Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Angola Vizesi

Angola Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Angola Ziyaret Vizesi İçin Gerekli Evraklar Neler?

Angola ile Türkiye arasındaki vize rejiminde pasaport kategorisi ayrımı bulunmamaktadır.T.C. Umuma Mahsus (Bordo), Hususi (Yeşil), Hizmet (Gri) ve Diplomatik pasaport hamilleri de aynı şekilde vize işlemlerini tamamlamadan ülkeye giriş yapamamaktadırlar.

Angola Aile Ziyaret Vizesi  “Standart Vize” kategorisine girmektedir.  Angola’ya aile/arkadaş/akraba ziyareti amacıyla gerçekleştireceğiniz seyahatlerde 30 gün konaklama hakkı tanınmaktadır. Pasaport hamili isterse vize süresini 30 günlük periodla uzatabilmektedir. Vize uzatma işlemi Angola'dan gerçekleştirilmektedir. Detaylı bilgiyi Angola Büyükelçiliğinden alabilirsiniz. 

Angola vizesi Ankara, Angola  vizesi Edirne, Angola vizesi İzmir, Angola vizesi Muğla, Angola vizesi Bursa, Angola vizesi Antalya, Angola vize işlemleri Eskişehir, Angola vizesi Adana, Angola vizesi Gaziantep, Angola vizesi Denizli başta olmak üzere tüm Türkiye’den yapılan başvurularınızı  kabul etmekte ve işlem takibinizi sağlamaktayız. Başvurunuz neticelendiğinde pasaportunuzu ikamet adresinize göndermekteyiz. Değerli ziyaretçimiz sayfamızın devamında Angola aile/arkadaş/akraba vizesi için gerekli evrak listesini bulabilirsiniz. 

Angola Aile Ziyaret Vizesi İçin Gerekli Evraklar

Davet mektubu

Angola’da ikamet eden aile/akraba/arkadaşınızdan davetiye temin etmelisiniz. Dilekçe davet sahibi tarafından şahsen imzalanmalıdır. Davet mektubuna kişinin varsa Angola ulusal kimlik kartı fotokopisi veya oturum izni fotokopisi eklenmelidir. Mektup doğrudan Angola Büyükelçiliği Konsolosluk birimi mail adresine (bilgi@happyturizm.com) iletilmelidir.

Angola vize başvuru formu

Angola vize başvuru formu eksiksiz olarak, dilekçe ile tutarlı bilgileri yansıtacak şekilde, büyük harflerle ve siyah mürekkep kalemle doldurulmalıdır.  Formun üzerinde Angola vizesi başvuru tarihi yer almalı ve form başvuru sahibi tarafından şahsen imzalanmış olmalıdır.

Pasaport

Angola vize başvurusunda kullanacağınız pasaportun 6 ay geçerliliği bulunmalı ve 2 adet boş vize sayfası bulunmalıdır. Pasaportla birlikte kimlik sayfasının ve işlenmiş vize sayfalarının fotokopisi de ibraz edilmelidir.

İki adet fotoğraf

Angola vize başvurunuzda arka fonu beyaz olan 2 adet fotoğrafı sunmalısınız, Fotoğraflar son 6 içerisinde çekilmiş olmalıdır.

Uçak Bileti Rezervasyonu

Angola diplomatik temsilciliği Türk vatandaşlarını vize işlemleri neticelenmeden uçak bileti satın almamaları konusunda uyarmıştır. Vize başvuru dilekçenizde belirtilen tarihlere uygun uçak bilet rezervasyonunu ibraz etmelisiniz. Talebiniz halinde uçak bileti rezervasyonunuzu yapmaktayız. Angola Büyükelçiliği uçak biletinin haricinde seyahat planını içeren bir doküman da talep etmektedir.

Sarı Humma Aşı Kartı

Angola Vize İşlemleri Gaziantep

Vize başvurunuzu Gaziantep, Hatay, K. Maraş, Adana vb. bölgelerinden gerçekleştirmek istiyorsanız başvurunuzu Gaziantep ofisimiz aracılığıyla tamamlayabilirsiniz. Angola temsilciliğinin bölge ayrımı bulunmamaktadır. Bu sebeple başvuru evraklarınızı size en yakın ofisimize kargo ile göndermeniz halinde vize işlemlerinizi vakit kaybetmeden sizin adına tamamlamaktayız. Değerli ziyaretçimiz Angola vize işlemlerinizi ikamet bölgenizden en hızlı şekilde tamamlamak için bilgi@happyturizm.com adresimize Angola’ya seyahat amacınızı, davetiyenizin olup olmadığı bilgisini, seyahat tarihlerinizi içeren e-posta göndererek vize talebi oluşturabilirsiniz.  Vize talebi oluşturduktan sonra vize servisimize yukarıdaki evrakları eksiksiz şekilde göndermeniz gerekecektir.  Evraklarınızı teslim aldığımızda size bilgi vermekte, işlemlerinizi başlatmaktayız. İstanbul ve Ankara dışında yapılan başvurularda kargoda geçen süreden dolayı vize sonuçlanma süreleri 1-2 gün uzayabilmektedir.

Angola Vize İşlemleri Ankara

Ankara ve çevre illerde; Eskişehir, Kırıkkale, Niğde, Çankırı, Sivas ve çevresinde ikamet ediyorsanız Angola vize işlemlerinizi Ankara ofisimize gelerek vakit kaybetmeden tamamlayabilirsiniz. Değerli ziyaretçimiz vize işlemleriniz için dilerseniz ofisimizi ziyaret edebileceğiniz gibi evraklarınızı ofisimize kargo ile göndererek en hızlı şekilde, zahmetsizce işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Evraklarınızı ofisimize göndermeden önce eksiksiz hazırlamanız halinde işlem sürecinde tekrar evrak temini durumunda yaşanabilecek zaman kayıplarının önüne geçmiş olursunuz. Bu nedenle evraklarınızı hazırlarken evrakları nereden, ne şekilde temin edeceğinize dair kafanıza takılan soruları yetkilimize yöneltebilirsiniz. Talebiniz halinde uçak bileti rezervasyonunuzu sizin adınıza yapmaktayız.

Angola Ziyaret Vizesi Kaç Günde Çıkar?

Angola vize başvurularının sonuçlanma süresi konusunda kesin veriler yayınlanmamıştır. Ancak çoğunlukla Angola standart vize kategorisindeki ziyaret vizesi 5-15 iş günü içerisinde neticelenmektedir. Angola vize başvurunuzu tatil günlerinizi göz önüne alarak organize etmenizi ve başvuru evraklarınızı eksiksiz olarak hazırlamanız gerektiğini hatırlatırız.

Angola Vize İşlemlerinde Dikkat Edilmesi Gerekenler?

(!) Ankara, Edirne, Bursa , Gaziantep, Antalya ofislerimiz başta olmak üzere tüm Türkiye’den vize başvurularınızı Happy Turizm aracılığıyla zahmetsizce tamamlayabilirsiniz.

(!) Angola ziyaret vize başvurularını değerlendirme yetkisi tamamen Angola Ankara Büyükelçiliğine aittir. Evraklarınızı eksiksiz teslim etseniz dahi başvuru reddedilebilir. Bu nedenle Angola vize başvurunuz sonuçlanmadan uçak bileti satın almamanız gerektiğini hatırlatırız.

(!) Angola vizesi değerlendirme sürecinde sorun yaşamamak için evraklarınızı eksiksiz olarak ve belirtilen formata uygun olarak hazırlamanız gerekmektedir. Değerlendirme sürecinde Angola Büyükelçiliği başvuru sahibinden ek evrak talep etme hakkına sahiptir.

(!) Angola vize başvurularında bölge ayrımı bulunmamaktadır. Türkiye’nin her bölgesi için vize başvurularınızı sizin adınıza tamamlamaktayız. Angola vize başvuru evraklarınızı kargo ile Ankara ofisimize göndermeniz halinde işlemlerinizi başlatmaktayız.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek