Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Malavi Vizesi

Malavi Vizesi

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Malavi Aile Ziyaret Vizesi İçin Gerekli Evraklar Nelerdir?

Türkiye’de Malavi Cumhuriyeti'nin diplomatik temsilciliği bulunmamaktadır. Almanya Berlin Malavi Büyükelçiliği Türkiye vatandaşlarının vize başvurularını kabul etmektedir. Bu nedenle Happy Turizm Vize - Danışmanlık olarak vize işlemlerinizi Berlin Malavi Büyükelçiliği aracılığıyla tamamlamaktayız. Malavi vize işlemlerinizi gerçekleştirebilmemiz için sayfamızın devamındaki gerekli evrakları Ankara merkez ofisimize kargo ile göndermeniz yeterli olacaktır. Malavi’ye yapacakları seyahatlerde T.C. Umuma Mahsus Pasaport sahipleri vizeye tabidir.  Aynı şekilde Hususi,  Diplomatik ve Hizmet Pasaport sahipleri vizeye tabidir.

Malavi Büyükelçiliği Berlin’e yapılacak vize müracaatından gerekli evrakların ibrazı kargo ile yapılacaksa müracaatçı evrakları arasına üzerinde ikamet adresinin bulunduğu, posta pulu bulunan zarfı da eklemeyi unutmamalıdır.

Malavi vizeniz onaylandığında direkt olarak başvuru sahibinin Türkiye’deki ikamet adresine posta yoluyla gönderilmektedir. Posta masraflarının tümü başvuru sahibine aittir. Posta masraflar karşılanmamış ve üzerinde adres bilgisi ve pul bulunan zarf eklenmemiş başvuru evraklarının sorumluluğu tamamen müracaatçıya aittir.  

Happy Turizm Vize - Danışmanlık, Malavi aile/akraba/arkadaş vize işlemleri Ankara, Malavi vize işlemleri İzmir, Malavi vize işlemleri İstanbul, Malavi vize işlemleri Kocaeli, Malavi vize işlemleri Manisa, Malavi vize işlemleri Mersin, Malavi vize işlemleri Kayseri, Malavi vize işlemleri Adana,  Malavi vize işlemleri Antalya, Malavi vize işlemleri Gaziantep, Malavi vize işlemleri Çanakkale, Malavi vize işlemleri Hatay ve tüm Türkiye’den yapılan vize başvurularını kabul etmekte, başvuru evraklarınızı kontrol ederek Malavi Berlin Büyükelçiliğine iletmekte  ve işlem takibinizi sağlamaktadır.

Malavi Vizesi İçin Gerekli Evraklar

  • Malavi vizesi başvuru formu
  • Fotoğraf: 1 adet pasaportta kullanılan ebatlarda, güncel fotoğraf sunulmalıdır.
  • Ulaşım ve otel rezervasyon dokümanları
  • Pasaport
  • T.C. pasaportunuzun 6 ay geçerliliği bulunmalıdır.
  • Üzerinde posta pulu ve ikamet adresinin bulunduğu zarf
  • Destekleyici finansal evraklar
  • Maaş bordrosu, banka hesap dökümü
  • Davet yazısı

Malavi’ye aile/arkadaş/akraba ziyaret amacıyla seyahat edecekseniz Malavi’de ikamet eden davet sahibinden temin edeceğiniz davet dilekçenizi sunmalısınız. Davet sahibinin yazacağı dilekçe Malavi Büyükelçiliğine hitaben, şahsen yazılmalıdır.

Malavi Vizesi İstanbul

Malavi’nin Türkiye’de diplomatik misyonu bulunmamaktadır. Bu sebeple başvurunuzu Berlin’de bulunan Malavi Büyükelçiliği aracılığıyla tamamlamaktayız. Malavi vizesi için gerekli evraklarınız Berlin’e Ankara merkez ofisimizde gönderilebilmektedir.  Sayfamızda bulunan Malavi ticari vizesi için gerekli evrakları Ankara ofisimize kargo ile göndermeniz halinde Malavi vize işlemlerinizi başlatmaktayız. Malavi ticari vizeleri çok girişli olarak onaylanabilmektedir.

Malavi Ankara, Edirne, İzmir, Gaziantep, Antalya, Bursa, Konya Vize İşlemleri

Malavi’ye Ankara, İzmir, Edirne, Antalya, Bursa, Konya ve çevresinde ikamet ediyorsanız başvurunuzu vize servisimiz aracılığıyla tamamlayabilirsiniz. Ankara ve çevresi, Sivas, Eskişehir, Kırıkkale, Niğde gibi illerde ikamet ediyorsanız Malavi seyahatlerinizde vize başvurunuzu  Happy Turizm Vize - Danışmanlık vize servisimiz aracılığıyla en hızlı şekilde tamamlayabilirsiniz. Malavi vize işlemleri için gerekli evraklarınızı Ankara merkez ofisimize kargo ile göndermeniz gerekecektir. Malavi vize başvuruları postada geçen sürelerden dolayı 10 günden fazla bir sürede sonuçlanabilmektedir. Detaylı bilgi için bilgi@happyturizm.com’dan veya bizi arayın sekmesindeki iletişim numaralarımızdan ulaşabilirsiniz.

Malavi Özel Ziyaret Vizesi Kaç Günde Sonuçlanır?

Malavi aile/arkadaş/akraba vizesinin değerlendirme süresi ortalama olarak 10 iş günüdür. Bu süre Türkiye Almanya arasındaki posta süresinin haricindeki Büyükelçilik tahmini değerlendirme süresini ifade etmektedir. Türkiye’den posta yolu ile gönderilecek başvurularda başvuru dosyasının Berlin Malavi Büyükelçiliğine ulaşmasına ve başvuru sahibine vizenin gönderiminde geçen süreyi kapsamamaktadır. Bu nedenle Malavi vize başvurunuzu en az 45 gün önceden tamamlamış olmanızda yarar vardır. Almanya Federal Cumhuriyeti’nin ve Malavi Cumhuriyeti’nin resmi tatil günlerinde Berlin Almanya Büyükelçiliği hizmet vermemektedir. Büyükelçiliğin hizmet vermediği günlerin detaylı bilgisi için Büyükelçiliği aramanızı öneririz.

Happy Turizm Vize - Danışmanlık olarak Malavi vize işlemleri için Türkiye’nin her bölgesinden başvuruları kabul etmekteyiz. Malavi Berlin Büyükelçiliğine sizin adınıza müracaatta bulunma ve başvurunuzun takibini yapmaktayız. En güvenilir Malavi ticari vize başvurusu için bizi arayarak veya bilgi@happyturizm.com adresimiz üzerinden vize talebi oluşturabilirsiniz.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek