Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Bangladeş Vizesi

Bangladeş Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Banglades Turistik Vize Için Gerekli Evraklar Nelerdir?

 

Bangladeş turistik vize başvurusu için şahsen gelmeniz gerekmemektedir. Vize servisimiz Bangladeş turistik vize başvurunuzu gerçekleştirmektedir. Yapmanız gereken tek işlem, sayfamızda yer alan evrakları okuyarak hazırlıklarınızı yapmanız ve hazırladığınız evrakları posta ile ofisimize ulaştırmanız. Happy Turizm Vize - Danışmanlık ile başvurunuzu zahmetsiz bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Bangladeş vizesi hakkında genel bilgi için Bangladeş Vize İşlemleri sayfamıza göz atabilirsiniz.

Bangladeş Turistik Vize İçin 2024 Yılı Gerekli Evraklar

Standart Evraklar

Pasaport: Seyahat sonrası en az 6 ay geçerli olmalıdır. Pasaport sayfalarının fotokopilerini de sunmalısınız. Pasaportunuzun az 2 boş sayfası bulunmalıdır.
Fotoğraf: Güncel, arka fonu beyaz olarak çekilmiş 2 adet fotoğraf.
Davetiye: Ziyaret edilecek kurumdan veya şahıstan kaşe ve imzalı davetiye belgeleri zorunludur. Ek olarak davetiye gönderen kişinin Bangladeş kimlik kartı ve pasaport fotokopisi ile birlikte temin edilmelidir.
Bangladeş Vize Başvuru Formu: Seyahatiniz için doğru bilgilerle Bangladeş vize başvuru formu doldurulmalıdır. Form doldurulunca imzalanmalıdır. 
Şahsi  Banka Hesap Dökümü: Banka imza sirküsü ile birlikte  (En az 4000 TL bakiyeli olmalı belge bankadan kaşeli, ıslak imzalı ve banka imza sirküleri ile birlikte temin edilmelidir.)
Kimlik fotokopisi
Mesleksel Evraklar
İngilizce Vize Talep Dilekçesi:
Şirketin antetli kağıdına, Bangladeş Konsolosluğa hitaben yazılmış olmalı, kaşeli ve ıslak imzalı teslim edilmelidir.
Güncel Tarihli Şirket Evrakları: İngilizce ve Orijinal Faaliyet belgesi, vergi levhası, imza sirküleri, sicil gazetesi fotokopileri sunulmalıdır.
SGK İşe Giriş Bildirgesi ve Son 3 Aylık Maaş Bordrosu: Kaşeli ve imzalı beyan edilmelidir.

DİKKAT!

Ankara’daki Bangladeş Halk Cumhuriyeti Büyükelçiliği teknik sebeplerden dolayı bir sonraki duyuruya kadar Vize ve Pasaport işlemlerini gerçekleştirmeyecektir. Kişilerin Vize ve Pasaport işlemleri için Bangladeş İstanbul Başkonsolosluğuna müracaat etmeleri gerekir. Başvuru işlemlerinden önce Bangladeş Konsolosluğunu arayıp bilgi almanızı tavsiye ederiz.

Bangladeş Turistik Vize Nasıl Alınır?

Bangladeş turistik vize alabilmek için öncelikle Bangladeş'ten davetiye yazısı almanız gerekmektedir. Davetiye belgesi olmaksızın Bangladeş turistik vize başvrusu istinai durumlar dışında kabul edilmemektedir.

Bangladeş turistik vize başvurularınızı Happy Turizm Vize - Danışmanlık ile gerçekleştirebilirsiniz. Vize servisimiz aracılığıyla randevu alma işlemleriyle uğraşmadan Bangladeş’e turistik vizenizi alabilirsiniz. Sayfamızda yer alan Bangladeş turistik vize evraklarını yetkililerimizle telefonda konuştuktan sonra hazırlayabilirsiniz. 

Bangladeş vize evrakları başvuru sahibinin statüsüne göre farklılık gösterebilir. Seyahatinizin detaylarından ve mesleki statünüzden yetkililerimize bahsedin. Durumunuza ve seyahatinize uygun en güncel evrak listesi ve Bangladeş vize ücretini sizlerle paylaşmaktayız. Verilen bilgiler doğrultusunda Bangladeş vize evraklarınızı hazırlayıp ofisimize posta yoluyla ulaştırabilirsiniz. Ulaştırdığınız evraklar için gerekli düzenlemeleri yaparak başvurunuzu tamamlıyoruz. Başvuru takibinizi yapmak için istediğiniz zaman ofis telefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz. Başvurunuz sonuçlandığında sizlere haber vermekteyiz.

Bangladeş Vize Ücreti 2024

Bangladeş vize başvurularınız için vize ücreti ödemeniz gerekir. Vize ücretleri Bangladeş Büyükelçiliği tarafından belirlenmektedir. Bangladeş vize başvurularınızın değerlendirmeye alınması için belirlenen vize ücretini ödemelisiniz. Ancak Bangladeş vize ücretleri başvuru sahibinin seyahat amacı ve kalış sürelerine göre farklı olabilmektedir. Seyahat detaylarınızı temsilcilerimizi arayarak anlatmanız halinde durumunuza uygun en güncel Bangladeş vize ücreti size bildirilecektir. Sorularınızı bilgi@happyturizm.com adresinden bize gönderebilirsiniz.

Bangladeş Turistik Vizesi Kaç Günde Çıkar?

Bangladeş vize başvuruları kişinin sunduğu evraklar çerçevesinde değerlendirilmektedir. Dolayısıyla başvuru sonuçlanma süreleri farklılık gösterebilir. Ancak Bangladeş turistik vize başvuruları ortalama 10 - 25 iş günü içinde sonuçlanmaktadır. Bangladeş Konsolosluğunun iş yoğunluğu söz konusu olduğunda verilen süreler uzayabilir. Seyahatinizde gecikme yaşamak istemiyorsanız başvurunuzu erken tarihlerde yapınız.

Bangladeş turistik vize başvurularını sonuçlandırma yetkisi sadece Bangladeş Konsolosluğuna aittir. Bangladeş Konsolosluğu gerek görmesi durumunda kişilerden ek evrak talep edebilmektedir. Başvurunuzu Happy Turizm Vize - Danışmanlık olarak takip ediyoruz. Sonuçlanır sonuçlanmaz sizleri haberdar ediyoruz. Başvuru süreci ile ilgili sorularınızı irtibat numaralarımızdan bizlere ulaştırabilir ya da bilgi@happyturizm.com adresinden de sorabilirsiniz.

Bangladeş  Ankara Vize İşlemleri

Bangladeş turistik vize başvurularınızı Ankara ve diğer tüm şehirlerden vize servisimiz aracılığıyla zahmetsiz bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Başvuru için vize servisimizi tercih etmeniz durumunda  şahsen bulunmanıza gerek yoktur. Vize servisimiz sizin adınızı Bangladeş vize prosedürlerini yerine getirmektedir. Bangladeş turistik vize evraklarına sayfamızın üst kısmında yer verilmiştir. Seyahatinize uygun evrakları hazırlamak için çağrı merkezlerimizden yetkililerimizle konuşabilirsiniz. Gerekli bilgileri aldıktan sonra hazırlıklarınızı yaparak evraklarınızı ofisimize göndermelisiniz. Evraklarınız elimize ulaştığında gerekli kontrolleri yaparak işlemlerinizi hızlandırmaktayız. Başvurunuzu Happy Turizm Vize - Danışmanlık ile hızlı ve kolay bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek