Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Malezya Vizesi

Malezya Vizesi

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Malezya Turistik Vize İçin Gerekli Evraklar Nelerdir?

Malezya Devleti ve Türkiye Cumhuriyeti arasında karşılıklı vize muafiyet anlaşması bulunmaktadır.  T.C. Umuma Mahsus (Bordo), Hususi (Yeşil), Hizmet (Gri) pasaporta sahip vatandaşlarımız ve Diplomatik pasaporta sahip vatandaşlarımız Malezya’ya gerçekelştirecekleri 30 güne kadar ikameli seyahatlerinde vize işlemlerinden muaftırlar.
Afrika ülkelerine planladığınız turistik seyahatin kapsamını en iyi şekilde tanımlayan vize işlemleri, Malezya vize ücreti ve gerekli evraklar hakkında ayrıntılı bilgi almak için yetkililerimizi arayarak bilgi e-maili isteyebilirsiniz.

Malezya’ya olan turistik, kültürel gezi amaçlı seyahatlerinizden önce sayfamızın devamındaki bilgileri dikkate almanızı ve bilgileri Malezya Büyükelçiliğinden teyit etmenizi tavsiye ederiz.

Happy Turizm Vize - Danışmanlık olarak Türkiye vatdandaşlarını vizeye tabi tutan tüm Afirka ülkelerinin vize işlemlerinin takibini yapmaktayız. Vize işlemleri Ankara,vize işlemleri İstanbul, vize işlemleri Eskişehir, vize işlemleri Edirne, vize işlemleri İzmir, vize işlemleri Balıkesir, vize işlemleri Bolu, vize işlemleri Bursa, vize işlemleri Manisa başta olmak üzere tüm Türkiye’den yapılan vize başvurularını kabul etmekteyiz.

Malezya Turistik Amaçlı Seyahatlerde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Malezya Federasyonu’na gerçekleştireceğiniz  90 güne kadar konaklamalı seyahatlerinizdede Umuma Mahsus (Bordo), Hususi (Yeşil), Hizmet (Gri) ve Diplomatik (Kırmızı, Siyah) pasaporta sahip vatandaşlarımızdan vize istenmemektedir.

Malezya’ya seyahat planlayan vatandaşlarımız 180 gün içerisinde 90 gün ikamet izni bulunmaktadır. T.C. vatandaşları Malezya’ya her girişlerinde en fazla 30 güne kadar ikamet etme hakkına sahiptir.

Malezya turistik seyahatinin kapsamı Malezya’da bir tura, geziye katılma amaçlı Malezya’ya seyahat düzenleyenler Malezya vize işlemlerinden muaftırlar. Malezya’ya turistik seyahat gerçekleştireceklerin davetiye yazısı temin etmelerine gerek yoktur.

Malezya’ya 30 günü aşan ikamet süreli seyahat gerçekleştirecekseniz Ankara’da bulunan Malezya Büyükelçiliğiyle iletişime geçmenizi tavsiye ederiz.

Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı Malezya’nın Sabah eyaletinin doğu kıyıları güvenlik durumu sebebiyle Doğu Sabah Güvenlik Bölgesi olarak belirlemiştir. Söz konusu bölgede Malezya yoğun güvenlik önlemleri alınmıştır. Bölgeye turistik amaçlı ziyaret yapılmaması konusunda Bakanlığımız uyarıda bulunmuştur.

Dikkat! Malezya’dan karayoluyla Tayland’a seyahatler güney Tayland’daki güvenlik durumu göz önüne alınarak tavsiye olunmamaktadır. 

Türkiye Vatandaşlarını vizeye tabi tutan Afrika ülkelerinde planlanan seyahat kapsamını en iyi biçimde tanımlayacak vize kategorisi için gerekli olan evrak ve prosedürler için Happy Turizm Vize - Danışmanlık ofisimizle iletişime geçerek, konsolosluğa gitmeden vize işlemlerinizin kontrolünü sağlayabilir, seyahat planlarınızı aksatmadan gerçekleştirebilirsiniz.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek