Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Angola Vizesi

Angola Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Angola Ticari Vize İçin Gerekli Evraklar Neler?

Angola Ticari Vize “Standart Vize” kategorisine girmektedir. Standart vize kategorisi dahilinde iş görüşmesi, fuara  katılım, konferansa katılım, iş projeleri, dini seyahatler, aile/arkadaş/akraba ziyaret amacıyla gerçekleştirilen seyahatler girmektedir. Angola turist vizesi “standart vize” kategorisi dahilinde değildir.

Angola Cumhuriyeti ile Türkiye Cumhuriyeti arasındaki vize rejiminde pasaport kategori ayrımı yoktur. Angola'ya olan ticari amaçlı seyahatlerinde Türkiye Cumhuriyeti Umuma Mahsus Pasaport hamilleri vizeye tabi olduğu gibi Hususi, Hizmet ve Diplomatik Pasaport hamilleri de aynı şekilde vize işlemlerini tamamlamadan ülkeye giriş yapamamaktadırlar.

 Angola ticari vize başvuru sahibine ülkede 30 gün konaklama hakkı tanımaktadır.

Angola ticari vize onaylandığı tarihten itibaren 60 gün içerisinde kullanılabilir ve pasaport hamiline 30 gün konaklama hakkı verir. Pasaport hamili isterse vizesini 30 günlük periodlarla 2 kez uzatma hakkına da sahiptir. Vize uzatma işlemleri hakkındaki detaylı bilgiyi Angola Ankara Büyükelçiliğinden alabilirsiniz.  

Angola vize işlemleri İstanbul, Angola  vize işlemleri Ankara, Angola vize işlemleri Edirne, Angola vize işlemleri Muğla Angola vize işlemleri Bursa, Angola vize işlemleri Antalya, Angola vize işlemleri Tekirdağ, Angola vize işlemleri Adana, Angola vize işlemleri Gaziantep, Angola vize işlemleri Denizli başta olmak üzere tüm Türkiye’den yapılan başvurularınızı  kabul etmekte ve işlem takibinizi yapmaktayız. Başvurunuz sonuçlandığında pasaportunuzu ikamet adresinize iletmekteyiz. Değerli ziyaretçimiz sayfamızın devamında Angola ticari vizesi için gerekli evrak listesini bulabilirsiniz.

Angola Ticari  Vizesi İçin Gerekli Evraklar

  • Davet mektubu: Angola’da ikamet eden davet sahibi olan gerçek veya tüzel kişiden davet mektubu temin edilmelidir Davet mektubu davet sahibi veya firma yetkilisi tarafından imzalanmış olmalıdır..  Davet mektubuna kişinin varsa Angola ulusal kimlik kartı fotokopisi eklenmelidir. Mektup doğrudan Angola Büyükelçiliği Konsüler departmanı mail adresine (bilgi@happyturizm.com) iletilmelidir.
  • Angola standart vize başvuru formu: Angola vize başvuru formu eksiksiz olarak, büyük harflerle ve siyah mürekkepli kalemle doldurulmalıdır. Baivuru formunun üzerinde başvuru tarihi yer almalı ve başvuru sahibi tarafından şahsen imzalanmalıdır.
  • Pasaport: Pasaportun 6 ay geçerliliği ve 2 adet boş vize sayfası olmalıdır. Pasaportla birlikte kimlik sayfasının ve işlenmiş vize sayfalarının fotokopisi ibraz edilmelidir.
  • İki adet fotoğraf: 2 adet renkli vesikalık fotoğraf, son 6 ay içerisinde çekilmiş olmalıdır. Fotoğrafların arka fonunun beyaz olmasına dikkat edilmelidir.
  • Uçak Bileti Rezervasyonu: Angola Büyükelçiliği Türkiye vatandaşlarını vize başvuruları sonuçlanmadan uçak bileti satın almamaları konusunda uyarmıştır. Dilekçede belirtilen tarihlere uygun uçak bilet rezervasyonu sunulmalıdır. Dilerseniz yetkilimizden sizin için uçak bilet rezervasyonu oluşturmasını talep edebilirsiniz.Angola Büyükelçiliği uçak biletinin haricinde seyahat planını içeren bir doküman da talep etmektedir.
  • Sarı Humma Aşı Kartı

Angola Vize İşlemleri Edirne

Değerli ziyaretçimiz, Edirne, Tekirdağ, Kırklareli gibi illerde ikamet ediyorsanız başvurunuzu Edirne vize servisimiz aracılığıyla tamamlayabilirsiniz. Angola Büyükelçiliğinin bölge ayrımı bulunmamaktadır. Bu  nedenle evraklarınızı size en yakın ofisimize kargo veya kurye ile göndermeniz halinde vize başvurunuzu vakit kaybetmeden sizin adınıza tamamlamaktayız. Ankara merkez ofisimizin dışından yapılan başvurularda kargoda geçen süreden dolayı 1-2 gün gecikme yaşanabilmektedir. Dilerseniz Ankara ofisimize evraklarınızı kargo ile iletebilirsiniz. Evraklarınızı teslim  aldığımızda size bilgi vermekte, işlemlerinizi başlatmaktayız.

Angola Vize İşlemleri Bursa

Değerli ziyaretçimiz, Bursa merkez başta olmak üzere Bilecik, Sakarya, Kocaeli, Yalova ve bu illere yakın bölgelerde ikamet ediyorsanız vize başvurunuzu Bursa vize servisimiz aracılığıyla tamamlayabilirsiniz. Angola vize başvurularında Angola Büyükelçiliğinin yetki alanı sınırlaması bulunmamaktadır. Bursa ve çevresinden başvurunuzu en kısa sürede tamamlayabilmek için yukarıdaki evrakları kargo ile ofisimize iletmeniz yeterli olacaktır. İstanbul ve Ankara dışındaki illerden yapılan başvurularda kargoda geçen süreden dolayı 1-2 gün geçikme yaşanabilmektedir.

Angola Vizesi Kaç Günde Çıkar?

Angola Büyükelçiliği ekseriyetle Angola vize işlemlerini 5-15 çalışma günü içerisinde sonuçlandırmaktadır. Angola Cumhuriyeti’nin ve Türkiye Cumhuriyeti’nin resmi tatil günlerinde Angola Büyükelçiliği hizmet vermemektedir. Angola vize başvurunuzu tatil günlerini göz önüne alarak planlamanız  ve evraklarınızı eksiksiz olarak hazırlamanız gerektiğini hatırlatırız.

Angola Vize İşlemlerinde Dikkat Edilmesi Gerekenler

  • İstanbul, Ankara, Edirne, Bursa ofislerimiz başta olmak üzere tüm Türkiye’den vize başvurularınızı Happy Turizm aracılığıyla tamamlayabilirsiniz.
  • Angola vize başvurularını değerlendirme yetkisi tamamen Angola Büyükelçiliğine aittir. Bu nedenle Angola vize başvurunuz sonuçlanmadan uçak bileti satın almamanız gerektiğini hatırlatırız.
  • Angola vizesi değerlendirme sürecinde sorun yaşamamak için evraklarınızı eksiksiz olarak hazırlamanız gerekmektedir. Angola Büyüeklçiliği ek evrak talep etme hakkına sahiptir.
  • Angola vize başvurularında yetki alanı sınırlaması bulunmamaktadır. Vize başvuru evraklarınızı kargo ile Ankara ofisimize göndermeniz halinde işlemlerinizi başlatmaktayız. 

Angola vizesi için kolaylaştırılmış işlem hizmetimizden faydalanabilirsiniz. Happy Turizm ailesi olarak Angola ticari vizesi için gerekli evraklarınızın kontrolünü sağlamakta, eksik evraklarınız konusunda sizi bilgi vermekte, başvurunuzu Angola Büyükelçiliğinin yönergelerine uygun tamamlamaya çalışmakta,  teslim aldığımız evraklarınızı ilgili birime iletmekte, vize başvurunuz neticelendiğinde pasaportunuzu ikamet adresinize kargo ile göndermekteyiz. Angola ticari vize talebi oluşturmak için ve vize işlemleri ile ilgili tüm soru ve görüşleriniz için bizi arayabilir, bilgi@happyturizm.com mail  adresimizden vize talebi oluşturabilirsiniz.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek