Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Lüksemburg Vizesi

Lüksemburg Vizesi

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Lüksemburg Turistik Vizesi Nasıl Alınır ?

Lüksemburg vizesi için gerekli prosedürleri ve nasıl kolay vize alabileceğinizi web sayfamızda, sizler için derledik. Lüksemburg seyahatiniz ile ilgili aklınıza takılan tüm soru ve konular için uzman kadromuza bir telefon kadar yakın olduğunuzu hatırlatır, Happy Turizm Vize - Danışmanlık olarak iyi yolculuklar dileriz.

Lüksemburg turist vizesi, Lüksemburg’da turistik olarak seyahat edebilmenizi ve konaklamanızı sağlar. Seyahat amacınız turistik değil ise diğer vize türlerine başvurmanız gerekiyor.
Lüksemburg, schengen üyesi ülkeler arasında olduğundan, Lüksemburg seyahatiniz için alacağınız turistik vize schengen vize prosedürlerine bağlıdır. Schengen vizeniz ile doksan güne kadar olan seyahatlerinizde Lüksemburg’da konaklama gerçekleştirebilir ve diğer schengen bölgesine üye ülkelere de ayrıca bir vize almadan seyahat edebilirsiniz.
Lüksemburg schengen vizesi ile doksan güne kadar olan seyahatlerinizde turistik olarak konaklayabilirsiniz. Ülkede daha uzun süreler boyunca seyahat etmek isterseniz uzun süreli vize başvurusunda bulunmanız gerekiyor.
Lüksemburg seyahatlerinde, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşları için gerçekleştirilen başvurularda;  Hususi (yeşil), Hizmet (gri), Diplomatik (siyah) pasaport sahipleri için vize muafiyeti bulunmaktadır. Bu vize muafiyeti 180 gün içinde 90 gün süre ile geçerli olmakta, daha uzun sürecek seyahatler için her bireyin yeni bir schengen vize başvurusunda bulunması gerekmektedir. Umuma mahsus (bordo) pasaport sahipleri ise seyahat başlangıçları için vize başvurusunda bulunmalılar.
Lüksemburg vize başvurusu, kısa süreli turistik seyahatler için direkt olarak Konsolosluk ve Büyükelçiliklerden gerçekleştirilemiyor. Başvurularınızı Konsolosluğun akredite ettiği (yetki verdiği) kurumlardan ve yetkili aracı acentelerden yapabilirsiniz. Bu kurumlar başvurularınızı Konsolosluğa iletmek ile görevlidir.

Lüksemburg Vizesi Nasıl Alınır?

Lüksemburg seyahatiniz için vize başvurusunda bulunmadan önce seyahat amacınızı ve seyahat sürenizi net olarak belirlemelisiniz. Lüksemburg’a seyahat amacınız yalnızca turistik değil ise temsilcilerimizden vize başvurunuz konusunda detaylı bilgi alabilirsiniz. Seyahat sürenizin doksan günden fazla olacağı durumlarda kısa süreli değil, uzun süreli vize başvurusu gerçekleştirmelisiniz.
Lüksemburg vize işlemleri, direkt olarak Konsolosluğa gerçekleştirilemediğinden kurumumuza başvurduğunuz takdirde; yapmanız gereken tek uygulama kendi kriterlerinize uygun evrak listelerini müşteri temsilcilerimize ulaştırmak olacaktır. Temsilcilerimiz evraklarınızı kontrol edip gerekli düzenlemeleri yapacak, adınıza Konsolosluktan bir randevu günü alacaktır. Randevu gününüzde herhangi bir aksiliğe karşı bir temsilcimiz yanınızda bulunacaktır. Tüm başvuru işlemleriniz sona erdikten sonra vize takibiniz yapılarak vizeniz onaylandıktan sonra vizeniz tarafınıza gönderilecektir.
Lüksemburg turistik vize başvurunuza dair tüm inisiyatif Başkonsolosluk ve Büyükelçiliklerdedir.  Vizenizin olumlu ya da olumsuz sonuçlanmasında, başvuru sürecinizde verilecek tüm kararlar kurumumuz sorumluluğunda değildir.
Lüksemburg seyahatiniz için yapacağınız başvurularınızı, planladığınız seyahat tarihine uygun olarak başlatmanızda yarar olacaktır. Başvurularınız herhangi bir aksilik olmadığı takdirde 10 ila 15 gün aralığında sonuçlanacaktır. Ancak bazı sebeplerden ötürü başvuru işlemleriniz uzayabilmektedir. Başvuru süreciniz Konsolosluğun resmi tatil günlerine denk gelebilir ve ayrıca gerekli gördüğü durumlarda sizlerden ek evrak talep edebilir. Bu gibi aksamaları dikkate alarak başvurunuzu bir ay önceden başlatmanızda yarar olacaktır.
Lüksemburg turistik seyahatiniz için yapacağınız başvurular için temsilcilerimizden ve kurumumuzdan herhangi bir randevu talep etmenize gerek yoktur. Evraklarınızı mail yolu ile ya da bizzat teslim edebileceğiniz gibi kargo hizmetlerinden yararlanarak da bizlere ulaştırabilirsiniz. Değerli ziyaretçimiz, bir sonraki seyahatinizde de görüşmek dileği ile…

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek