Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Angola Vizesi

Angola Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Angola Turistik Vize İçin Gerekli Evraklar Neler?

Angola turist vizesi rekreasyon, sportif faaliyet ve kültürel faaliyet amacıyla Angola’yı ziyaret etmek isteyen Türkiye vatandaşlarına verilmektedir. Sayfamızın devamında Angola turistik vizesi için başvuru koşullarını ve gerekli evrak listesini bulabilirsiniz. Angola turist vizesinin 30 gün geçerliliği bulunmaktadır.

Angola'ya olan seyahatlerinde Türkiye Cumhuriyeti Umuma Mahsus Pasaport hamilleri vizeye tabidir. Hususi, Hizmet ve Diplomatik Pasaport hamilleri de aynı şekilde Angola vize işlemlerine tabidir.

Angola turist vizesinin 60 gün içerisinde 30 gün geçerliliği bulunmaktadır. 30 günlük periyod başvuru sahibinin talebine bağlı olarak 30 gün daha uzatılabilmektedir.

Angola vize işlemleri Ankara, Angola vize işlemleri Edirne, Angola vize işlemleri Muğla, Angola vize işlemleri Bursa, Angola vize işlemleri Eskişehir, Angola vize işlemleri Antalya, Angola vize işlemleri Tekirdağ, Angola vize işlemleri Adana, Angola vize işlemleri Gaziantep, Angola vize işlemleri Konya başta olmak üzere tüm Türkiye’den yapılan başvuruları kabul etmekte ve işlem takibini yapmaktadır. 

Angola Turist Vize İşlemleri İçin Gerekli Evraklar

STANDART EVRAKLAR

Angola vizesi başvuru formu: Angola vizesi başvuru formu eksiksiz ve doğru beyanlarla doldurulmuş olmalıdır.
Pasaport: Angola vize başvurularında kullanılacak pasaportun en az 6 ay geçerliliği olması gerekmektedir.
2 adet fotoğraf: 2 adet renkli vesikalık fotoğraf, güncel halinizi yansıtmalı ve beyaz fon üzerine çekilmiş olmalıdır.
Vize başvuru dilekçesi: Dilekçe, vize başvuru sahibi tarafından Angola Konsolosluğuna hitaben yazılmış olmalıdır. Dilekçe ayrıca seyahat tarihlerini, masrafların nasıl karşılanacağı bilgisini ve başvuru amacını içermelidir.
Banka hesap dökümü/cüzdanı: Son 3 ay içeririsinde temin edilmiş, en az 5.000 tl bakiyesi bulunan banka hesap dökümü sunulmalıdır.
Sarı Humma Aşı Kartı
Uçak Bilet Rezervasyonu: Angola Konsolosluğu rezervasyon dokümanını kabul etmektedir. Yetkililerimiz size uçak bileti hususunda talebiniz halinde gerekli desteği sağlayacaklardır.

Çalışanlar ve İşverenler için;

  • İş yeri dilekçesi:Çalışanlar ve işverenler Angola vize başvurusunda iş yeri dilekçesi sunmalıdırlar. Dilekçe iş yeri yetkilisi tarafından Angola Konsolosluğuna hitaben şirketin antetli kağıdına, kaşeli ve imzalı olarak temin edilmelidir. Dilekçe başvuru sahibinin şirkette izinli olduğu tarihleri belirtecek şekilde hazırlanmalıdır.

Öğrenciler için;

  • Öğrenciler İngilizce öğrenci belgelerinin aslı ve eğitim kurumundan seyahat tarihlerini belirtir izin dilekçesi almalıdır.

18 yaş altı başvuru sahipleri için;

  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Muvafakatname:18 yaş altındaki başvuru sahibi yalnızca bir ebeveyn ile veya tek başına seyahat edecekse muvafakatname belgesi sunulmalıdır.

Angola Vize İşlemleri Ankara

Değerli ziyaretçimiz, Eskişehir,  Niğde, Kırıkkale, Çankırı, Sivas vb. İllerde ikamet ediyorsanız Angola vize başvurunuzu Ankara vize servisimiz aracılığıyla vakit kaybetmeden tamamlayabilirsiniz. Angola’nın Türkiye’de yalnızca Büyükelçiliği bulunmaktadır. Ankara ve çevresinde ikamet ediyorsanız dilerseniz Ankara ofisimizi ziyaret edebilir dilerseniz de ofisimize evraklarınızı kargo ile göndererek başvurunuzu zahmetsizce tamamlayabilirsiniz.

Angola Vize İşlemleri İzmir

İzmir’de, Muğla’da,  Manisa’da, Uşak’ta, Denizli’de, Balıkesir’de ikamet ediyorsanız Angola İzmir vize işlemlerinizi vize servisimiz aracılığıyla en kısa sürede tamamlayabilirsiniz. Angola vize işlemlerinde Angola Büyükelçiliği bölge ayrımı bulunmamaktadır. Evraklarınızı ofisimize kargo ile göndermeniz yeterli olacaktır. Evraklarınızı en hızlı işlem hizmetimizden faydalanmak için Ankara merkez ofisimize göndermeniz gerekmektedir. İstanbul ve Ankara dışındaki illerden yapılan başvurularda kargoda geçen süreden dolayı 1-2 gün gecikme yaşanabilmektedir.

Angola Vizesi Kaç Günde Çıkar?

Değerli ziyaretçimiz Angola Büyükelçiliği ortalama olarak Angola vize işlemlerini 5-15 iş gününde neticelendirmektedir. Angola’nın ve Türkiye’nin resmi tatil günlerinde Angola Büyükelçiliği hizmet vermemektedir. Angola vize başvurunuzu tatil günlerini göz önüne alarak planlamanızı rica ederiz.

Angola Vize İşlemlerinde Dikkat Edilmesi Gerekenler

  • Tüm Türkiye için vize başvurularınızı vize servisimiz aracılığıyla tamamlayabilirsiniz.
  • Angola vize başvurunuz sonuçlanmadan uçak bileti almamanızı tavsiye ederiz
  • Angola vizesi için kolaylaştırılmış işlem hizmetimizden faydalanabilirsiniz.
  • Angola vizesi değerlendirme sürecinde sorun yaşamamak için evraklarınızı eksiksiz olarak hazırlamanızı tavsiye ederiz.
  • Angola vize başvurularında bölge ayrımı yoktur. Vize başvuru evraklarınızı kargo ile ofisimize göndermeniz halinde işlemlerinizi başlatmaktayız.

Happy Turizm olarak Angola vizesi için gerekli evraklarınızın kontrolünü yapmakta, eksik evraklarınız konusunda sizi bilgilendirmekte, başvurunuzu Angola Büyükelçiliğinin yönergelerine uygun tamamlamaya çalışmakta, başvuru evraklarınızı ilgili birime iletmekte, vize başvurunuz sonuçlandığında evraklarınızı ikamet adresinize kargo ile göndermekteyiz. Siz de Angola ve tüm dünya ülkeleri için kolaylaştırılmış işlem hizmetimizden faydalanabilirsiniz. Angola vizesi talebi oluşturmak için ve vize işlemleri ile ilgili tüm sorularınız için iletişim numaralarımızdan veya bilgi@happyturizm.com adresimizden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek