Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Bahreyn Vizesi

Bahreyn Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Bahreyn Turistik Vize Için Gerekli Evraklar Nelerdir?

Bahreyn’e yapacak oldugunuz turistik seyahatler için Bahreyn Turistik Vize Basvurusunda bulunmalisiniz. Bahreyn turistik vize için gerekli evraklar listesine sayfamizin devamindan ulasabilirsiniz. Bahreyn vize islemleri hakkinda genel bilgi almak için Bahreyn Vize Islemleri sayfamizi ziyaret edebilirsiniz. Happy Turizm ile vize basvurunuzu sahsen gelmenize gerek kalmadan tamamlayabilirsiniz. Seyahatiniz için durumunuza uygun evrak listesini bilgi@happyturizm.com adresinden talep edebilirsiniz.

Bahreyn Turistik Vize Için Gerekli Evraklar

Pasaport: Bahreyn turistik vize için seyahat dönüsü 6 ay daha geçerli olan bir pasaportla basvuru yapilmalidir. Seyahatiniz için basvuru yapmadan önce pasaportunuzun geçerlilik süresini kontrol etmeyi unutmayiniz. Pasaport sayfalarinin fotokopilerini de basvuru için sunmalisiniz.
Biometrik Fotograf: Bahreyn turistik vize basvurusu için 2 tane biometrik fotograf gereklidir. 
Bahreyn Vize Basvuru Formu: Bahreyn turistik seyahatler için dogru bilgilerle vize basvuru formu doldurulmalidir. Seyahat tarihleriniz ve amaciniz basvuru formunda belirtilmelidir.
Rezervasyon Belgeleri: Bahreyn seyahat tarihlerinizle uyumlu konaklama ve ulasim rezervasyonlarinizi basvuru dosyaniza ekleyiniz. Vize servisimizden rezervasyonlarla ilgili destek alabilirsiniz.
Seyahat Saglik Sigortasi: Vize servisimiz talebinizle birlikte Bahreyn seyahatiniz için geçerli seyahat saglik sigortasi yapmaktadir. Detayli bilgi için bizi arayiniz ya da bilgi@happyturizm.com adresinden sorularinizi gönderiniz.
Gelir Belgelerinin Sunulmasi: Bahreyn vize basvurulari için düzenli gelir belgenizi sunmalisiniz. 
Sponsor Yazisi: Bahreyn seyahatinizi 3. kisiler finanse edecekse bu kisilerin kimlik bilgilerini, gelir belgelerini ve banka dökümlerini sunmasi gerekir.

DIKKAT!

Bahreyn turistik vize basvuru sahipleri yukaridaki evraklara ek olarak çalisan ise çalistigi kurumdan yazi, sirket evraklari (imza sirküleri, vergi levhasi, sicil gazete fotokopileri ve faaliyet belgesi) emekli ise emeklilik karti, ögrenci ise ögrenci belgesi almalidir.

Bahreyn Turisitk Vizesi Nasil Alinir?

Bahreyn turistik vize islemlerine Umuma Mahsus (Bordo) pasaport sahipleri tabidir. Diplomatik (Siyah), Hususi (Yesil) ve Hizmet (Gri) pasaport sahipleri 90 güne kadar olan seyahatleri için Bahreyn vize prosedürlerinden muaf tutulmuslardir. Happy Turizm ile yorucu vize islemleriyle ugrasmaniza gerek yoktur. Yukarida yer verilen basvuru evraklarini teyit ettirmek için telefon numaralarimizdan bize ulasin. Seyahatiniz için yeterli bilgiye ulastiktan sonra evraklarinizi hazirlayip bize kargo ile gönderin. Bahreyn Turistik Vize için baska yorucu prosedürlerle ugrasmak zorunda kalmayin.

Her biri alaninda uzman vize danismanlarimiz sayesinde Bahreyn vizenizi hizli bir sekilde vize servisimiz araciligiyla alabilirsiniz. Gönderdiginiz evraklarin kontrollerini tamamladiktan sonra basvuru için gerekli prosedürleri yerine getiriyoruz. Bahreyn Konsoloslugu teslim edilen evraklar haricinde ek evrak talep etme hakkina sahiptir. Bu gibi durumlarda lütfen temsilcilerimizi durumdan haberdar edin. Bahreyn vizenizi kabul etme ve degerlendirme yetkisi sadece Bahreyn Konsolosluguna aittir. Eger Bahreyn turistik vizeniz olumlu sonuçlanirsa pasaportunuzu bulundugunuz yere kargo ile göndermekteyiz.

Bahreyn Turistik Vizesi Kaç Günde Çikar?

Bahreyn turistik vize basvurusu için gerekli evraklari hazirlayip basvurunuzu yaptiginizda yaklasik olarak 10 is günü içinde sonuçlanir. Ancak eksik ya da yanlis bir evrakla vize basvurusu yapmaniz sonuçlanma asamasini uzatabilir. Bu yüzden evraklarinizi hazirlarken titiz davranmalisiniz. Bahreyn Konsoloslugunun yogunluklarina göre de basvuru sonuçlanma süreleri uzayabilmektedir. Lütfen seyahatiniz için bir gecikme yasamamak adina Bahreyn turistik vize basvurularinizi erken tarihlerde yapiniz.

Bahreyn turistik vize basvurularini sonuçlandirma yetkisi sadece Bahreyn Konsolosluguna aittir. Vize servisimiz basvurunuzun her asamasinda sizlere destek saglamakta ancak sonuçlanma asamasina müdahale edememektedir. Bahreyn Konsoloslugu Türkiye ve Bahreyn resmi tatillerinde kapali olmaktadir. Basvurularinizi bu bilgiler dahilinde gerçeklestiriniz. Bahreyn turistik vize ile ilgili sorularinizi bizlere bilgi@happyturizm.com adresinden gönderebilirsiniz.

Bahreyn Vize Ücreti 2024

Bahreyn’e yapacak oldugunuz turistik seyahatler için vize ücreti ödemelisiniz. Vize basvurunuzun isleme alinabilmesi için Bahreyn vize ücretini ödemeniz gerekir. Ancak Bahreyn vize ücreti basvuru sahiplerinin seyahat amaçlarina, kalis sürelerine göre farklilik gösterir. Bahreyn vize ücretleri Bahreyn Büyükelçiligi tarafindan belirlenmektedir. Bahreyn vize basvurulariniz ret ile sonuçlanirsa tarafiniza herhangi bir geri ödeme söz konusu olmamaktadir. Bahreyn turistik vize ücretleri hakkinda detayli bilgi almak için bizi arayabilir ya da bilgi@happyturizm.com adresinden yazabilirsiniz.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek