Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Kuveyt Vizesi

Kuveyt Vizesi

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Kuveyt Ticari Vize

Kuveyt Ticari E-Vize, meslek üzerine eğitim, Kuveyt’te bulunan şirketlerle yapılacak toplantı ve görüşmeler, iş için katılım gösterilmesi gereken fuar ve seminerler, şirket denetimi, şirketler arası ticari faaliyet ve buna benzer ticari amaçlarla Kuveyt’e gitmek isteyen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının almakla yükümlü olduğu bir ülkeye giriş belgesidir. Kuveyt vizesi, bordo pasaport hamili tüm Türk vatandaşları için zorunluyken, yeşil, gri ve siyah gibi özel kategorili pasaport sahipleri için gerekli değildir. Bu vize muafiyeti durumu için gerekli şart, Kuveyt’te 180 günlük bir periyod içinde en fazla 90 gün bulunacak şekilde ziyaret gerçekleştirmektir. Kuveyt için vize başvuruları, internet üzerinden yapılmakta ve vizeler e-vize şeklinde sahibine tanımlanmaktadır.

Kuveyt E-Vize Başvurunuzu hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilmek adına bilgi@happyturizm.com e-posta adresi aracılığıyla bizlerle iletişime geçebilir, dilerseniz 0(312) 419 56 41 numarasından e-vize işlemleriyle ilgili bilgi alabilirsiniz.

Kuveyt Ticari E-Vize Nasıl Alınır

Kuveyt için alınan vizelerin başvuruları, online olarak gerçekleşir. İnternet üzerinden başvuru yapılan bu vizeye Kuveyt E-Vize denmekte ve başvuru aşamaları konsolosluğa şahsen yapılan vize başvurularından farklılaşmaktadır. E-vize başvuruları, Kuveyt İstanbul Başkonsolosluğu ya da Kuveyt Ankara Büyükelçiliği tarafınca değil, Kuveyt Göçmenlik Ofisi aracılığıyla incelenmekte ve karara bağlanmaktadır. Kuveyt ticari e-vize başvurusu gerçekleştirebilmek için izlenecek adımlardan ilki, sayfamızın devamında belirtilen belgeleri hazırlamak ve PDF formatında, bilgisayar ortamına aktarmaktır. Gerekli belgeler hazırlanıp e-vize başvuru sistemine yüklendikten sonra, başvuru değerlendirme süreci başlayacak ve bitiminde, Kuveyt e-vizesi, sahibine e-posta aracılığıyla ulaştırılacaktır.

Kuveyt Ticari E-Vize için Gerekli Belgeler

Kuveyt ticari vize başvurusunda bulunmak için gerekli tek belge pasaporttur. Başvuru sahibinin pasaportuna ait görüntü e-vize başvuru sistemine yüklenmelidir. Talep edilen vize geçerlilik süresi sonrasında 6 ay daha geçerliliğini koruyacak nitelikte bir pasaport, e-vize sistemine kaydedilmelidir. Pasaport üzerinde İsrail vizesi damgası olması, Kuveyt vize başvurusu olumsuz sonuçlanmasına yol açabilir.

Kuveyt Ticari E-Vize Kaç Günde Çıkar?

Kuveyt ticari vizesi için başvurular elektronik ortamda gerçekleştiğinden, uygulama son derece hızlı ve kolaydır. E-vize için gerekli başvuru belgeleri gerek şahsen, gerekse aracı yetkili bir vize kuruluşu yardımıyla hazırlandıktan sonra bilgisayara aktarılır ve sisteme yüklenir. Bu işlemlerin ardından, ticari vize için gerek Kuveyt ticari vize danışmanlık ücreti ödenir ve başvuru değerlendirme süreci bu şekilde başlar. Sistemde yaşanan bir talep yoğunluğu, yanlış belge olması halinde gerekli düzeltmelerin yapılması gibi durumlar ya da ek belge talepleri, başvuru sonuçlanma süresini uzatabilir. Bu istisnai durumlar haricinde genelde başvuruların sonuçlanma süresi 1-3 iş günü olarak belirlenmiştir.

Kuveyt Ticari E-Vize Ücreti

Kuveyt için yapılan vize başvurularında konsolosluk tarafından harç ücreti talep edilmemekte, yalnızca alınan vize danışmanlığı için bir ücret söz konusu olmaktadır. Danışmanlık ücretinin ödenmemesi durumunda yapılan başvuru işleme alınmaz ve dolayısıyla onaylama aşamasına geçilmez. Kuveyt ticari vize ücreti ve danışmanlık hakkında detaylı bilgiyi  0(312) 419 56 41 numaralı Ankara merkezimizden ya da bilgi@happyturizm.com adresinden öğrenebilirsiniz.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek