Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

İsrail Vizesi

İsrail Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

İsrail Vize Başvuru Formu Nasıl DOldurulur?

  • İsrail’e seyahat etmek isteyen kişilerin hazırlaması gereken en önemli evraklardan biri başvuru formudur. İsrail vize başvuru formu nasıl doldurulur, İsrail vize başvuru formunu nereden indirebilirim gibi sorularınıza sayfamızın devamında yanıt bulabilirsiniz. İsrail vize başvuru formu örneğini sayfamızın en altında görüntüleyebilirsiniz.
  • Başvuru formları seyahat etmek isteyen kişileri kişisel bilgilerini, seyahat amaçlarını, seyahat boyunca konaklayacakları adresleri vb gibi bilgileri içermektedir. İsrail’e seyahat edecek yolcuların başvuru formlarını bu bağlamda doğru ve eksiksiz olarak doldurmaları gerekir.
  • Başvuru formu ve diğer tüm aşamalar hakkında bilgi almak için telefon hattımızdan bizlere ulaşabilir, mevcut durumunuz ve prosedürler hakkında bilgi alabilirsiniz. 

İsrail Başvuru Formu Nasıl Doldurulur? 

Vize başvurusu yapacak kişilerin en çok sorduğu sorulardan birkaçı İsrail vize başvuru formu nasıl doldurulur, el ile mi yoksa bilgisayar ortamında mı doldurulmalı, tükenmez kalem kullanılabilir mi gibi sorulardır. 

İsrail vize başvuru formları iki çeşittir; İsrail Ankara Konsolosluğu görev bölgesinde ikamet eden başvuru sahiplerinin Ankara başvuru formunu, İstanbul çevresinde ikamet eden başvuru sahiplerinin de İstanbul başvuru formunu doldurması gerekir. İkamet şehirlerinizi temsilcilerimizle görüşerek hangi formu doldurmanız gerektiği konusunda bilgi alabilirsiniz.

Tüm başvuru sürecinde sizlere destek olan vize uzmanlarımız gerekli bilgileri sizlere tek tek anlatarak başvuru prosedürlerini kolaylaştırmaktadır. Form doldururken ya da evrak hazırlarken takıldığınız ya da anlamadığınız her noktada sizlere danışmanlık vermekten mutluluk duyarız.Başvuru işlemlerinizi bizim aracılığımız ile tamamlamanız halinde uğraşmadan kısa zaman içinde başvurunuz yapılır ve sonucu beklenir, çıkan pasaportları teslim alarak sizlere kargo yolu ile kolaylıkla ulaştırmaktayız.

Evraklarınızı destek almadan hazırlamanız halinde yaşayabileceğiniz olumsuzluklar/hatalar vize başvurunuzun olumsuz değerlendirilmesine yol açabilir. Yanlış ya da eksik doldurulan başvuru formu vize değerlendirmenize olumsuz etki ederek sizleri hem maddi hem de manevi anlamda kayba uğratacaktır. Alanında uzman vize danışmanlarımız daimi olarak vize prosedürlerini takip ederek yeni gelişmelerden, yeni oluşum ve kurallardan haberdardır. Dolayısıyla en hızlı ve kolay yoldan vize başvuru işlemlerinizi Happy Turizm Vize - Danışmanlık ile tamamlayabilir, sonucunu rahatlıkla bekleyebilirsiniz.

İsrail vize başvuru formları İngilizce dilinde ya da Türkçe dilinde doldurulabilir. Başvuru sahipleri formlarını doğru bilgiler olmak kaydıyla bilgisayar ortamında ya da el ile doldurabilmektedir. Mavi ya da siyah tükenmez kalem form doldurmak için tercih edilebilir. Ancak diğer renkli kalemler ya da kurşun alem ile doldurulan başvuru formları kabul edilmemektedir.

Başvuru formu doldurulurken dikkat edilmesi gereken en önemli husus kişisel bilgilerin doğru yazılmış olmasıdır. Başvuru sahibi seyahat etmek istediği pasaport numarasını forma eksiksiz olarak yazmalıdır. Adı, soyadı, adres ve iletişim bilgileri, seyahat amacı, daha önce İsrail’e seyahat edip etmediği, seyahati boyunca konaklayacağı adres ve telefon bilgisi, kalış süresi gibi bölümler doldurulması gereken diğer alanlardır. Her bir cevap kendisi için ayrılmış olan bölümlere yazılmalıdır.

Başvuru sahibi İsrail’e turistik, ticari ya da ziyaret amacı ile gidebilir. Ziyaretin amacı turistik ya da ticari değil ise birkaç cümle ile seyahat amacını yazmalıdır. Eğer bir akrabası ya da bir arkadaşı davet ediyorsa yapılan davet üzerine seyahat edildiği, davet edenin adres ve iletişim bilgileri mutlaka belirtilmelidir.

İsrail vize başvuru formu doldurulurken eksik ya da yanlış yazılan bölümler var ise formun üzerinde karalama ve çizik olmamalıdır. Eğer bir kelime ya da cümle yanlış yazılmış ise yeniden bir form doldurulması gerekir. Verilen bilgi form üzerinde karalanmış ya da çizik atılmış olursa başvuru için kabul edilmeyecektir. 

Doldurulan başvuru formları için en altta yer tarih ve imza bölümü bulunmaktadır. Hangi konsolosluktan başvuru yapılıyorsa o şehrin adı (Ankara ya da İstanbul) yazılmalı ve tarih atıp imzalanmalıdır. Pasaportunuzda bulunan imza ile İsrail vize başvuru formuna attığınız imzalar birbirini tutmalıdır. Form hangi kalem ile doldurulduysa imza da aynı renkteki kalem ile atılmalıdır.

İsrail’e yapacağınız seyahatler için vize başvuru işlemlerinizi kolaylaştırmak ve sizi yormamak adına tüm süreci organize bir şekilde yönetmekte ve hızla sonuç alabilmeniz için sizlere destek sağlamaktayız. Süreç boyunca tüm sorularınız için çağrı merkezlerimizi arayarak destek alabileceğiniz gibi ofislerimizi de ziyaret edebilirsiniz. 

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek