Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Malavi Vizesi

Malavi Vizesi

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Malavi Turist Vizesi İçin Gerekli Evraklar Nelerdir?

Malavi’nin Türkiye’de diplomatik temsilciliği bulunmamaktadır. Bu nedenle  vize işlemlerinizi Berlin Malavi Büyükelçiliği aracılığıyla tamamlamaktayız. Başvurunuzu başlatabilmemiz için sayfamızın devamındaki gerekli evrakları Ankara merkez ofisimize kargo ile göndermeniz yeterlidir.

Malavi vize rejimi kapsamında T.C. Umuma Mahsus Pasaport hamilleri vizeye tabidir.  Aynı şekilde Hususi Diplomatik  ve Hizmet Pasaport hamilleri vizeye tabidir.

Happy Turizm Vize - Danışmanlık, Malavi vize işlemleri İstanbul, Malavi vize işlemleri Ankara, Malavi vize işlemleri İzmir, Malavi vize işlemleri Bursa, Malavi vize işlemleri Edirne, Malavi vize işlemleri Antalya, Malavi vize işlemleri Tekirdağ, Malavi vize işlemleri Adana, Malavi vize işlemleri Gaziantep, Malavi vize işlemleri Konya başta olmak üzere tüm Türkiye’den yapılan başvuruları kabul etmekte, başvuru evraklarının kontrolünü sağlayarak Berlin Büyükelçiliğine iletmekte  ve işlem takibini yapmaktadır.

Malavi Turist  Vizesi İçin Gerekli Evraklar

  • Malavi vizesi başvuru formu
  • Fotoğraf:1 adet pasaportta kullanılan ebatlarda, güncel fotoğraf
  • Ulaşım ve otel rezervasyon dokümanları
  • Geçerliliği bulunan pasaport
  • Üzerinde posta pulu ve ikamet adresinin bulunduğu zarf
  • Destekleyici finansal evraklar (maaş bordrosu, banka hesap dökümü)

(*) Tüm dilekçeler Malavi Büyükelçiliğine hitaben, şahsen yazılmalıdır.

(*) Resmi ve diplomatik görevler nedeniyle Malavi’ye ziyaret planlayanlar için Gratis vize imkanı veya ücret indirimi pasaport sahiplerinin resmi evrak beyanlarına bağlı olarak uygulanabilmektedir.

Malavi Vize Ücreti 2024

Malavi’ye gerçekleştireceğiniz seyahat sayısına ve ülkede konaklamayı planladığınız süreye bağlı olarak Malavi vize ücretleri değişiklik göstermektedir.  Malavi tek girişlik vizesinin geçerlilik süresi 3 aydır. Malavi çok girişli vizesi ise konaklamaya bağlı olarak 6 ay ve 12 ay olarak talep edilebilmektedir. Her bir vize türünün ücreti için lütfen bilgi@happyturizm.com adresimizden yetkilimizden bilgi e-maili talep edebilir veya yetkilimizi arayabilirsiniz.

Değerli ziyaretçimiz Türkiye’de Malavi Büyükelçiliği veya Malavi Konsolosluğu bulunmamaktadır. Bu nedenle Malavi vize başvurularınızı Berlin Malavi Büyükelçiliği üzerinden tamamlamaktayız. Malavi için sorunsuz bir başvuru gerçekleştirmek için İstanbul vize servisimizi ziyaret edebilir veya aşağıdaki evrakları kargo ile vize servisimize iletebilirsiniz.

Almanya’nın ve Malavi’nin resmi tatil günlerinde Malavi Berlin Büyükelçiliği kapalıdır. Resmi tatil günleri öncesinde yapılan vize başvurularında tatil planını organize etmek tamamen başvuru sahibinin sorumluluğundadır.

(!) Başvurunuzu firmamız aracılığıyla gerçekleştirecekseniz Berlin Malavi Büyükelçiliğinin  başvuru sahibinden üzerinde ikamet adresinin yazdığı, posta pulu bulunan zarfı da talep ettiğinin hatırlatırız. Malavi vizeniz onaylandığında pasaport başvuru sahibinin ikamet adresine kargo aracılığıyla üzerinde adres bulunan zarf referans alınarak iletilmektedir.

(!) Malavi için posta masraflarının tümü müracaatçıya aittir. Posta masrafları karşılanmamış ve adres/pul bulunan zarf eklenmemiş başvuru evraklarının akıbetinden Malavi Büyükelçiliği sorumlu değildir.

Malavi Vize İşlemleri İstanbul

Değerli ziyaretçimiz Malavi Cumhuriyeti’nin Türkiye’de diplomatik temsilciliği bulunmamaktadır. Bu nedenle başvurularınızı Berlin Malavi Büyükelçiliği aracılığıyla tamamlamaktayız. Evraklar Berlin’e Ankara merkez ofisimizden gönderebilmektedir. Sayfamızdaki evrakları Ankara merkez ofisimize kargo ile göndermeniz halinde Malavi vize işlemlerinizi başlatmaktayız. Malavi turistik vizeleri çoğunlukla 30 gün tek girişli olarak onaylanmaktadır.

Malavi Vize İşlemleri Ankara

Ankara ve çevresi, Sivas, Eskişehir, Kırıkkale, Niğde gibi illerde ikamet ediyorsanız Malavi seyahatlerinizde vize başvurunuzu  Happy Turizm Vize - Danışmanlık vize servisimiz aracılığıyla en hızlı şekilde tamamlayabilirsiniz. Malavi vize işlemleri için gerekli evraklarınızı Ankara merkez ofisimize kargo ile göndermeniz gerekecektir. Malavi vize başvuruları postada geçen sürelerden dolayı 10 günden fazla bir sürede sonuçlanabilmektedir. Detaylı bilgi için bilgi@happyturizm.com’dan veya bizi arayın sekmesindeki iletişim numaralarımızdan ulaşabilirsiniz.

Malavi Turist Vizesi Kaç Günde Sonuçlanır?

Malavi turist vizesinin sonuçlanma süresi ortalama olarak 10 çalışma günüdür. Bu süre postada geçen süre haricindedir. Malavi diplomatik temsilciliğinin bulunmadığı ülkelerden posta yolu ile gönderilecek başvurularda başvuru dosyasının Berlin Malavi Büyükelçiliğine ulaşmasına ve başvuru sahibine vizenin gönderiminde geçen süreyi kapsamamaktadır. Bu nedenle başvuru sahibinin vize başvurusunu en az 45 gün önceden tamamlamasını rica eder, iyi yolculuklar dileriz.

Happy Turizm Vize - Danışmanlık, Malavi vize işlemleri için tüm Türkiye illerinden başvuruları Malavi Berlin diplomatik misyonuna sizin adınıza başvuruda bulunma ve başvurunuzun takibini yapma yetkisine sahiptir. En güvenilir Malavi vizesi için bizi arayarak veya bilgi@happyturizm.com adresimiz üzerinden vize talebi oluşturabilirsiniz.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek