Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Bahreyn Vizesi

Bahreyn Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Bahreyn Ticari Vize Için Gerekli Evraklar Nelerdir?

Bahreyn Ticari Vize İçin Gerekli Evraklar

Pasaport: Bahreyn ticari vizesi için seyahat dönüşünden sonra 6 ay daha geçerli olan bir pasaportla başvuru yapılmalıdır. Başvuru işlemlerinden önce pasaportunuzun geçerlilik tarihinin yeterli olup olmadığını kontrol ediniz. Pasaport fotokopilerinizi de başvuru dosyanıza eklemelisiniz.

Biyometrik Fotoğraf: Bahreyn ticari vize başvurusu için 2 tane biyometrik fotoğraf çektirmelisiniz.

Bahreyn Vize Başvuru Formu: Bahreyn ticari seyahatler için doğru bilgilerle vize başvuru formu doldurulmalıdır. Başvuru formuna seyahat tarihlerinizi ve amacınızı doğru yazdığınızdan emin olmalısınız.

Rezervasyon Belgeleri: Vize servisimiz Bahreyn seyahatiniz için rezervasyonlarınızı sizin adınıza yapmaktadır. Talep etmeniz halinde detaylı bilgi almak için bize ulaşınız.

Gelir Belgelerinin Sunulması: Bahreyn ticari vize başvuruları için düzenli gelir belgelerinizi beyan etmelisiniz.

Seyahat Sağlık Sigortası: Bahreyn ticari seyahat için sağlık sigortası yapılmalıdır. Vize servisimiz, talep ederseniz seyahat sağlık sigortanızı sizin adınıza yapmaktadır.

Vize Talep Dilekçesi: Şirketin antetli kağıdına Bahreyn Konsolosluğuna hitaben yazılmalıdır. İmzalı ve kaşeli sunulmalıdır.

Sponsor Mektubu: Davet eden yetkili firma ya da şahıs seyahat masraflarınızı karşılıyorsa sponsor mektubu yazılmalıdır. Masrafların kim tarafından karşılanacağı mektupta belirtilmeli ve yetkili kişinin hesap dökümü gösterilmelidir.

Firma Ortaklık Belgeleri: Bahreyn'de gerçekleştireceğiniz ticari seyahatin amacını kanıtlar nitelikteki ortaklık belgelerini sunmanız başvurunuz için önemlidir.

DİKKAT!

Bahreyn Ticari Vize Başvuru sahipleri sayılan evraklara ek olarak çalışan ise çalıştığı şirketten yazı, şirket evrakları (imza sirküleri, vergi levhası, sicil gazete fotokopileri ve faaliyet belgesi) emekli ise emeklilik kartı, öğrenci ise onaylı öğrenci belgesi almalıdır.

Bahreyn Ticari Vize Nasıl Alınır?

Bahreyn’e seyahat edebilmek için Umuma Mahsus (Bordo) pasaport sahiplerinin Bahreyn Vize prosedürlerini yerine getirmesi gerekir. Diplomatik (Siyah), Hizmet (Gri), Hususi (Yeşil) pasaport sahipleri kısa süreli Bahreyn seyahatleri için vize şartlarından muaf tutulurlar. Bahreyn Ticari Vize başvurusu yapmak için izlemeniz gereken adımları temsilcilerimizi arayarak öğrenebilirsiniz. Sayfamızda yer alan evrak bilgilerini okuduktan sonra iletişim adreslerimizden bize ulaşınız. Planladığınız seyahati temsilcilerimize anlatın. Verdiğiniz bilgiler doğrultusunda temsilcilerimiz durumunuza uygun evrak listesini sıralayacaktır. Evrakları nereden ve nasıl temin etmeniz gerektiği konusunda da bilgi alabilirsiniz.

Happy Turizm Bahreyn yetkililerimiz, sizi yorucu vize prosedürleriyle uğraştırmadan başvuru işlemlerinizi tamamlamaktadır. Sadece Bahreyn Vize işlemleriniz için hazırladığınız evrakları kargoyla tarafımıza göndermeniz yeterlidir. Bahreyn Konsolosluğu gerek görmesi halinde başvuru sahiplerinden farklı evraklar talep edebilir. Böyle bir durumda Bahreyn Konsolosluğu iletişim adreslerinden kişilere ulaşmak isteyebilir. Lütfen sizden istenilen ek evraklar konusunda yetkililerimizi haberdar ediniz.

Bahreyn Ticari Vize Kaç Günde Çıkar?

Bahreyn Ticari Vize Başvurularını sonuçlandırma yetkisi sadece Bahreyn Konsolosluğundadır. Bahreyn Ticari Vize Başvuruları yaklaşık 10 iş günü içinde sonuçlanır. Ancak verilen bu süre tahminidir. Vize değerlendirmeleri başvuru sahiplerinin Bahreyn Konsolosluğuna sunduğu evraklar çerçevesinde yürütüleceği için sonuçlanma süreleri değişebilir. Kişilerin durumlarına göre farklı evraklar sunması gerekebilir. Bahreyn seyahatinizde bir gecikme yaşamamak adına vize Bahreyn ticari evraklarınızı dikkatli bir şekilde hazırlamanızı tavsiye ederiz.

Vize servisimiz, size konforlu bir vize danışmanlık hizmeti sunmak adına sizler için çalışmaktadır. Bahreyn Vizesi için sorularınızı bilgi@happyturizm.com adresinden bize iletebilirsiniz. Eğer Bahreyn ticari seyahatiniz için özel bir durumunuz varsa bunu yetkililerimizle paylaşınız.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek