Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Sri Lanka Vizesi

Sri Lanka Vizesi

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Sri Lanka Tedavi Vizesi için Başvuru Süreci

Sri Lanka'ya yoga, ayurveda ya da bitkisel tedaviler gibi gibi alternatif tıp yöntemleri de dahil olmak üzere tedavi olmak üzere seyahat etmeyi planlıyorsanız tedavi vizesi almanız gerekmektedir. Sağlık vizesi ya da medikal vize olarak da bilinen Sri Lanka tedavi vizesini, online olarak ya da girişte havaalanından alabilirsiniz.

Talebiniz üzerine 30 ya da 180 gün için düzenlenen turistik Sri Lanka vizesi türlerinden biri olan tedavi vizesi, gerekli olması durumunda 270 güne kadar uzatılabilmektedir.

Sri Lanka Tıbbi Tedavi Vizesi Nasıl Alınır?

Sri Lanka tıbbi tedavi vize başvurusunu planladığınız seyahatten önce Sri Lanka Göçmenlik Dairesi internet sitesinden çevrimiçi olarak veya Bandaranaike Uluslararası Havaalanı'ndan giriş yapmak koşuluyla havaalanında bulunan kiosklara yapabilirsiniz. Sri Lanka tıbbi tedavi vize başvurusunu Happy Turizm Vize - Danışmanlık dilerseniz sizin adınıza yapmakta, başvuru durumunuzu takip ederek vize durumunuzu sizinle paylaşmaktadır.

Sri Lanka Medikal Vize Kaç Günde Çıkar?

Sri Lanka medikal vize, başvurunuzu Sri Lanka Göçmenlik Dairesi internet sitesinden ya da Sri Lanka Ankara Büyükelçiliği'nden yapmanız halinde 2-4 iş günü arasında çıkar.

Sri Lanka Tıbbi Tedavi Vizesi Takip ve Sorgulama İşlemi

Sri Lanka tıbbi tedavi vizesi için Sri Lanka Göçmenlik Dairesi'nin çağrı merkezinden bilgi almanız mümkündür.

Sri Lanka tıbbi tedavi vizesini, Sri Lanka vize başvurusu yaptığınız Sri Lanka Göçmenlik Dairesi resmi web sitesinden online olarak da takip edebilirsiniz.

Sri Lanka Vize işlemleri ile ilgili bilgi almak için Happy Turizm Vize - Danışmanlık vize yetkililerimizden bilgi talep edebilirsiniz. Dilerseniz 0(312) 419 56 41 numaralı telefon hattımızdan bize ulaşabilir veya bilgi talebi için bilgi@happyturizm.com e-mail gönderebilirsiniz.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek