Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Bangladeş Vizesi

Bangladeş Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Bangladeş Aile Ziyaret Vizesi İçin Gerekli Evraklar Nelerdir?

 

Bangladeş’ e yapacağınız seyahat bir yakınınızı ziyaret amaçlı ise Bangladeş aile ziyaret vizesine başvurmalısınız. Bangladeş aile ziyaret vizesi için gerekli evraklar 2024'ye sayfamızın devamında yer verilmiştir. Bangladeş aile ziyaret vizesi için şahsen gelmenize gerek kalmadan vize servisimiz aracılığıyla başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Bangladeş vize başvurusu ile ilgili sorularınızı bilgi@happyturizm.com adresinden gönderebilirsiniz. 

Türkiye ve Bangladeş arasından vize muafiyeti anlaşması gereği Diplomatik (Siyah) , Hizmet (Gri), Hususi (Yeşil) pasaport sahipleri, kısa süreli Bangladeş seyahatleri için vize prosedürlerinden muaftır. Ancak Umuma Mahsus (Bordo) pasaport sahipleri Bangladeş seyahatleri için vize koşullarını yerine getirmek zorundadır. Bangladeş vize hakkında genel bilgi almak için Bangladeş Vize İşlemleri sayfamıza göz atabilirsiniz.

Bangladeş Aile Ziyaret Vizesi İçin 2024 Yılı Gerekli Evraklar

Davetiye: Belediye onaylı olmalı, davet eden kişinin pasaport ve kimlik fotokopileri başvuru için sunulmalıdır. 
(Eğer masrafları davetiye gönderen kişi karşılayacaksa son 3 aylık maaş bordrosu ya da banka hesap dökümü de başvuru evraklarının arasına eklenmelidir.) 
Pasaport: Bangladeş seyahati sonrası en az 6 ay daha geçerli olmalıdır. Pasaportunuzun geçerlilik tarihini başvuru işlemlerinizi başlatmadan kontrol ediniz. Pasaportunuzda vize işlenmiş sayfalar varsa onların da fotokopisini sunmanızda fayda vardır.
Fotoğraf: Bangladeş vize başvurusu için 2 adet fotoğraf gereklidir.
Bangladeş Vize Başvuru Formu: Seyahatiniz için gerekli evraklar arasında Bangladeş vize başvuru formu da vardır. Form eksiksiz bir şekilde doldurulmalıdır. 
İngilizce Vize Talep Dilekçesi: Konsolosluğa hitaben yazılmalı kaşeli ve imzalı olarak sunulmalıdır. 
Kimlik Fotokopisi
Bangladeş aile ziyaret vize başvurusunda bulunacak kişi çalışıyor ise yukarıda sayılan evraklara ek olarak güncel tarihli şirket evrakları ( İngilizce faaliyet belgesi, vergi levhası, imza sirküleri, sicil gazete fotokopileri), İşe Giriş Bildirgesi ve Maaş Bordrosunu kaşeli ve imzalı bir şekilde sunmalıdır. 

Bangladeş Aile Ziyaret Vizesi Nasıl Alınır?

Bangladeş aile ziyaret vize başvurunuz için davetiniz olmalıdır. Bangladeş’te ikamet eden bir yakınınızdan davetiye almalı ve başvurunuz için Bangladeş Konsolosluğuna sunmalısınız. Davet mektubu aldığınız kişinin tüm kişisel bilgileri, iletişim ve adres bilgileri de davet mektubunda yer almalıdır. Davetiyenizi sayfamızda yer alan diğer başvuru evraklarıyla birlikte ibraz etmelisiniz. 

Bangladeş vize prosedürlerine Umuma Mahsus (Bordo) pasaport sahipleri tabi olmaktadır. Özel pasaporta sahip olan kişiler ( Hizmet pasaportu, Yeşil pasaport, ve Diplomatik pasaport) kısa süreli Bangladeş seyahatleri için vize işlemlerinden muaftırlar. Bangladeş aile ziyaret vize başvurusunda bulunmak için şahsen gelmenize gerek yoktur. Yetkililerimize seyahatiniz ile ilgili detaylardan bahsederek hazırlamanız gereken evraklar konusunda yardım alabilirsiniz. Evraklarınızı hazırlayıp vize servisimize göndermeniz durumunda Bangladeş aile ziyaret vize başvurunuzu sizin adınıza yapmaktayız.Detaylı bilgi almak için bize ulaşabilir ya da bilgi@happyturizm.com adresinden yazabilirsiniz.

Bangladeş Vize Ücreti 2024

Bangladeş aile ziyaret vize başvurusu için vize harcı ödenmelidir. Ancak vize harcı seyahatinizin amacına, kalış sürelerinize ve giriş sayınıza göre değişmektedir. Seyahatiniz için durumunuza uygun en güncel Bangladeş vize ücreti 2024 hakkında yetkililerimizi arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz. 

Bangladeş Aile Ziyaret Vizesi Kaç Günde Çıkar?

Bangladeş aile ziyaret vize başvurularınız için sonuçlanma süresi yaklaşık 10 - 25 iş günüdür. Ancak yabancı uyruklu kişilerin başvuru sonuçlanma süreleri daha uzun sürebilir. Bayram, yılbaşı, resmi tatiller öncesinde Bangladeş Konsolosluğunun yoğunlukları artabilir. Bu gibi durumlar düşünülerek başvurularınızı erken tarihlerde yapmanız faydalı olacaktır. 

Bangladeş vize başvurularını sonuçlandırma yetkisi sadece Bangladeş Konsolosluğuna aittir. Vize servisimiz Bangladeş vize başvuru işlemlerinin her aşamasında sizlere destek sağlamaktadır. Ancak sonuçlanma aşamasına müdahil olması söz konusu değildir.. Bangladeş İstanbul Başkonsolosluğu Türkiye ve Bangladeş resmi tatillerinde hizmet vermemektedir.  Happy Turizm Vize - Danışmanlık ile Bangladeş vizenizi hızlı ve kolay bir şekilde almak için iletişim adreslerimizden bize ulaşınız.

Bangladeş Ankara Vize İşlemleri

Bangladeş aile ziyaret vize başvurunuzu Türkiye’nin her yerinden vize servisimiz aracılığıyla gerçekleştirebilirsiniz. Bangladeş vize başvurularında bölge ayrımı bulunmamaktadır. Ankara ve diğer bütün şehirlerden başvurunuzu şahsen gelmenize gerek kalmadan tamamlayabilirsiniz. Sayfamızda yer alan Bangladeş aile ziyaret vize evraklarını okuduktan sonra yetkililerimizle irtibata geçerek seyahat detaylarınızdan bahsedin. Her biri alanında uzman yetkililerimiz seyahatiniz için hangi hazırlıkları yapmanız gerektiği konusunda sizlere yardımcı olmaktadır. Başvuru evraklarınızı kargo ile vize servisimize gönderin.  Bangladeş vize başvurunuzu vize servisimiz aracılığıyla gerçekleştirmeniz halinde randevu almanıza gerek yoktur. Yetkililerimiz hazırladığınız Bangladeş vize evraklarının kontrollerini tamamlayarak vize başvuru işlemlerinizi hızlandırmaktadır. Başvurunuz sonrasında Bangladeş vize başvuruları yaklaşık 10 - 25 iş günü içinde sonuçlanmaktadır. Başvurunuz sonuçlandığında pasaportunuzu ikamet adresinize göndermekteyiz. Bangladeş vize başvuruları hakkında sormak istediğiniz soruları bilgi@happyturizm.com adresinden bizlere gönderebilirsiniz.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek