Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Myanmar Vizesi

Myanmar Vizesi

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Myanmar Turistik Vize İçin Gerekli Evraklar

Myanmar e-vize başvurunuzu 3 iş günü içerisinde Happy Turizm Vize - Danışmanlık vize servimiz ile sonuçlandırabilirsiniz. Myanmar vize işlemleriniz için gerekli olan pasaportunuzu ve 2 adet biyometrik ölçülerdeki fotoğrafınızı bilgi@happyturizm.com adresimize göndermeniz halinde işlemlerinizi başlatmaktayız. Detaylı bilgi için bizi arayabilirsiniz. 

Myanmar seyahatinde bulunacak T.C. Umuma Mahsus (Bordo), Hususi (Yeşil), Hizmet (Gri) ve Diplomatik (Siyah, Kırmızı) pasaport hamilleri seyahatleri öncesinde Myanmar vize işlemlerine tabidirler.

Myanmar Devleti’nin Türkiye’deki diplomatik yetkiye sahip tek temsilciliği Ankara Myanmar Fahri Konsolosluğudur. Türkiye’de Myanmar Büyükelçiliği, Myanmar Başkonsolosluğu bulunmamaktadır.

Myanmar e-vizenin yalnızca Yangon Internaional Airport,  Nay Pyi Taw International Aiport and Mandalay International Airport havaalanlarından geçerliliği bulunmaktadır. Karayoluyla yapacağınız seyahatlerde e-vizenizin geçerliliği olmayacaktır. 

Myanmar e-vize başvurularını sonuçlandırma yetkisi yalnızca Myanmar Göçmenlik Ofisi’ne aittir.

Myanmar vize işlemleri İstanbul, Myanmar vize işlemleri Ankara, Myanmar vize işlemleri Edirne, Myanmar vize işlemleri Muğla, Myanmar vize işlemleri Bursa, Myanmar vize işlemleri Antalya, Myanmar vize işlemleri Mersin,  Myanmar vize işlemleri Adana, Myanmar vize işlemleri Gaziantep, Myanmar vize işlemleri Denizli başta olmak üzere tüm Türkiye’den yapılan vize başvurularınızı kabul etmekte ve işlem takibinizi yapmaktayız. Myanmar vize başvurusu online olarak tamamlanmaktadır.

Myanmar vize başvuruları ortalama 3 iş günü içerisinde neticelenmektedir. Değerli ziyaretçimiz Myanmar vize başvurularınızda pasaportunuzu ve iki adet fotoğrafınızı taratarak bilgi@happyturizm.com mail adresimize göndermeniz gerekmektedir. Happy Turizm Vize - Danışmanlık ailesi olarak iyi yolculuklar dileriz.

Myanmar Turistik Vize İçin Gerekli Evraklar

Myanmar turistik vize için gerekli pasaport ve fotoğrafı taratarak bize e-mail olarak gönderebilirsiniz.

Pasaport: Myanmar turist vize başvurularında sunulacak pasaportun seyahat sonrasında en az 6 ay geçerliliği bulunması gerekmektedir.  

Fotoğraf: Son 3 ay içerisinde çekilmiş, 2 adet, renkli, 4.8x3.8 cm. ölçülerinde fotoğrafın sunulması gerekmektedir.

Myanmar Vizesi Kaç Günde Çıkar?

Myanmar vizesinin sonuçlanma süresi ortalama olarak 2-5 çalışma günüdür. Myanmar vize sonuçlanma süreleri Myanmar diplomatik mercilerinin inisiyatifi altındadır. Türkiye’den yabancı pasaportlarla yapılan başvuruların sonuçlanması daha uzun sürebilmektedir.

Myanmar E-Vize

Türkiye’den Myanmar vize başvuruları online olarak yapılmaktadır. Myanmar online başvuru formu eksiksiz ve İngilizce olarak doldurulmaktadır. Başvuru formu Myanmar Konsolosluğunun yönergelerine uygun doldurulduğu takdirde sistem onayı gelmektedir. Myanmar vize başvuru formunun doldurulması konusunda gerekli desteği yetkililerimiz sağlayacaktır.

Myanmar online vizesi başvuru sahibine 28 güne kadar ülkede konaklama hakkı tanımaktadır. Myanmar turistik vize tek girişli bir vizedir.

E-Vize onay yazısının geçerliliği vizenin çıkış tarihinden itibaren 90 gündür. Vizenin süresi geçmişse ülkeye giriş yapılamamaktadır.

Myanmar e-vize tek girişli bir vizedir. Yeniden Myanmar’a giriş yapılmak istenirse yeni bir vize başvurusunda bulunulması gerekmektedir.  

Türkiye’den yapılan Myanmar e-vize yalnızca turistik vize başvurularında geçerlidir. Myanmar için ticari vize başvurusu yapılamamaktadır.

Myanmar’a seyahat planınız 90 günün üzerindeyse seyahat amacınıza uygun evraklarla Ankara Myanmar Fahri Konsolosluğuna uzun süreli vize başvurusunda bulunabilirisiniz.

Myanmar Vize İşlemleri Ankara

Değerli ziyaretçimiz, Myanmar vizesine Ankara ve çevre illerden başvuru yapacaksanız Myanmar vize işlemlerinizi ister Ankara vize servisimiz isterseniz de online olarak zahmetsizce tamamlayabilirsiniz.

Türkiye’de Myanmar Büyükelçiliği veya Myanmar Konsolosluğu bulunmamaktadır. Ankara’daki Myanmar Fahri Konsolosluğu Diplomatik  yetkiye sahip tek temsilciliktir.  Ancak Myanmar vize başvuruları online sistem üzerinden tamamlanmaktadır.

Myanmar İzmir, Edirne, Bursa, Antalya Vize İşlemleri

Değerli ziyaretçimiz Myanmar temsilciliğinin Türkiye’de bölge ayrımı bulunmadığından dolayı İzmir, Edirne, Bursa, Antalya başta olmak üzere tüm Türkiye’den yapılan vize başvurularını kabul etmekteyiz. Myanmar vize başvurunuzu 10 dakika içerisinde vize servisimiz aracılığıyla tamamlayabilirsiniz. Myanmar vize başvurunuz için fotoğrafınızı ve pasaportunuzu renkli olarak taratarak bilgi@happyturizm.com adresimize göndermeniz yeterli olacaktır. Myanmar vize başvurunuza müteakip 3 iş günü içerisinde mail adresinize onay mektubu gelecektir. Onay belgesinin seyahat süresince başvuru sahibinin yanında bulunması zorunludur.

Myanmar sınır kapısında onay mektubu ile beraber otel rezervasyon belgesi, uçak dönüş bileti ve kalınan süreyle orantılı dövizin sunulması gerekebilir. 

Pasaportunuzu ve iki adet fotoğrafınızı taratarak bilgi@happyturizm.com adresimize göndermeniz halinde vize işlemlerinizi başlatmaktayız. İletişim numaralarımızdan da dilerseniz bize ulaşabilir, detaylı bilgi alabilirsiniz.

Myanmar Vize İşlemlerinde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Pasaportunuza kayıtlı 7 yaşından küçük çocuklarıyla birlikte seyahat edecekseniz çocuklarınız kimlik bilgilerini bizimle paylaşmayı unutmayın.
 
Myanmar’a olan seyahatlerinizde uçak ve otel rezervasyonunuzu sizin adınıza yapmaktayız.
 
Myanmar vizesinin geçerlilik süresi ülkeye varıştan itibaren 28 iş günüdür.
 
Myanmar Fahri Konsolosluğu vize başvurularını Online Myanmar Vize Başvurusu web sayfasından kabul etmektedir.
 
Myanmar vize başvuruları hakkında verilecek kararlar tamamen Myanmar Fahri Konsolosluğunun inisiyatifindedir.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek