Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Senegal Vizesi

Senegal Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Senegal Ticari Vize İçin Gerekli Evraklar

Senegal ticari vize başvurularında hazırlayacağınız (banka ve kurumlardan temin edeceğiniz) evrakların güncel tarihli olmasına dikkat ediniz.

Senegal’e gerçekleştireceğiniz ticari amaçlı ziyaretlerde hotel ve uçak rezervasyonunuzu sizin adınıza yapmaktayız.

Pasaport
Son 10 yıldan eski olmayan, 2 adet boş vize sayfası bulunan, başvuru sahibinin Senegal seyahat dönüşü sonrası 6 ay geçerliliğe sahip pasaport sunulmalıdır.

 T.C. ulusal pasaportla birlikte pasaportun kimlik bilgilerini içeren sayfasının fotokopisi ve varsa önceki Senegal vizelerinin fotokopisi sunulmalıdır.

Senegal Vize Başvuru Formu
Senegal vize başvuru formu, Senegal diplomatik temsilcilikleri tarafından hazırlanmış resmi bir belgedir. Başvuru sahibi tarafından eksiksiz bir şekilde doldurulmuş Senegal vize başvuru formu sunulmalıdır. Senegal vize başvuru formunu Senegal Büyükelçiliğinin yönergelerine uygun şekilde doldurma konusunda Afrika departman yetkilimiz size gerekli desteği sağlayacaktır. Senegal vize başvuru formunu Fransızca, İngilizce veya Türkçe olarak doldurabilirsiniz.

Senegal vize başvuru formu için ilgili bağlantıya tıklayınız. 

Davetiye
Senegal’e gerçekleştireceğiniz ticari amaçlı seyahatler için İngilizce veya Fransızca olarak hazırlanmış Senegal şirketinden temin edilmiş davetiye veya davetiyenin fotokopisi sunulmalıdır.

İş Yeri Yazısı (Çalışanlar ve İşverenler)
Türkiye’deki şirketin antetli kağıdına şirket yetkilisi tarafından İngilizce olarak, Senegal Büyükelçiliğine hitaben yazılmış iş yeri izin dilekçesi sunulmalıdır. Dilekçe keşeli, ıslak imzalı olarak sunulmalı, şirketin imza sirküleri ile birlikte ibraz edilmelidir. Dilekçede ticari faaliyetin kapsamı ve masrafların kim tarafından karşılanacağı bilgisi yer almalıdır. Dilekçe, başvuru sahibinin Türkiye’de izinli olduğu tarihlerin bilgisini de içermelidir.

Fotoğraf
2 adet, beyaz arka fona sahip, güncel vesikalık fotoğraf ibraz edilmelidir.

Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
Nüfus cüzdanınızın ön ve arka yüzünü fotokopisini sunulmalıdır.

Sarı Humma Aşı Kartı Fotokopisi
Banka Hesap Dökümü/Cüzdanı
Ticari seyahatin masrafları başvuru sahibinin kendisi tarafından karşılanacaksa şahsi, şirket tarafından karşılanacaksa şirketin hesap dökümü sunulmalıdır. Hesap dökümünün içinde en az 30.000 TL bakiye bulunmalıdır. Banka hesap dökümü orijinal belge olarak bankanın kendisinden, kaşeli ve imzalı halde temin edilmelidir. Banka imza sirküleri de dokümana eklenmelidir. Senegal vize işlemlerinde ATM’den alınan banka hesap dökümleri kabul edilmemektedir.

Senegal İş Vizesi Kaç Günde Çıkar?

Senegal iş/ticari vizesi ülkede çalışma hakkı vermemektedir. İş gezisi vize işlemleri evraklarının Senegal Büyükelçiliğine iletilmesinin ardından çoğunlukla 3 çalışma günü içerisinde neticelenmektedir. Türkiye’den yabancı pasaportlarla yapılan başvurular incelemelerden dolayı daha uzun sürede sonuçlanabilmektedir. 3 iş günü vize başvurularının ortalama sonuçlanma süresini ifade etmektedir. Senegal’in ve Türkiye’nin resmi tatil günlerinde Büyükelçilik hizmet vermemektedir. Tatil günleri öncesi yapılan başvurular da daha uzun sürede neticelenebilmektedir. Senegal ticari vize başvurularının değerlendirme süresi tamamen Senegal Büyükelçiliğinin inisiyatifi altındadır.

Senegal Ankara Vize İşlemleri

Ankara ve diğer illerde ikamet ediyorsanız Senegal Ankara vize işlemlerinizi vize servisimiz aracılığıyla tamamlayabilirsiniz. Dileyen yolcularımız Ankara ofisimizi ziyaret ederek başvuru evraklarını teslim edebilir. Senegal Büyükelçiliğinin bölge ayrımı bulunmadığı için evraklarınızı kargo ile de iletebilirsiniz. Randevu gününde şahsen bulunmanıza gerek kalmaksızın sizin adınıza vize işlemlerinizi tamamlamaktayız. Hızlı başvuru için iletişim numaralarımızdan bize ulaşabilir veya bilgi@happyturizm.com adresimizden vize talebi oluşturabilirsiniz.

Senegal Vize Başvurularında Dikkat Edilmesi Gerekenler

Senegal vize başvurularınızda Senegal Büyükelçiliğine şahsen gelmenize gerek yoktur. Happy Turizm olarak sizin adınıza tüm işlemi sürdürmekte ve sonuçlandırmaktayız. Yukarıda belirttiğimiz Senegal turistik vize için gerekli evrak listesini kargo, kurye veya 3. bir kişi aracılığıyla gerçekleştirebilirsiniz.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek