temsilciliklerine başvurarak ticari vize almak gerekmektedir.

Uzun Süreli Seyahatler: Çalışma, öğrenim, aile birleşimi gibi uzun süreli seyahatler için ise D tipi (uzun süreli) vize gerekmektedir. Bu tip vizeyi almak için gerekli evraklarla birlikte ilgili konsolosluklara başvuruda bulunulması gerekmektedir.

Dolayısıyla, seyahat amacınıza göre uygun vize türünü belirleyip ilgili başvuru süreçlerini takip etmek önemlidir.

Lübnan Vizesi için Gerekli Evraklar

Lübnan vizesi için yapacağınız başvurular esnasında aşağıdaki evrakları hazır etmeniz gerekmektedir.

Pasaport: Planladığınız seyahat dönüş tarihinden itibaren en az 6 ay geçerlilik süresi ve minimum 2 boş sayfası bulunan pasaport
Fotoğraf: 3,5 x 4,5 cm. ebatlarında, beyaz fon üzerinde ve son 3 ay içinde çekilmiş 2 adet biyometrik fotoğraf
Nüfus cüzdanı fotokopisi
Lübnan vize başvuru formu:
Doğru ve eksiksiz bir şekilde doldurulmuş vize başvuru formu. Vize başvuru formunu başvuran kişi tarafından imzalanması şarttır. Vize başvuru formu için Happy Turizm Vize - Danışmanlık uzmanlarımıza ulaşmanız halinde size yardımcı olacaklardır. 0(312) 419 56 41 numaralı hattımızdan bize ulaşabilirsiniz.
Varsa davetiye mektubu

Seyahat sağlık sigortası: Seyahat sağlık sigortası için Happy Turizm Vize - Danışmanlık uzmanlarımıza ulaşmanız halinde size yardımcı olacaklardır. 0(312) 419 56 41 numaralı hattımızdan bize ulaşabilirsiniz.

Viize dilekçesi: Vize dilekçesi için Happy Turizm Vize - Danışmanlık uzmanlarımıza ulaşmanız halinde size yardımcı olacaklardır. 0(312) 419 56 41 numaralı hattımızdan bize ulaşabilirsiniz.
Uçak ve otel rezervasyon belgeleri
Banka hesap dökümü
Şirket Sahipleri için;
Şirkete ait ticari sicil gazetesi, faaliyet belgesi ve imza sirküleri
Tüm bu belgelerin yanında konsolosluk gerekli gördüğü taktirde ek evrak talebinde bulunabilmektedir.

Lübnan vize işlemleri ile ilgili bilgi almak için Happy Turizm Vize - Danışmanlık vize yetkililerimizden bilgi talep edebilirsiniz. Dilerseniz 0(312) 419 56 41 numaralı telefon hattımızdan bize ulaşabilir veya bilgi talebi için bilgi@happyturizm.com e-mail gönderebilirsiniz.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek