Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

İsrail Vizesi

İsrail Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

İsrail Aile Ziyaret Vizesi İçin Gerekli Evraklar Nelerdir?

İsrail aile ziyaret vizesi, B/2 Ziyaretçi Vizesi kategorisindedir. İsrail aile ziyaret vizesi ile İsrail ve Filistin bölgesinde aile, arkadaş, akraba ziyaretinde bulunabilirsiniz.
Sayfamızın devamında İsrail aile ziyaret vizesi için gerekli evraklar, ek gelir belgeleri ve mesleksel durumunuza bağlı olarak değişen evrak listelerini görüntüleyebilirsiniz.
Filistin’e gerçekleştirilecek seyahatler için de İsrail vizesi alınmaktadır. Filistin için ayrı bir vize bulunmamaktadır. Filistin seyahatleriniz için de İsrail vizenizi vize servisimiz aracılığıyla temin edebilirsiniz. 
İsrail aile, arkadaş, akraba ziyaret vizesi düzenleme tarihinden itibaren 3 aya kadar geçerliliği bulunmaktadır.
İsrail’deki konaklama süresi ülkeye girişte sınır polisi tarafından seyahat amacınıza bağlı olarak belirlenmektedir. İsrail ziyaret süresini uzatmak isterseniz İsrail İçişleri Bakanlığı’nın bulunduğunuz bölgenin bağlı olduğu Nüfus Müdürlüğü'ne başvuruda bulunabilirsiniz. 
Vize başvurularınızda randevu gününde şahsen İsrail Konsolosluğunda şahsen bulunma zorunluluğu yoktur. Bu nedenle Türkiye’nin neresinde ikamet ederseniz edin evraklarınızı kargo ile veya ofisimizi şahsen ziyaret ederek bize ulaştırmanız halinde işlemlerinizi başlatmaktayız. Vize başvuru talebinizi 0(312) 419 56 41 numaralı telefon hattımızdan arayarak iletebilirsiniz. 
İsrail vize işlemleriniz sonuçlandığında pasaportunuzu konsolosluktan teslim alarak aynı gün ikamet adresinize veya iş adresinize kargo ile göndermekteyiz.
İsrail vize başvuruları için Türkiye’den İsrail’deki arkadaş veya akraba ziyaretlerine gitmek isteyen yolcuların seyahatlerinden ortalama 2 hafta öncesinde vizelerini almış olmaları gerekmektedir. Başvuru için evrak asıllarını Happy Turizm Vize - Danışmanlık uzmanları ile iletişime geçtiğinizde mail olarak öğrenebilirsiniz.

İsrail’e ziyaret amacıyla gitmek isteyen yolcuların İsrail’deki yakınlarının davet mektuplarıyla başvuru işlemleri başlatılabilir. Bu davetiye mail olarak gelebilir aslı gelmesi zorunlu değildir.

Başvuru için davetiye gönderen kişi eğer İsrail vatandaşı ise pasaport veya kimlik fotokopisi, oturum olan yabancı uyruklu kişi ise oturum kartının fotokopisi davetiyeye ek olarak istenen belgedir.

İsrail Aile Arkadaş Ziyaret Vizesi Kaç Günde Çıkar?

İsrail vize başvurularında vizelerin sonuçlanma süreleri konsolosluğun inisiyatifinde olup minimum bir hafta işlemde kalabilir. Bu süre zarfında konsolosluk kişiler ile iletişime geçebilir bu süreç bazı durumlarda süreyi daha uzun veya kısa tutabilmektedir.

Davetiye gönderen kişinin iletişim bilgilerini eksiksiz ve doğru olduğunda emin olunması oldukça önemlidir.

İsrail Aile Arkadaş Ziyaret Vizesi Ücreti

İsrail vize başvurularında Türkiye’den başvuru yapacak Türk vatandaşları harç ödemesinden muaf tutulmaktadır. Kısa süreli vize işlemleri için Türk vatandaşlarından vize başvuruları için harç alınmaz yalnızca çalışma izni işlemleri için alınabilmektedir.

Türkiye’de ikamet izni olan yabancı uyruklu vatandaşların harç ödemesi gereklidir. İsrail vizesi kişilerin uyruklarına göre harçlar farklılık göstermektedir. Ödenmesi gereken harçlar randevudan önce konsolosluk ile iletişime geçildiğinde ancak öğrenilebilir.

Yabancı uyruklu kişilerin İsrail vize başvuruları için şahsen gelmeleri zorunludur. 

İsrail Aile Arkadaş Ziyaret Vizesi Başvuru Formu

İsrail aile veya arkadaş ziyaretleri başvuruları için hazırlanması gereken tüm evrakları müşteri temsilcilerimiz seyahat amacınıza uygun olarak tarafınıza iletmektedir.

Vize başvurusu düzenlenen evrakları tamamladıktan sonra kurumlarımıza teslim edebilir ve sonuçlandığın yine kurumlarımızdan teslim alabilirsiniz. İşleme aldırabilmek için ek olarak başvuru formu doldurulur bu form pdf olarak ve el yazısı ile doldurulabilir.

Başvuru formunda seyahat edecek kişinin kişisel bilgileri, seyahat amacı, çalışma durumu gibi tüm detayları aynı zamanda davetiye eden kişinin iletişim bilgileri ulaşılabilir eksiksiz ve hatasız olması oldukça önemlidir. Konsolosluk teyit amaçlı yolcularla veya davet eden kişilerle iletişime geçmek isteyebilir bundan dolayı telefon numaraları mail adresleri doğru yazılması gerekmektedir.

İsrail Aile Arkadaş Ziyaret Vizesi Başvurusu için Gereken Belgeler

İsrail ziyaret vizesi B/2 vizesi olarak alınabilir. Kısa süreli ziyaret vizelerinde turistik vizeden farklı olarak hotel rezervasyonu yerine davet mektubu eklenmelidir.

Bu vize ile İsrail’de çalışmak yasaktır.

İsrail ziyaret vizesi 3 ay geçerli olarak verilir ve vize çıktığı günden başlatılır.

Vizeler ile ülkede kalma hakkı İsrail sınır polisi tarafından belirlenir.

İsrail B/2 Gerekli Temel Evraklar

  • En az 1 yıl süresi olan geçerli pasaport
  • 5x5 biometrik fotoğraf
  • 6 aylık banka dökümü
  • Nüfus Kayıt Örneği
  • Seyahat sağlık sigortası
  • Elektronik olarak gelen davet mektubu çıktısı

Hazırlanması gereken diğer evrakları kişilerin çalışma durumuna göre belirlenmektedir. çalışma durumunuz hakkında Happy Turizm Vize - Danışmanlık uzmanlarımız ile iletişime geçtiğinizde meslek grubunuza özel evrak listesi tarafınıza iletilmektedir.

İsrail Aile Ziyaret Vizesi İçin Gerekli Evraklar

  • Davetiye: İsrail’de ikamet eden davet sahibinin şahsen hazırlayacağı davetiyede iletişim bilgileri ve ikamet adresi yer almalıdır. Belge başvuru sahibinin kaç gün İsrail’de kalacağı bilgisini içermelidir. Davet belgesi, davet sahibinin İsrail pasaportu ve kimlik kartı fotokopisi ile birlikte sunulmalıdır. Davetiyenin davet sahibi tarafından ya da Türkiye'de ki başvuru sahibi tarafından İsrail Konsolosluğuna direkt olarak faks çekilmesi gerekmektedir.
  • Pasaport: En az 6 ay geçerliliği bulunmalıdır. İsrail vizesi ayrı bir kağıda basılmamaktadır. Pasaportunuza işlenmektedir.
  • Biyometrik Fotoğraf: 2 adet son bir sene içerisinde çekilmiş, beyaz fon arkalı, 5x5 boyutunda fotoğraf sunulmalıdır.
  • Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  • Nüfus Kayıt Örneği
  • İsrail vize başvuru formu
  • Ek gelir belgeleri: Varsa tapu, ruhsat gibi mülkiyet belgeleri ve kira gibi ek gelir belgeleri
  • Banka hesap dökümü: Banka hesap dökümünde en az 10.000 TL bakiye bulunmalıdır. İmza ve kaşeli olarak bankadan temin edilmelidir.  Banka imza sirküleriyle birlikte ibraz edilmeldir. ATM çıktıları kabul edilmemektedir.

Mesleksel Evraklar

A) SGK’lı Çalışanlar İçin;

  • İş Yeri Dilekçesi: Türkiye’de çalıştığınız şirketin antetli kağıdına, şirket yetkiliniz tarafından İsrail Konsolosluğuna hitaben yazılmış dilekçe, şirkette izinli olduğunuz tarihleri içermeli, kaşeli ve imzalı dilekçe sunulmalıdır.  
  • Son 6 aylık maaş bordrosu
  • SGK 4a hizmet dökümü
  • Faaliyet Belgesi Fotokopisi
  • İmza sirküleri fotokopisi
  • İşe Giriş Kaydı
  • Vergi levhası
  • Sicil gazete

NOT: Asgari ücretli olarak çalışan kişilerin başvuruları kabul edilmemektedir. 

B) İşverenler için;

  • İşverenler SGK’lı çalışanlardan farklı olarak 4b hizmet dökümü belgesini sunmalıdırlar. Hizmet dökümü belgesini e-devletten barkodlu olarak temin edebilirler.

Devlet Dairesi Çalışanları ve  Avukat - Doktor - Eczacı - Diş Hekimi - Mühendisler İçin;

  • Görev Kimlik Kartı Fotokopisi

C) Emekliler için;

  • Emeklilik Belgesi
  • Emekliliğin gerçekleştirildiği kurumda alınmış, ıslak imza ve mühürlü belge sunulmalıdır.
  • Emekli Maaş Dökümü
  • Geriye dönük 6 aylık hareket bilgilerini içermelidir. Islak imza ve kaşeli olarak sunulmalıdır.
  • Emeklilik Kartı Fotokopisi 

D) Ev Hanımları için;

  • Ev hanımlarına sponsor olacak 1.dereceden akraba meslek grubuna göre kendisinin tabi olduğu yukarıdaki kategorilerden birini seçerek kendisi vize başvurusunda bulunacakmış gibi evraklarını hazırlamalıdır.

E) Öğrenciler için;

  • İngilizce öğrenci belgesinin aslı.
  • Öğrencilere sponsor olacak 1.dereceden akraba yukarıdaki mesleksel kategorilere göre kendisi vize başvurusunda bulunacakmış gibi evraklarını ibraz etmelidir.

İsrail Vizesi Başvuru Bölgeleri

İsrail Vize İşlemleri İzmir

İzmir,  Uşak, Aydın, Muğla, Manisa, Uşak, Denizli, Balıkesir gibi şehirlerde ikamet ediyor ve İsrail vizesine başvuru yapmak istiyorsanız yukarıdaki kategorilerden şahsi kriterlerinize uygun olan kategorideki evrakları eksiksiz olarak Happy Turizm Vize - Danışmanlık ofisimize gönderebilirsiniz. Yetkilimiz evraklarınızın kontrolünü  yaptıktan sonra sizin adınıza İsrail vize işlemlerinizi başlatacaktır. İsrail Konsolosluğu vize başvurularını posta yoluyla kabul etmemektedir. Evraklarınızı ofisimize teslim etmeniz halinde, kontrolünü sağlayarak sizi bilgilendirmekte ve evraklarınızı randevu alarak konsolosluğa iletmekteyiz. İstanbul dışından yapılan başvurularda işlem süreleri uzayabilmektedir. 

İsrail Vize İşlemleri Antalya

Antalya ve çevresinde yaşayan başvuru sahipleri evraklarını Vize servisimize şahsen gelerek ya da kargo aracılığıyla ulaştırabilir. İstanbul dışından yapılan başvurularda bir iki gün gecikme yaşanabilmektedir. İsrail vize işlemlerinde bölge ayrımı bulunmadığı için işlemlerinizi İstanbul’dan en hızlı şekilde gerçekleştirebilirsiniz. İstanbul dışından yapılan başvurularda işlem süreleri uzayabilmektedir. 

İsrail Vize İşlemleri Ankara

Ankara ve çevresinde ikamet eden başvuru sahipleri İsrail vize işlemlerini Ankara vize servisimiz aracılığıyla vakit kaybetmeden tamamlayabilirler. Ankara vize servisimize randevu almadan gelebilir, İsrail vizesi için gerekli evraklarınızı teslim edebilir veya evraklarınızı kargo ile servisimize iletebilirsiniz.

İsrail Vize Muafiyeti 

Diplomatik (Siyah), Hususi  (Yeşil) ve Servis (Gri) pasaportuna sahip T.C. vatandaşları 3 aya kadar İsrail vize işlemlerinden muaftırlar. Ancak Umuma Mahsus pasaport sahipleri İsrail vizesine tabidirler.

İsrail Vize Başvurularında Dikkat Edilmesi Gerekenler

Filistin’e ziyaret planı olan Umuma Mahsus pasaport hamili T.C. vatandaşlarının da İsrail vizesi almaları gerekmektedir. Filistin için ayrı bir vize rejimi bulunmamaktadır. Filistin için de İsrail vizesi alınmaktadır.
Evraklarınızı Ankara ofisimize gönderebilirsiniz. Yetkilimiz belgelerinizin kontrollerini yapmakta, şahsen gelmenize gerek kalmadan vize işleminizi başlatmaktadırlar.
Happy Turizm Vize - Danışmanlık operasyon yetkililerimiz vize başvurunuz sonuçlandığında pasaportunuzu teslim alarak ikamet adresinize ulaştırmaktadırlar.
İsrail ve Filistin vize başvuru talebinizi veya ayrıntılı bilgi talebinizi 0(312) 419 56 41 numaralı telefon hattımızdan arayarak ilettiğiniz takdirde, yetkililerimiz vize ücreti ve başvuru adımlarını içerir bilgilendirme e-mailinize ileteceklerdir. 

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek