Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Tacikistan Vizesi

Tacikistan Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Tacikistan Turistik Vizesi İçin Gerekli Evraklar Nelerdir?

Tacikistan’a yapmayı düşündüğünüz turistik seyahatler için Tacikistan turistik vize başvurusunda bulunulmalıdır. Tacikistan turistik vize başvurunuzu Tacikistan Konsolosluğuna gitmeden vize servisimiz aracılığıyla tamamlayabilirsiniz. Happy Turizm Tacikistan vize işlemlerinizi başından sonuna kadar titiz bir şekilde yürütmekte ve sonuçlanma aşamasını da takip etmektedir.

Sayfamızın devamında Tacikistan turistik vizesi için gerekli evraklar 2024 listelenmiştir. Evraklarınızı temin etmeye başlamadan Tacikistan Büyükelçiliği Vize Bölümünü arayarak detaylı bilgi almanızı öneririz. 

Tacikistan turistik vize başvuruları için e-vize uygulaması vardır. Dilerseniz Happy Turizm ile elektronik vize başvurunuzu hızlandırılmış işlem hizmetimizden yararlanarak tamamlayabilirsiniz. Başvuru için evraklarınızı taranmış olarak göndermeniz yeterlidir. Sorularınızı bilgi@happyturizm.com adresinden bize ulaştırabilirsiniz.

Tacikistan Turistik Vize İçin Gerekli Evraklar 2024

Tacikistan turistik vize başvurularınızı tamamlayabilmemiz için aşağıdaki evrakları mail yoluyla bizimle paylaşmalısınız. 

Pasaport: Tacikistan turistik vize başvuruları için pasaportun kişisel bilgileri içeren bölümünü (renkli) taranmış bir şekilde vize servisimize ulaştırabilirsiniz. Pasaportunuzun seyahat dönüşü 6 ay daha geçerli olması gerekir.

Nüfus Cüzdanı: Tacikistan vize başvurularınız için nüfus cüzdanınızı taranmış olarak e-mail yoluyla vize servisimize göndermelisiniz.

Yabancı Pasaport Sahipleri: Taranmış olarak Türkiye’de oturduğuna dair ikamet belgesi. 

Dikkat!

Tacikistan vize başvuru sahipleri seyahat tarihlerini (gidiş-dönüş) de belirtmelidir. Aynı zamandan ev ve iş adresi de başvuru için gerekli bilgilerdir. Başvuru evrakları ile ilgili sorularınızı bilgi@happyturizm.com adresine mail atabilirsiniz. 

Tacikistan’a Turistik Vize Nasıl Alınır?

Değerli başvuru sahipleri, Tacikistan’a turistik seyahatler için vize başvurusunda bulunmanız gerekir. Tacikistan turistik vize başvurunuz için temin etmeniz gereken evrakları yetkililerimizle iletişime geçip öğrenebilirsiniz. Tacikistan turistik vizenizi yorulmadan ve sıkıcı vize işlem süreciyle uğraşmadan vize servisimizle kolaylıkla alabilirsiniz. Tacikistan turistik vize başvurunuz için Tacikistan Büyükelçiliğinin vize bölümünü arayarak da bilgi alabilirsiniz.

Vize servisimizle turistik vize başvurusu yapmak için gerekli olan belgeleri taranmış olarak mail yoluyla bizimle paylaşmanız yeterlidir. Happy Turizm vize temsilcilerimiz belgelerinizin kontrollerini yaparak vize işlem süreci hakkında sizi bilgilendirmektedir. Vize başvurusu sürecini sorunsuz ve rahat bir şekilde geçirebilmeniz için sizlere yardımcı olmaktayız. Başvurunuz sonuçlanana kadar takibini yapmakta ve sonuçlandığında sizleri haberdar etmekteyiz. 

Tacikistan Vize Ücreti 2024

Tacikistan turistik seyahatleriniz için turistik vize başvurusunda bulunmanız gerektiğinden bahsetmiştik. Tacikistan turistik vize başvurunuzun değerlendirme sürecine girmesi için vize ücreti yatırmanız gerekir. Tacikistan vize başvurusu için harç bedellerini Tacikistan Konsolosluğu belirlemektedir. Tacikistan vize başvurusu için vize harcının yatırıldığına dair dekont Tacikistan Konsolosluğuna sunulmalıdır. Seyahat amacınıza ve seyahat sürenize göre ödenmesi gereken vize harç bedeli değişebilir. Tacikistan turistik vize başvurunuz için ödemeniz gereken vize ücretini bilgi@happyturizm.com adresine mail atarak öğrenebilirsiniz. 

Tacikistan Turistik Vize Kaç Günde Çıkar?

Tacikistan vize başvurularının sonuçlanması sunulan evraklar çerçevesinden değişiklik gösterebilir. Seyahatinizin süresine göre uzun süreli ya da kısa süreli kalış vize başvuruları farklı zamanlarda sonuçlanır. Sunulan evrakların incelenmesi, değerlendirilmesi ve sonuca bağlanması her başvuru sahibinde aynı süreye tekabül etmez. Ancak seyahatiniz için sonuçlanma evresi yüzünden gecikme yaşamamak adına Tacikistan turistik vize başvurunuzu en az 15 gün önceden yapmanızı tavsiye ederiz.

Happy Turizm yetkililerimiz vizenizi sonuçlanma aşamasına kadar takip etmekte ve sonuçlandığında başvuru sahiplerine bildirmektedir. Başvurunuz beklenilen süreden daha kısa bir zamanda da sonuçlanabilir. Böyle bir durumda da sizleri hemen haberdar etmekteyiz. Tacikistan vize başvurunuz için vize servisimizi tercih ederek hızlandırılmış vize başvuru hizmetimizden yararlanma fırsatı yakalamış olursunuz. Tacikistan turistik vize başvurusu ile ilgili sorularınız varsa bilgi@happyturizm.com adresinden göndermeyi unutmayın.

Tacikistan Ankara Vize İşlemleri

Tacikistan turistik vize başvurunuzu bulunduğunuz şehirden vize servisimizi tercih ederek tamamlayabilirsiniz. Başvuru için bizzat bulunmanıza gerek yoktur. Happy Turizm başvurunuzun her aşamasını takip etmekte ve hızlı sonuç almanız için uğraşmaktadır. Tacikistan vize başvurusu için Tacikistan Büyükelçiliği vize bölümünü arayarak da bilgi alabilirsiniz. Tacikistan vize başvuruları için eksik ya da yanlış evrak sunulmamalıdır. Başvurunuz için hızlı sonuç almanız adına vize başvurunuzu usulüne uygun bir şekilde yerine getiriyoruz. Tacikistan vize koşulları yerine getirilmediğinde vize başvuruları ret ile sonuçlanabilir. Bunun olmaması için tüm vize başvurularımızı titizlikle takip etmekteyiz. Vize başvurularıyla ilgili sorularınızı bilgi@happyturizm.com adresinden gönderebilirsiniz. 

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek