Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Lüksemburg Vizesi

Lüksemburg Vizesi

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Lüksemburg Ticari Vize Nasıl Alınır?

Lüksemburg vizesi için kolay vize alma yollarını ve gerekli prosedürleri web sayfamızdan inceleyebilirsiniz. Happy Turizm Vize - Danışmanlık olarak iyi yolculuklar dileriz.

Lüksemburg ticari vizesi, Lüksemburg’ ta gerçekleştireceğiniz ticari işbirlikleri için yapılacak toplantılarda, ticari organizasyonlarda ya da fuarlarda kullanabileceğiniz bir vize türüdür.
Lüksemburg, schengen bölgesine üye ülkeler arasında olduğundan alacağınız vize schengen vizesi dahilinde olacaktır. Schengen vizeniz ile diğer schengen bölgesine üye ülkelere vizesiz seyahat edebilir ve konaklama sağlayabilirsiniz.
Lüksemburg schengen vizesi, en fazla doksan günlük seyahatlerinizde kullanabileceğiniz bir vize türüdür. Lüksemburg seyahatiniz için alacağınız ticari vize kısa süreli vize kategorisinde sayıldığından 180 gün içerisinde en fazla 90 gün süre ile kullanılabilmektedir. Daha uzun süreler boyunca Lüksemburg’da konaklamanız gerekiyor ise uzun süreli vize başvurusunda bulunmalısınız.
Lüksemburg vize başvurusu için Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına uygulanan prosedürde Hususi (yeşil), Diplomatik (siyah) ve Hizmet (gri) tipi pasaport sahipleri için vize muafiyeti bulunmaktadır. Umuma mahsus (bordo) pasaport sahipleri ise  Lüksemburg seyahatleri için vize başvurusunda bulunmalıdırlar. Doksan günün ardından tüm pasaport sahiplerinin vizelerini yenilemesi ya da yeni bir vize başvurusu gerçekleştirmesi gerekmektedir.
Lüksemburg  vizesi için yapılacak başvuruların,  ticari vizenin kısa süreli vize olmasından dolayı aracı acentelere ya da Konsolosluğun akredite ettiği kurumlara yapılması gerekmektedir. Aracı kurumlar başvuru evraklarınızın eksiksiz olarak tamamlanması ve tamamlanan başvuruların Konsolosluğa iletilmesinde görevlidir.

Lüksemburg Vizesi Nasıl Alınır?

Lüksemburg seyahatiniz için gerçekleştireceğiniz başvurudan önce hazırlayacağınız evrakların doğruluğu açısından seyahat amacınızı ve seyahat sürenizi net olarak belirlemeniz son derece önemlidir. Örneğin; seyahat amacınız hem turistik bir gezi hem de ticari bir faaliyet ise turistik vize başvurunuz olumlu sonuçlanmayacaktır. Bu tarz prosedürlerin yanında seyahat süresi de önemli bir detaydır. Seyahat planınız dahilinde belirleyeceğiniz seyahat süresine bağlı olarak kısa ya da uzun süreli vize başvuruları farklılık gösterecektir.
Lüksemburg vize işlemleri, direkt olarak Konsolosluğa gerçekleştirilemediğinden kurumumuza başvurduğunuz takdirde; yapmanız gereken tek uygulama kendi kriterlerinize uygun evrak listelerini uzman kadromuza ulaştırmak olacaktır. Temsilcilerimiz evraklarınızı kontrol edip başvuru evraklarınızda herhangi bir eksiklik ya da yanlışlık olduğu takdirde sizleri bilgilendirerek gerekli düzenlemeleri yapmanız sağlanacaktır. Başvuru evraklarınız arasında bulunması gereken seyahat sağlık sigortanızda ve hotel ve uçak rezervasyonlarınızda sizler adına temsilcilerimiz dilediğiniz takdirde gerekli işlemleri gerçekleştirebilirler. Böyle bir talebiniz olduğu takdirde temsilcilerimiz ile iletişime geçmeyi lütfen ihmal etmeyiniz. Başvuru işlemleriniz tamamlandıktan sonra kurumumuz sizler adına Konsolosluktan bir randevu günü alacaktır. Randevu gününüzde herhangi bir aksiliğe karşı bir temsilcimiz yanınızda bulunacaktır. Tüm başvuru işlemleriniz sona erdikten sonra vize takibiniz yapılacak ve vizeniz onaylandıktan sonra dilediğiniz takdirde pasaportunuz tarafınıza teslim edilecektir.
Lüksemburg ticari vize başvurunuza dair tüm kararlar ve inisiyatifler, Başkonsolosluk ve Büyükelçiliklerdedir.  Vizenizin olumlu ya da olumsuz sonuçlanmasında, başvuru sürecinizde kurumumuzun herhangi bir karar ve sorumluluğu bulunmamaktadır.
Lüksemburg ticari seyahatiniz için yapacağınız başvurular için temsilcilerimizden ve kurumumuzdan herhangi bir randevu talep etmenize gerek yoktur. Evraklarınızı mail yolu ile ya da bizzat teslim edebileceğiniz gibi kargo ve kurye hizmetlerinden yararlanarak da bizlere ulaştırabilirsiniz. Değerli ziyaretçimiz, bir sonraki seyahatinizde de görüşmek dileği ile…

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek