Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Bahreyn Vizesi

Bahreyn Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Bahreyn Aile Ziyaret Vizesi Için Gerekli Evraklar Nelerdir?

Bahreyn Aile Ziyaret Vizesi Için Gerekli Evraklar

Pasaport: Pasaportun seyahat dönüsü sonrasi 6 ay daha geçerli olmasi gerekir. Basvuru islemlerinizi baslatmadan pasaportunuzun geçerlilik sürelerini kontrol ediniz. Pasaport sayfalarinin fotokopileri de basvuru için sunulmalidir. 
Bahreyn Vize Basvuru Formu: Bahreyn aile ziyaret vize basvurulari için Bahreyn vize basvuru formu doldurulmalidir. Form dikkatli bir sekilde doldurulmalidir. Verdiginiz bilgiler güncel ve dogru olmalidir.
Biometrik Fotograf: Bahreyn vize basvurulari için 2 adet biometrik fotograf gereklidir.
Ulasim, Konaklama Rezervasyon Dokümanlari: Seyahatiniz için yaptirdiginiz rezervasyonlari basvurunuz için sunmalisiniz. Ulasim ve konaklama rezeryasyonlari vize servisimizin sizlere sundugu ek hizmet kapsamindadir. Detayli bilgi için irtibat adreslerimizden bize ulasabilirsiniz.
Seyahat Saglık Sigortası: Bahreyn seyahati için vize servisimiz saglik sigortasi hizmeti de vermektedir. 
Gelir Belgelerin Beyani: Düzenli gelir belgelerinizi Bahreyn vize basvurulari için sunmalisiniz.
Davetiye: Belediye onayli olup, davet eden kisinin pasaport ve kimlik fotokopileri basvuru için sunulmalidir. Masraflari davetiye gönderen kisi karsilayacaksa son 3 aylik Maas Bordrosu ya da Banka Hesap Dökümü (Belgeler mail ya da faksla gönderilebilir.)
DIKKAT!

Bahreyn aile ziyaret vize basvurularinda yukarida sayilan evraklara ilave olarak çalisanlar çalistigi sirketten yazi, sirket evraklari (imza sirküleri, vergi levhasi, sicil gazete fotokopileri ve faaliyet belgesi) emekli ise emeklilik karti, ögrenci ise onayli ögrenci belgesi almalidir.

Bahreyn aile ziyaret vizesi için basvuru sahibinin seyahat masraflarina sponsor olacak kisilerin banka hesap dökümleri, gelir belgeleri ve masraflari üstlendigine dair yazisi Bahreyn Konsolosluguna sunulmalidir.

Bahreyn Aile Ziyaret Vizesi Nasıl Alınır?

Bahreyn’e bir yakininizi ziyaret amaçli seyahat etmeyi düsünüyorsaniz Bahreyn’de ikamet eden yakininizdan davetiye mektubu almalisiniz. Davet eden ve edilen kisinin tüm kisisel ve iletisim, adres bilgileri yer almalidir. Davetiyeyi diger basvuru evraklariyla birlikte sunmaniz gerekir. Bahreyn Aile Ziyaret Vize prosedürlerine Umuma Mahsus (Bordo) pasaport sahipleri tabidir. Diplomatik (Siyah), Hizmet (Gri), Hususi (Yesil) pasaport sahipleri 90 güne kadar kalislarda vize islemlerinden muaftirlar. Bahreyn Aile Ziyaret Vize Basvurusu için hazirlamaniz gereken evraklari çagri merkezlerimizi arayarak teyit ettirebilirsiniz.

Bahreyn Aile Ziyaret Vize Basvurusu için hazirlamaniz gereken evraklar kisiye göre farklilik gösterebilir. Çalisan ya da isverenseniz, ögrenciyseniz farkli evraklar sunmaniz gerekir. Basvurunuz için hangi evraklari hazirlamaniz gerektigini yetkililerimizi arayarak ögrenebilir, bilgi@happyturizm.com adresinden de gerekli evrak listesini tarafiniza gönderilmek üzere talep edebilirsiniz. Bahreyn Vize Basvurulari için sahsen gelmenize gerek yoktur. Hazirladiginiz evraklari vize servisimize gönderebilirsiniz. Yetkililerimiz evraklarinizi teslim aldiktan sonra basvuru islemlerinizi baslatacak ve sizi süreç hakkinda bilgilendirecektir.

Bahreyn Aile Ziyaret Vizesi Kaç Günde Çıkar?

Bahreyn Aile Ziyaret Vize Basvurulari yaklasik olarak 10 is günü içinde sonuçlanir. Ancak basvuru sonuçlanma süresi farklilik gösterebilir. Kimi basvuru sahibinin ek evrak sunmasi gerekebilir. Dolayisiyla basvuru degerlendirme süreci uzayabilir. Bahreyn Aile Ziyaret Vize Basvurularinizi dogru evraklarla yapmalisiniz. Yanlis ya da eksik evraklarla yapilan basvurular vizenizin sonuçlanma asamasina negatif yansiyabilir. 

Bahreyn Aile Ziyaret Vize Basvurularini sonuçlandirma yetkisi sadece Bahreyn Konsoloslugundadir. Vize servisimiz basvurunuzun her asamasinda sizlere destek olmaktadir. Basvurunuzun takibini yapmak için telefon numaralarimizdan bizi arayabilirsiniz. Bahreyn aile ziyaret vize basvurunuzu Happy Turizm ile zahmetsiz bir sekilde tamamlayabilirsiniz. Seyahatiniz için gecikme yasamamak adina basvurularinizi erken tarihlerde yapiniz. Bahreyn Konsoloslugu Türkiye ve Bahreyn resmi tatillerinde hizmet vermemektedir. 

Hazirladiginiz Bahreyn vize evraklarini ofisimize posta ile ulastirabilirsiniz. Sahsen getirmeniz gerekmemektedir. Evraklariniz bize ulastiginda gerekli düzenlemeleri yaparak basvurunuzu tamamlamaktayiz. Sizleri basvuru süreci hakkinda bilgilendiriyoruz. Basvurunuz tamamlandiktan sonra takibini ofis telefon numaralarimizi arayarak yapabilirsiniz. Vizeniz onaylandiginda pasaportunuzu bulundugunuz yere gönderiyoruz. Happy Turizm ile bulundugunuz sehirden kolaylikla Bahreyn vize hizmeti alabilirsiniz. Sorularinizi bilgi@happyturizm.com adresinden bize postalayin. Seyahatiniz için iyi yolculuklar dileriz!

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek