Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Kuveyt Vizesi

Kuveyt Vizesi

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Kuveyt Turistik E-Vize Nasıl Alınır?

Dünyanın zengin ülkeleri arasında bulunan Kuveyt, çöl habitatı, Kuveyt Kuleleri ve Souq Al-Mubarakiya çarşısı ile gezginlerin ilgisini çekmekte. Ülkede vergi söz olmadığından, elektronik ürünler de ülkede çokça talep görmekte. Alışveriş yapmak, ülkeyi gezmek ya da benzer amaçlarla Kuveyt’e seyahat etmek istemeniz halinde başvurmanız gereken vize Kuveyt Turist Vizesidir.

Kuveyt Turistik E-Vize

Kuveyt Turistik E-Vizesi için yapılan başvurunun ardından vizenizin sonuçlanması halinde 30 gün içinde ülkeye girebilir ve girdikten sonra 90 güne kadar konaklayabilirsiniz. Tek girişli vize başvuruları Kuveyt Ankara Büyükelçiliği ya da Kuveyt İstanbul Başkonsolosluğu tarafından değil, Kuveyt’te bulunan göçmenlik ofisince elektronik ortamda değerlendirilir.

Kuveyt Turistik E-Vizesi İçin Gereken Evraklar

Kuveyt Elektronik Vizesine Turistik gerekçe ile başvurulmak istenildiğinde sadece pasaportunuzun resimli sayfasına (2.Sayfa) ait taratılmış görüntünün tarafımıza ulaştırılması yeterlidir. Başka hiçbir evrak istenmeden başvurunuzu tamamlıyoruz.

Otel rezervasyonu, uçak bileti, banka hesabı, çalışma evrakları gibi belgelerin hiçbirisi gerekmemekte.

Pasaportunuza ait görüntüyü göndermek ve Kuveyt turistik vizesine başvurmak için bilgi@happyturizm.com mail adresine bilgi ve evraklarınızı gönderebilir, dilerseniz ise şubelerimizle iletişime geçerek bilgi edinebilirsiniz.

Kuveyt Turistik E-Vize Ücreti

Kuveyt, kısa süreli elektronik vize başvuruları için konsolosluk harcı talep edilmemekte. Bu nedenle Kuveyt vizesinin ücreti danışmanlık bedelimiz olan 30 Euro + KDV’dir. Bu ücret dışında hiçbir ücret talep edilmez.

Kuveyt Turistik E-Vize Çıkış Süresi

Kuveyt E-Vizeleri için yapılan başvurular genellikle aynı gün sonuçlanır. Bu nedenle 1-3 iş günü arasındaki çıkış süreleri normal kabul edilmekte. Oldukça nadir durumlarda ya da teknik aksaklık halinde bu süre uzayabilir. Önerimiz, yolculuğunuza 1 hafta kaldığında başvurunuzun gerçekleştirilmesi için pasaport görüntünüzü bize ulaştırmanız yönündedir.

Sıkça Sorulan Sorular

Kuveyt Turistik Vize ile ilgili olarak tarafımıza sıklıkla iletilen soruları ve yanıtlarını sizler için listeledik. Diğer sorularınız için bizimle iletişime geçebilir ya da sayfanın altındaki soru sor kısmını kullanabilirsiniz.

Kuveyt’e Turistik Gezi İçin Vize Gerekir Mi?

İki ülke arasındaki anlaşmalar gereğince Resmi pasaport sahibi Türk vatandaşları vizeden muaftırlar. Siyah, Gri ya da Yeşil Pasaport sahipleri Kuveyt’e yapacakları turistik geziler için vize almaları gerekmezken, Umama Mahsus pasaport sahiplerinin Kuveyt Elektronik Turistik Vize almaları gerekir.

Turistik Vize ile Kuveyt’te Çalışabilir Miyim?

Kuveyt’te çalışabilmek için çalışma iznine başvurulması gerekir. Turistik Vize çalışmanıza izin vermez. Yasa dışı olarak çalışırken yakalanılması halinde gözaltına alınabilir, yargılanabilir ya da ceza ödemek zorunda kalabilirsiniz.

Kuveyt Turistik Vizesi Çok Girişli Olarak Alınabilir Mi?

Kuveyt Elektronik Vizesi tek girişli olarak düzenlenir ve 30 gün içinde kullanılmalıdır. Çok girişli Kuveyt vizesi verilmediğinden, her yolculuk için yeniden vize başvurusu yapmalısınız.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek