Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Monako Vizesi

Monako Vizesi

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Monako Vize için Gerekli Evraklar

Monako'ya seyahat etmek isteyen Türk vatandaşlarının vize başvurularını Fransa'nın Türkiye'deki diplomatik temsilcilikleri aracılığıyla yapmaları gerekmektedir. Zira Monako'nun kendine ait bir diplomatik temsilciliği bulunmamaktadır. Ancak, Fransa diplomatik temsilcilikleri sadece uzun süreli ziyaretler için vize başvurularını kabul etmekte ve kısa süreli ziyaretler için yetkilendirilmiş vize başvuru merkezlerine yönlendirmektedir. Dolayısıyla, seyahat planınıza göre Fransa diplomatik temsilciliğine ya da yetkilendirilmiş vize başvuru merkezlerine başvuru yapmanız gerekmektedir.

Monako vizesi için randevu alınması zorunludur. Happy Turizm Vize - Danışmanlık yetkililerimizle gerekli evraklar hazırlandıktan sonra başvurunuz sorunsuz tamamlanır. Ancak, uzun süreli başvurular için Fransa diplomatik temsilciliklerinden şahsen başvuru yapmak isteyen kişilerin kendileri randevu almalıdır.

Evraklar hazırlandıktan sonra randevu günü, evrak teslimi ve biyometrik işlemler (parmak izi taraması) gerçekleştirilir. Uzun süreli vize başvuruları için Fransa diplomatik temsilciliklerinde mülakat da yapılmaktadır. Tüm süreçlerin sorunsuz ilerlemesi ve eksiksiz evrak sunulması durumunda, Monako vizesi genellikle ortalama 7 iş günü içinde sonuçlanmaktadır.

Ancak, seyahat planınızda aksaklık yaşanmaması adına başvuruların seyahatten en az 30 gün önce yapılması tavsiye edilmektedir. Bu şekilde, olası gecikmeler veya ek belge talepleri durumunda zamanında çözüm bulunması mümkün olacaktır.

Monako Vizesi için Gerekli Evraklar

Pasaport: Seyahat dönüşünden sonra en az 3 ay daha geçerliliği olan ve 2 sayfası boş

Monako Vize Başvuru Formu: Monako vize başvuru formu için Happy Turizm Vize - Danışmanlık uzmanlarımıza ulaşmanız halinde size yardımcı olacaklardır. 0(312) 419 56 41 numaralı hattımızdan bize ulaşabilirsiniz.

Vize talep dilekçesi: Monako talep dilekçesi için Happy Turizm Vize - Danışmanlık uzmanlarımıza ulaşmanız halinde size yardımcı olacaklardır. 0(312) 419 56 41 numaralı hattımızdan bize ulaşabilirsiniz.

Nüfus cüzdan fotokopisi

Biometrik fotoğraf : Son 6 ay içerisinde çekilmiş 3,5*4,5 cm ölçülerinde ve 2 adet

Seyahat sağlık sigortası: Başvuru dosyasına bu sigortanın poliçesi eklenmelidir. Seyahat sağlık sigortası için Happy Turizm Vize - Danışmanlık uzmanlarımıza ulaşmanız halinde size yardımcı olacaklardır. 0(312) 419 56 41 numaralı hattımızdan bize ulaşabilirsiniz.

Otel vb. konaklama yeri rezervasyonları

Uçak bileti vb. seyahat belgeleri

Vukuatlı nüfus kayıt örneği

Mali durumu gösteren belgeler: 3 aylık hesap dökümleri, varsa tapu-araç ruhsatı vb.

Çalışanlardan ek olarak; SGK işe giriş bildirgesi, 4 aylık maaş bordrosu, hizmet dökümü, şirketin vergi levhası-ticari sicil gazetesi- imza sirküleri vb. belgeler

İşverenlerden ek olarak; şirketin vergi levhası, faaliyet belgesi, ticari sicil gazetesi, imza sirküleri, şirket banka hesap dökümleri vb. evraklar • Emekliler için ek olarak; emekli cüzdanı, emekli maaşını gösteren belgeler vb.

Öğrenciler için ek olarak; öğrenci belgesi, sponsor olacak kişinin gelir beyanı vb. evraklar

Evliler için ek olarak; evlilik cüzdanı

Ev hanımları ve çalışmayanlar için ek olarak; kira vb. gelir varsa beyanı, seyahat için gerekli masrafları karşılayacak sponsorun kişisel ve mali bilgilerini içeren evraklar vb.

Avukat, doktor, mühendis gibi meslekleri olanlardan ek olarak; meslekleri kapsamındaki oda kaydı • 18 yaşını doldurmamış kişiler için ek olarak; anne-babasından alınmış noter onaylı muvaffakatname

Ticari vize alacak olanlar için ek olarak; ticari davetiye

Monako Vize işlemleri ile ilgili bilgi almak için Happy Turizm Vize - Danışmanlık vize yetkililerimizden bilgi talep edebilirsiniz. Dilerseniz 0(312) 419 56 41 numaralı telefon hattımızdan bize ulaşabilir veya bilgi talebi için bilgi@happyturizm.com e-mail gönderebilirsiniz.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek