Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Meksika Vizesi

Meksika Vizesi

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Meksika Turistik Vize için Gerekli Evraklar

Meksika Turistik Vize En Çok Sorulan Sorular

Meksika turistik vizesi kaç günde çıkıyor?

Meksika vize başvuruları E-vize olmakla beraber genellikle aynı gün sonuçlanmaktadır.

Meksika turistik vize başvurusu için şahsen gelinmesine gerek var mı?

Meksika turistik başvuruları E-vize olarak yapılmasına karşın kişinin şahsen gelme zorunluluğu yoktur. 

Meksika turistik vize başvuru için otel uçak satın alınması isteniyor mu?

Meksika başvurularında satın alınmış otel uçak bilgisi, konsolosluk talep etmedikçe istenmedikçe zorunlu değildir. Rezervasyon yapılması yeterli görülmektedir.

Meksika vizesi için Türkiye’de oturumu olan yabancı uyruklu vatandaşlar başvuru yapabilir mi?

Meksika E-vize başvuruları Türkiye’den yapıldığında yalnızca Türk vatandaşlarına ve Rusya-Ukrayna vatandaşlarına E-vize başvuru yapılabilmektedir.

Meksika Turist Vizenizi 1 Günde Alın: Meksika vize işlemlerinizi 1 gün içerisinde sonuçlandırmaktayız.

 Meksika vizesi elektronik bir vizedir, sayfamızın devamında yer alan evrakları taratarak bilgi@happyturizm.com adresimize göndermeniz işlemlerinizi başlatmamız için yeterli olacaktır.

Elektronik vize sistemi sadece Türkiye Cumhuriyeti Umuma Mahsus (Bordo) pasaport sahiplerine uygulanmaktadır. Meksika vize rejimi kapsamında T.C. Umuma Mahsus Pasaport hamilleri vizeye tabidir. Aynı şekilde Diplomatik Pasaport (Kırmızı) hamilleri ise vizeden muaftır.
Meksika’ya uçak ile seyahat ettiğiniz sürece elektronik vizeniz ile ülkeye giriş yapabilirsiniz. Meksika elektronik vizesi deniz veya karayolu ile seyahat edenler için geçerli bir uygulama değildir. Vizenizin geçerli sayılabilmesi için Meksika seyahatinizi yapacağınız havayolu firmasının “SAE” sistemine kayıtlı olması gerekmektedir. Biletinizi almadan önce havayolu şirketinin “SAE” sistemine kayıtlı olup olmadığını kontrol ediniz.
Türkiye’nin her bölgesinden vize başvurularınızı vize servisimiz ile tamamlayabilirsiniz.
Meksika Konsolosluğu Türkiye, Rusya, Ukrayna vatandaşlarına e-vize uygulamaktadır. Elektronik onayın kullanılabilmesi için Meksika’ya gidilecek hava yolu şirketi SAE sistemine katılmış olması gerekmektedir.
Meksika elektronik vizesi ile 30 gün içerisinde ülkeye sadece tek giriş yapabilirsiniz. Ülkeye giriş yaptıktan sonra ülkede 180 gün konaklayabilirsiniz.
Meksika elektronik vizenizi turistik, ticari, eğitim, transit, muhabir ve dini amaçlı ziyaretleriniz için alabilirsiniz.


Meksika Turist Vizesi İçin Gerekli Evraklar

  • Meksika Vizesi Bilgi Formu: Nüfus Cüzdanınızı arkalı-önlü taratarak bize ulaştırabilirsiniz.
  • Pasaport: Pasaportunuzda kimlik bilgilerinizin ve fotoğrafınızın olduğu sayfayı taratarak bize ulaştırabilirsiniz.
  • 1 adet vesikalık fotoğraf: Güncel, arka fonu beyaz fotoğrafınızı taratarak bize ulaştırabilirsiniz.

Meksika Vizesi Kaç Günde Çıkar?

Meksika vize işlemleri 1 iş günü içerisinde sonuçlanmaktadır. Seyahatinizle ilgili herhangi bir sorunla karşılaşmamanız için başvurunuzu en geç 4 iş günü öncesinden yapmanızı öneririz. Meksika Devleti’nin ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin resmi tatil günleri öncesinde başvuruların sonuçlanma süreleri uzayabilmektedir.

Amerika Vizesiyle Meksika’ya Giriş

Meksika Milli Göçmen Enstitüsü, 1 Mayıs 2010 tarihinde yayınladığı bildiride pasaportlarında geçerli Amerika Birleşik Devletleri (ABD) vizesine sahip olan yabancı uyruklu şahısların, Meksika’ya turistik, iş amaçlı ya da transit olarak gitmeleri durumunda Meksika vizesinden muaf tutulacaklarını duyurmuştur. Pasaportunuzda geçerli bir Amerika vizeniz varsa Meksika’ya turistik, ticari ya da transit geçiş amacıyla giriş yapabilirsiniz.

Meksika Vizesinden Kimler Muaftır?

Türkiye Cumhuriyeti Diplomatik pasaport sahipleri Meksika vize işlemlerinden muaftır.

Schengen, ABD, Kanada, Japonya, Birleşik Krallık ve Kuzey İrlanda vatandaşları veya çoklu giriş vizesi sahibi ve ikamet izni olanlar Meksika vize işlemlerinden muaftırlar.

Meksika elektronik vizesi (SAE) ülkeye tek giriş hakkı verir. Vizenizi aldıktan 30 gün içinde ülkeye giriş yapabilir, ülkede 180 gün konaklayabilirsiniz.

Meksika Vizesi Başvuru Bölgeleri

Meksika vize başvurularında bölge ayrımı yoktur. Meksika vizesi elektronik vizedir, evraklarınızı taratarak bilgi@happyturizm.com mail adresimize gönderdiğiniz takdirde işlemlerinizi başlatmaktayız. Ankara merkez ofisimizi ziyaret ederek veya evraklarınızı taratarak e-mail adresimize göndermeniz halinde işlemlerinizi başlatmaktayız.

Meksika Vize İşlemleri Ankara

Ankara ve çevre illerde yaşayan kişilerin Meksika vizesi için gerekli evrakların takibi ve vize işlemleri, Happy Turizm Vize - Danışmanlık Ankara yetkilileri aracılığıyla gerçekleştirilebilmektedir. Ankara’da ikame eden vatandaşların vize başvuru işlemlerinin takip ve kontrolünü sağlayan  Happy Turizm Vize - Danışmanlık merkez ofisi aracılığıyla, seyahat planlarınıza uygun hızlandırılmış vize işlem servisinden yararlanmak için ofisimizi arayabilir veya bilgi@happyturizm.com mail adresiyle iletişime geçebilirsiniz.

Meksika Vize İşlemleri Bursa

Bursa ve Marmara Bölgesi’nin güneyinde bulunan kişilerin Meksika Vize işlemleri, Happy Turizm Vize - Danışmanlık merkez ofisi görevlileri tarafından sağlanmaktadır. Marmara Bölgesi’nde yaşayan başvuru sahipleri, vize işlemlerinin takip ve kontrolü için  Ankara merkez ofisimiz yetkilileriyle iletişime geçerek vize işlemlerini başlatabilmektedir.

Meksika Vize İşlemleri Edirne

Edirne ve diğer Trakya illerinde yaşayan başvuru sahipleri için hızlandırılmış vize işlem hizmeti sunan Happy Turizm Vize - Danışmanlık merkez ofisi, seyahat planlarınıza en uygun vize işlemleriyle hızlı ve sonuca yönelik süreç kontrolü sağlamaktadır.
Edirne ve çevre illerde ikame eden başvuru sahiplerinin vize işlem takibi, Ankara merkez ofisimiz yetkilileriyle iletişime geçerek vize işlemlerini başlatabilmektedir.

Meksika’ya Seyahat Ederken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Meksika elektronik vizeniz olsa dahi Meksika topraklarına girebilmenizin Meksika Hudut Polislerinin inisiyatifinde olduğunu hatırlatırız. Meksika seyahatiniz sırasında hudut polisleri aşağıdaki evrakları sunmanızı isteyebilir;

  •  Tamamen doldurulmuş bir FMM formunu,
  •  Finansal olarak seyahatinizin masraflarınızı karşılayabileceğinizi gösterir belgeleri (hesap cüzdanı/dökümü, maaş bordrosu gibi…)
  •  Meksika dönüş bilet rezervasyonunuzu,
  •  Konaklama rezervasyonunuzu,
  •  Turistik seyahat gerçekleştirecekseniz tur güzergahı gibi seyahat amacınızı kanıtlayan belgeleri,
  •  Ticari seyahat gerçekleştirecekseniz şirket davetiyeleri gibi seyahat amacınızı kanıtlayan belgelerini yanınızda bulundurmanızı tavsiye ederiz.

UYARILAR
Değerli ziyaretçimiz THY uçuşlarıyla Meksika elektronik vize işleminden faydalanamayacağınızı hatırlatırız. Biletinizi almadan önce uluslararası hava yolu şirketinin Meksika elektronik vize (SAE) için anlaşması bulunduğunu kontrol ediniz.

  •  Meksika Konsolosluğu Türkiye-Ukrayna-Rusya vatandaşlarına e-vize rejimi uygulamaktadır. Meksika vizesi için elektronik onayın alınabilmesi için Meksika’ya uçuş gerçekleştirilecek hava yolu şirketinin SAE sistemine katılmış olması gerekmektedir.
  •  Meksika vize başvurusu online olarak yapılmakta, vizeniz onaylandığında tarafınıza “vize onay mektubu” e-posta olarak ulaştırılmaktadır.
  •  Meksika elektronik vizesi ile 30 gün içerisinde ülkeye yalnızca tek giriş yapılabilmektedir. Meksika’ya giriş yaptıktan sonra ülkede 180 gün kalabilirsiniz.
  •  Meksika e-vizesi turistik, ticari, aile ziyaret, transit, dini amaçlı ya da muhabir olarak ülkeye giriş yapmak isteyenler 180 gün kalış hakkı veren e-vize prosedüründen faydalanabilirler.
  •  Meksika Konsolosluklarının yetki alanı sınırlaması yoktur. Bu nedenle Türkiye’nin tüm illerinden Meksika vizesi için vize servisimiz aracılığıyla başvuru yapabilirsiniz.
  •  Meksika Devleti e-vize uygulamasını Türkiye, Rus ve Ukrayna vatandaşlarına uygulamaktadır. Bu nedenle Meksika’nın vize kolaylığı tanıdığı ülke vatandaşı olduğunuzu kanıtlar, Meksika’dan dönüş tarihinizden sonra en az 3 ay geçerliliği olan pasaportunuzu sunmanız gerekmektedir.
  • Meksika elektronik vizeniz ile 30 gün içerisinde ülkeye sadece tek giriş yapabilirsiniz ve 180 gün kalabilirsiniz.

Happy Turizm Vize - Danışmanlık, Meksika vize işlemleri için tüm Türkiye illerinden başvuruları Meksika diplomatik misyonuna sizin adınıza başvuruda bulunma ve başvurunuzun takibini yapma yetkisine sahiptir. En hızlı Meksika vizesi için bizi arayarak veya bilgi@happyturizm.com adresimiz üzerinden vize talebi oluşturabilirsiniz.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek