Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Bangladeş Vizesi

Bangladeş Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Bangladeş Ticari Vize İçin Gerekli Evraklar Nelerdir?

 

Bangladeş ticari vize almak için Bangladeş vize prosedürlerini eksiksiz olarak tamamlamanız gerekmektedir. 

Sayfamızın devamında Bangladeş ticari vize almak için yerine getirilmesi gereken koşullar sizler için derledik. Hazırlıklarınızı yapmadan önce seyahat amacınızı net olarak belirlemenizde fayda vardır. Vize başvurunuzu seyahat amacınız doğrultusunda yapmalısınız.

Bangladeş ticari vize başvurusu için şahsen gelmenize gerek yoktur. Happy Turizm Vize - Danışmanlık ile başvurunuzu zahmetsiz bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Bangladeş ticari vize evraklarınızı posta ile ofisimize ulaştırarak vize başvuru sürecinizi başlatabilirsiniz. Detaylı bilgi almak için iletişim adreslerimizden bize ulaşabilir ya da bilgi@happyturizm.com adresinden sorularınızı iletebilirsiniz. Bangladeş vizesi hakkında genel bilgi almak için Bangladeş Vize İşlemleri sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. 

Bangladeş Ticari Vize İçin 2024 Yılı Gerekli Evraklar

Standart Evraklar

Davetiye: Bangladeş şirketinin antetli kağıdına olmalı, davet eden kişinin Bangladeş pasaport ve kimlik kartı fotokopisi ile birlikte sunulmalıdır. 
Pasaport: Seyahat sonrası en az 6 ay geçerli olmalıdır. Seyahat hazırlıklarınızı yapmadan önce pasaportunuzu kontrol ediniz. Pasaportunuzda vize işlenmiş sayfaların fotokopisini sunmanız size fayda sağlayabilir.
Bangladeş Vize Başvuru Formu: Bangladeş ticari seyahatler için Bangladeş vize başvuru formu doldurulmalıdır. Bangladeş vize formu için yazılan bilgiler doğru ve güncel olmalıdır.
Kimlik Fotokopisi
Fotoğraf:
Güncel, arka fonu beyaz olarak çekilmiş olmalıdır. Başvuru için 2 adet fotoğraf yeterlidir.
Mesleksel Evraklar
İngilizce Vize Talep Dilekçesi:
Şirketin antetli kağıdına, Konsolosluğa hitaben yazılmalı, kaşe ve ıslak imzalı olarak beyan edilmelidir.
Güncel Tarihli Şirket Evrakları: İngilizce ve Orijinal faaliyet belgesi, vergi levhası, imza sirküleri, sicil gazete fotokopileri. 
İşe Giriş Bildirgesi ve Maaş Bordrosu: Kaşeli ve imzalı sunulmalıdır. 
Şirket Banka Hesap Dökümü: Kaşeli ve imzalı orijinal imza sirküsü ile birlikte  (En az 4000 TL bakiyeli)

DİKKAT!

1 yıllık Bangladeş ticari vize alabilmek için pasaportunuzda en az 1-2 Bangladeş vizenizin bulunması gerekebilir.

Ankara’daki Bangladeş Halk Cumhuriyeti Büyükelçiliği teknik sebeplerden dolayı bir sonraki duyuruya kadar Vize ve Pasaport işlemlerini gerçekleştirmeyecektir. Kişilerin Vize ve Pasaport işlemleri için Bangladeş İstanbul Başkonsolosluğuna müracaat etmeleri gerekir. Başvuru işlemlerinden önce Bangladeş Konsolosluğunu arayıp bilgi almanızı tavsiye ederiz.

Bangladeş Ticari Vize Nereden Alınır?

Bangladeş ticari vizelerinizi Bangladeş vizesi üzerine hizmet veren hizmet yüklenici firmalar ve Bangladeş Konsolosluklarından alabilirsiniz. Happy Turizm Vize - Danışmanlık tüm dünya ülkelerinin yanı sıra Bangladeş vize başvuru işlemelri üzerine de hizmet veren ksapmalı bir vize servisidir. Bangladeş Ticari Vizelerinizi başvuru sırasında hazır bulunmanzı gerek kalmadan ofisimiz aracılığıyla kolayca alabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken en önemli husus seyahatten en geç 30 gün önce vize başvuru işlemlerinizi başlatmış olmanızdır. 

Bangladeş ticari vize başvuruları için 2024 yılında ki gerekli evrakları sayfamızı inceleyerek bulabilirsiniz. Vize başvurusu için uğraşmanıza gerek kalmadan işlemlerinizi Happy Turizm Vize - Danışmanlık ile tamamlayın. Evraklarınızı hazırlamaya başlamadan yetkililerimizle telefonla konuşarak seyahat detaylarınızdan bahsedin. Yetkililerimiz, sizden gerekli bilgileri aldıktan sonra hangi evrakları hazırlamanız gerektiğini tek tek anlatacaktır. Bu sayede evraklarınızı zorluk çekmeden temin edebilirsiniz. 

Bangladeş ticari vize evraklarınızı hazırladıktan sonra ofis adreslerimize posta ile gönderebilirsiniz. Geriye kalan tüm prosedürleri yetkililerimiz sizin adınıza yerine getirecektir. Bangladeş 1 yıllık ticari vize almak için pasaportunuzda en az 1 ya da 2 tane Bangladeş vizesi bulunması gerekebilir. Eğer daha önceden alınmış Bangladeş vizeniz varsa pasaport fotokopilerinizi sunmanızda fayda vardır. Yetkililerimiz sizden gelen evrakların kontrollerini yaparak başvurunuzu tamamlamaktadır. Bangladeş ticari vizeniz sonuçlandığında size haber vermekteyiz. 

Bangladeş Ticari Vize Kaç Günde Çıkar?

Bangladeş ticari vize başvuru sonuçları yaklaşık 10 ila 25 iş günü içinde sonuçlanabilmektedir. Ancak bazı dönemler vize başvuruların sonuçlanma süresi uzayabilir veya kısalabilmektedir. Yabancı pasaportlarla yapılan başvurular için bu süre geçerli değildir. Yabancı pasaportla vizeye başvuran kişilerin Bangladeş ticari vize sonuçları daha uzun bir zamanda sonuçlanabilir. 

Bangladeş ticari vize başvurularını sadece Bangladeş Büyükelçiliği değerlendirip sonuca bağlamaktadır. Vize servisimizin başvuru sonuçlanma aşamasına müdahale etmek gibi bir rolü yoktur. Happy Turizm Vize - Danışmanlık olarak Bangladeş vize başvurularınızı en hızlı ve kolay yoldan tamamlamanız için uğraşmaktayız. Başvuru aşamasında istediğiniz her konuda bizlerden yardım alabilirsiniz. Sorularınızı bilgi@happyturizm.com adresinden bizlere ulaştırabilirsiniz. Bangladeş İstanbul Başkonsolosluğu, Türkiye ve Bangladeş resmi tatillerinde kapalıdır. Başvurunuzu yaparken bu bilgiyi de göz ardı etmeyiniz. 

Bangladeş Ankara Vize İşlemleri

Bangladeş ticari vize başvurularınızı bölge ayrımı olmadan Türkiye’nin her yerinden vize servisimiz aracılığıyla gerçekleştirebilirsiniz. Bangladeş 1 yıllık ticari vize alabilmek için pasaportunuzda 1, 2 tane Bangladeş vizesi bulunması gerekebilir. Bangladeş ticari vize başvurunuzu yapmadan mutlaka yetkililerimizi arayınız.

Bangladeş vize başvurularını bir süreliğine Bangladeş İstanbul Başkonsolosluğu kabul etmektedir. Bangladeş vizesi için bize ulaşmanız halinde randevu almakla uğraşmadan sadece evraklarınızı bize ulaştırarak başvurunuzu yapabilirsiniz. Vize başvuru takibinizi dikkatli bir şekilde yapıyoruz. Bangladeş vize başvuruları yaklaşık 10 ila 25 iş gününde sonuçlanmaktadır. Başvurunuz sonuçlanır sonuçlanmaz sizlere haber veriyoruz. Çıkan pasaportunuzu bulunduğunuz yere göndermekteyiz. Vize servisimizi tercih ederek Bangladeş vize başvurularınızı yorucu vize koşullarıyla uğraşmadan gerçekleştirebilirsiniz. 

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek