Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Tacikistan Vizesi

Tacikistan Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Tacikistan Aile Ziyaret Vizesi İçin Gerekli Evraklar Nelerdir?

Aile ziyaret vizesi alabilmek için orada yaşayan yakınınızdan bir davet mektubu almalısınız. Aile ziyaret vize başvurusunun en temel gerekli belgesi davetiyedir. Davetiye olmadan ziyaret amaçlı vize almanız biraz zordur. Davetiye, yetkili makamlarınca onaylı olmalıdır. Davet eden kişinin bilgileri yer almalıdır. Davetiyeyle birlikte orada ikamet eden yakınınızın pasaport fotokopisi ve kimlik fotokopisi de sunulmalıdır. Başvuru için kullanacağınız pasaportun seyahat dönüşünden sonra da en az 6 ay geçerliliği bulunmalıdır. Başvuru işlemlerinizi başlatmadan önce pasaportunuzun geçerlilik tarihini kontrol etmelisiniz.

T.C kimlik numaranızın yazılı olduğu nüfus cüzdanınız da başvuru için gereklidir. Yabancı uyruklu vize başvuru sahipleri Türkiye’de oturduklarına dair ikamet kartlarını da başvuru için beyan etmelidir. Vize başvurunuz için seyahatinizin gidiş ve dönüş tarihleri belli olmalıdır. Aynı zamanda kişi, güncel olarak ev ve varsa iş adresini de belirtmelidir. Vize başvuruları için gerekli evrakları nasıl hazırlamanız ve ulaştırmanız gerektiği konusunda temsilcilerimizle iletişime geçiniz. Vize başvuru ve evrak temini konusunda sormak istediklerinizi bilgi@happyturizm.com adresinden ulaştırabilirsiniz.

Tacikistan’a Aile Ziyaret Vizesi Nasıl Alınır?

 Aile ziyaret vize başvurusunda bulunabilmek için bazı vize koşullarını yerine getirmek gerekir. Ziyaret amaçlı vize başvurularında orada yaşayan bir yakınınızdan davet mektubu almalı ve başvurunuz için Tacikistan Konsolosluğuna beyan etmelisiniz. Davet mektubunda davet eden kişinin güncel olarak tüm kişisel ve adres bilgileri yer almalıdır. Yakınınızdan  bir davetiye temin ettikten sonra başvuru işlemleriniz için hazırlıklara başlayabilirsiniz. 

Vize başvurunuz için Happy Turizm’i tercih etmeniz durumunda şahsen gelmenize gerek kalmaz. Sizin adınıza tüm vize prosedürlerini usulüne uygun şekilde yerine getirmekteyiz. Evraklarınızı bize ulaştırmanız yeterlidir. Vize başvurunuzu tamamladıktan sonra sonuçlanana kadar takibini de yapmaktayız. Aile ziyaret vize başvurunuz sonuçlandığında sizlere iletişim numaralarınızdan ulaşarak haber vermekteyiz. Vize başvurunuz için gerekli evraklar konusunda konsolosluğu da arayıp bilgi almanızı öneririz.

Tacikistan Vize Ücreti 2024

Tacikistan vize ücretleri kişinin başvuru türüne göre değişebilir. Seyahat süresi, giriş sayısı kısacası seyahatinin kapsamına göre ödenmesi gereken vize ücretleri değişmektedir. Ödenmesi gereken vize harç bedellerini Büyükelçilik belirlemektedir. Vize başvurunuzu değerlendirilmesi için vize ücretini ödemeniz şarttır. Seyahatinizin kapsamına göre ödemeniz gereken vize ücreti 2024 ile ilgili bilgi@happyturizm.com adresine mail atarak bilgi sahibi olabilirsiniz. 

Tacikistan Aile Ziyaret Vizesi Kaç Günde Çıkar?

Vize başvurularının değerlendirmeye alınma ve sonuçlanma süreleri birbirinden farklı olabilir. Kişi usulüne uygun vize başvurusunda bulunmadıysa sonuçlanma süresi uzayabilir. Yabancı pasaport sahiplerinin yapmış olduğu vize başvuruları da daha uzun bir sürede sonuçlanabilir. Planlamış olduğunuz seyahat için gecikme yaşamamak adına  ziyaret amaçlı vize başvurunuzu en az 15 gün önce yapmanızı tavsiye ediyoruz. 

Tacikistan Büyükelçiliği Türkiye’nin ve Tacikistan’ın resmi tatillerinde kapalı olmaktadır. Başvurunuzu bu çerçevede gerçekleştirmenizde fayda vardır. Ziyaret amaçlı vize başvurularınızı sonuçlandırma yetkisi ise sadece Büyükelçiliğe aittir. Sonuçlandırma yetkisi Büyükelçilikten başka hiçbir kuruma ait olmamaktadır. Ziyaret amaçlı vize başvurularınızı takip ediyor ve sonuçlandığında hemen size haber veriyoruz. Sorularınızı lütfen bilgi@happyturizm.com adresinden bize postalayın!

Tacikistan Ankara Vize İşlemleri 2024

Ziyaret amaçlı vize başvurularınızı ikamet ettiğiniz şehirden kolaylıkla yapabilirsiniz. Happy Turizm alanında uzman vize temsilcileriyle sizlere hizmet veren bir vize danışmanlık merkezidir. Ziyaret amaçlı vize başvurunuz için şahsen bulunmanıza bile gerek kalmadan vize servisimiz aracılığıyla başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. Gerekli evraklar hakkında sayfamızı inceleyerek bilgi alabilirsiniz. Ziyaret amaçlı vize evraklarınızı hazırlamaya başlamadan önce Tacikistan Büyükelçiliği vize bölümünü de arayarak bilgi almanızı öneririz. Vize başvurunuzun sonuçlanma aşamasına kadar işlemlerinizi titizlikle yürütmekteyiz. Soru ve görüşlerinizi bizlere bilgi@happyturizm.com adresinden mail yoluyla iletebilirsiniz.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek