Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Hollanda Vizesi

Hollanda Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Hollanda Denizci Vizesi Nasıl Alınır?

Hollanda denizci vizesi için hangi evrakların gerekli olduğu sayfamızın devamında yer almaktadır. Ankara Hollanda Elçiliği ve İstanbul Hollanda Konsolosluğu gerekli gördüğü durumlarda bu evrakların dışında evrak temin etmenizi isteyebilir. Lütfen Hollanda Konsolosluğunun sizden istediği evrakları zamanında temin ediniz. Hollanda denizci vize kategorisiyle ilgili sormak istediğiniz her soruyu bilgi@happyturizm.com adresinden yazabilir ya da 0(312) 419 56 41 telefon numaralarından bizlere ulaşabilirsiniz.

Hollanda Denizci Vizesi İçin Gerekli Evraklar

Hollanda denizci vizesi için hazırlayacağınız evrakların güncel tarihli olmasına özen gösteriniz.

-Pasaport: Planlanan dönüş tarihinden sonra en az 3 ay daha geçerli olan ve içerisinde en az 2 boş sayfası olan pasaport gereklidir. Pasaportunuz 10 yıldan eski olmamalıdır. Pasaportunuzun veriliş tarihi 10 yıldan fazlaysa başvuru işlemleriniz başlamadan lütfen gereken yenilemeleri yapınız. Pasaportunuzda vize işlenmiş sayfaların fotokopileri sunulmalıdır. Eski pasaportunuzda işlenmiş olan Schengen vizeleri, İngiltere, Amerika ve Kanada vizeleri varsa bu vizeleri de fotokopi olarak sunmalısınız.

-Vize Başvuru Formu: Hollanda denizci vizesi için eksiksiz ve doğru bilgilerle Schengen vize başvuru formu doldurmalısınız. Başvuru sahibi tüm bölümleri doldurduktan sonra formun imza gereken yerlerine mutlaka imzasını atmalıdır. Eğer başvuru sahibi reşit değilse imza bölümünü anne ve babası ya da yasal temsilcisi imzalamalıdır.

-Biyometrik Fotoğraf: Yüzün net bir şekilde belli olduğu,  6 aydan eski olmayan Schengen fotoğraf ölçülerine uygun biometrik fotoğraf kullanmalısınız. Schengen fotoğraf ölçülerini görmek için tıklayınız.

-Denizci Cüzdanı: Başvuru sahibi denizci cüzdanının aslını ve fotokopisini sunmalıdır.

-Türk Şirketinden Alınan İmza Sirküleri: Hollanda denizci vizesine başvuran kişi Türk şirketinden imza sirküleri almalıdır.

-İşverenden Alınan Yazı: İşyerinin antetli kağıdına yazılmış ve yetkili kişiler tarafından imzalanmış olmalıdır.

-İş Sözleşmesi: Hollanda denizci vizesi için armatör ya da gemi ile yapılmış iş sözleşmesi veya SGK hizmet dökümü ile SGK işe giriş bildirgesi sunulması gerekir.

-Hollanda’daki Şirketten Alınan Garanti Yazısı: Hollanda’daki şirketin antetli kağıdına yazılmalı ve imzalanmalıdır. Garanti yazısında Hollanda gemici vizesine başvuran kişinin kişisel bilgileri, pasaport numarası, seyahat edeceği tarihler net bir şekilde yer almalıdır.

-Yabancı Uyruklu Vatandaşlar: Türkiye’de ikamet eden yabancı uyruklu vatandaşlar Hollanda denizci vizesine başvururken diğer gerekli evrakların yanında mutlaka oturum kartlarını da ibraz etmelidir. 

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek