Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Vietnam Vizesi

Vietnam Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Vietnam Ziyaret Vizesi İçin Gerekli Evraklar Nelerdir?

Vietnam’da ikamet eden aile, arkadaş, akraba ziyareti için öncelikle davet mektubu temin edilmesi gerekmektedir. Davet mektubunda Vietnam’da bulunan aile ya da akraba ile başvuru sahibinin dereceliğine ve başvuru sahibinin planladığı seyahat tarihlerine yer verilmelidir.

Bordo pasaport sahipleri geçerli bir Vietnam vizeleri olmaksızın ülkeye giriş yapamazlar. Hususi (Yeşil), Hizmet ve Diplomatik pasaport sahipleri 180 gün içinde maksimum 90 güne kadar olan seyahatlerinde Vietnam vize işlemlerinden muaftırlar.

Vietnam vizeleri ileri bir tarihten başlamamaktadır. Bu bilgiyi göz önünde bulundurarak Vietnam seyahatinizi organize etmenizi tavsiye ederiz.

Vietnam vize başvuruları ortalama olarak 10-18 iş günü içerisinde sonuçlanmaktadır. 

Happy Turizm olarak Vietnam vize işlemleri Ankara, Vietnam vize işlemleri İstanbul, Vietnam vize işlemler İzmit, Vietnam vize işlemleri İzmir, Vietnam vize işlemleri Adana, Vietnam vize işlemleri Balıkesir, Vietnam vize işlemleri Trabzon, Vietnam vize işlemleri Bodrum, Vietnam vize işlemleri Antalya, Vietnam vize işlemleri Eskişehir, Vietnam vize işlemleri Zonguldak başta olmak üzere tüm Türkiye’nin her ilinden yapılan vize başvurularını kabul etmekte ve işlem takibini yapmaktayız.

Vietnam Aile Ziyaret Vizesi İçin Gerekli Evraklar

Davet mektubu

Vietnam’dan temin edilecek davet mektubunun noter onaylı olması gerekmektedir.

Seyahat Sağlık Sigortası

Vietnam aile/akraba ziyareti vize başvurusunda tüm seyahati kapsayacak şekilde hazırlanmış seyahat sağlık sigorta poliçesi şirketimiz tarafından hizmet bedelimiz dahilinde temin edilmektedir.
Vietnam vize başvurularınızda hazırlayacağınız evrakların son 3 ay içerisinde alınmış olması gerekmektedir.
Vietnam aile ziyaret vizesi başvurularında, davet mektubunun sunulması, Vietnam vizesi başvuru formunun eksiksiz olarak doldurulması, pasaport, fotoğraf ve Vietnam diplomatik temsilcilikleri tarafından istenilen diğer belgelerin eksiksiz ve aşağıda belirttiğimiz yönlendirmelere uygun olarak hazırlanması halinde Vietnam vizesi başvuruları kabul edilmektedir.  Vietnam aile, arkadaş ziyaret vizesi için gerekli evraklarınızda eksiklik bulunması işlemlerinizin uzamasına neden olacaktır.

İş Yeri Yazısı

Mürcaatçı çalışansa Türkiye’de iş ilişkisi içinde bulunduğu şirketin/kurumunun antetli kağıdına, şirket yetkilisi tarafından şahsen Vietnam Büyükelçiliği nezdine hitaben yazılmış iş yeri izin dilekçesini sunması gerekecektir.  İş yeri izin yazısı başvuru sahibinin müracaatçının şirkette izinli olduğu tarihleri, içermelidir. İş yeri dilekçesi kaşeli ve ıslak imzalı şekilde sunulmalıdır.

Pasaport

Vietnam vize başvurularında sunulacak pasaport en az 6 ay geçerliliğe ve 2 adet boş vize sayfasına sahip olmalıdır.

Vietnam vize başvuru formu

2 adet fotoğraf

Vietnam aile ziyaret vize başvurularında renkli, güncel, arka beyaz fona sahip, pasaportta kullanılan ölçülerde 2 adet fotoğraf sunulmalıdır.
Seyahati destekleyici evraklar

Uçak bileti Rezervasyonunuzu yapmaktayız.
Seyahat sağlık sigortası

Vietnam’da konaklayacağınız süreyi içeren seyahat sağlık sigortasını sunmalısınız.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek