Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Belarus Vizesi

Belarus Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Belarus Aile Ziyaret Vizesi Için Gerekli Evraklar Nelerdir?

Belarus Ziyaret Vizesi Için Gerekli Evraklar

Davet Mektubu: Belarus’ta ikamet eden yakininizdan bir davet mektubu almalisiniz. Davetiye yetkili makamlarca onayli olmalidir. Basvuru için davetiyenin orijinali sunulmalidir.
Pasaport: Vize basvurusu için pasaportunuzun dönüs tarihi itibariyle 3 ay daha geçerli olmasi gerekir. Vize islenebilmesi için pasaportunuzda bos sayfa olmalidir. Pasaportunuzun 1, 2, 3 ve 4. Sayfalari ile temditler (uzatma) sayfalari ile nüfus cüzdan fotokopisi de ziyaret amaçli basvuru için sunulmalidir.
Vize Basvuru Formu: Seyahatinizin amacina uygun olarak vize basvuru formu doldurulmalidir. Basvuru formu için verilen bilgilerin dogru ve ayni zamanda güncel olmasi gerekir. Basvuru dosyaniz teslim edildikten sonra konsolosluk biriminin basvuru sahibine ulasmasi gerekebilir. Dolayisiyla formu doldururken titiz davranmalisiniz.
Fotograf: Ziyaret amaçli seyahatleriniz için 1 adet fotograf basvuru formu doldurulduktan sonra yapistirilmalidir.
Seyahat Saglik Sigortasi: Seyahatiniz sürenizi kapsayacak sekilde saglik sigortasi yapilmalidir.

DIKKAT!

Belarus Büyükelçiligi gerek görürse basvuru sahibinden ek evrak talep edebilir ve mülakat için basvuru sahibini çagirabilir.

Degerli basvuru sahipleri, ziyaret amaçli vize basvurulari için bölge farkini gözetmeniz gerekir. Balikesir, Bilecik, Aydin, Bursa, Denizli, Çanakkale, Edirne, Istanbul, Kirklareli, Izmir, Kocaeli, Kütahya, Mugla, Manisa, Tekirdag, Yalova, Usak ve Sakarya Belarus Cumhuriyeti Istanbul Baskonsoloslugunun yetki alanindadir.

Adana, Adiyaman, Afyonkarahisar, Agri, Aksaray, Amasya, Ankara, Antalya, Ardahan, Artvin, Bartin, Batman, Bayburt, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Çankiri, Çorum, Diyarbakir, Düzce, Elazig, Erzincan, Erzurum, Eskisehir, Gaziantep, Giresun, Gümüshane, Hakkari, Hatay, Igdir, Isparta, Kahramanmaras, Karabük, Karaman, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kirikkale, Kirsehir, Kilis, Konya, Malatya, Mardin, Mersin, Mus, Nevsehir, Nigde, Ordu, Osmaniye, Rize, Samsun, Siirt, Sivas, Sinop, Sanliurfa, Sirnak, Tokat, Trabzon, Tunceli, Van, Yozgat, Zonguldak ise Belarus Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiligi yetki alanindadir.

Ziyaret amaçli vize için basvuru yaparken bölge farkina dikkat etmelisiniz. Ziyaret amaçli vize basvurunuz için gerekli evraklar konusunda bilgi aldiktan sonra evraklarinizi hazirlayabilir bölge farkina göre basvurunuzu tamamlayabilirsiniz. Sundugunuz evraklar eksiksiz ve hatasiz olmalidir. Eksik ya da hatali evraklarla vize basvurusu yaparsaniz basvurunuzun ret ile sonuçlanabilecegini unutmayin.

Belarus Aile Ziyaret Vizesi Nasil Alinir?

Ziyaret amaçli vize basvurusunda bulunabilmek için en önemli evrak davetiyedir. Belarus’ta yasayan bir yakininizdan davet mektubu almali ve basvurunuz için konsolosluga sunmalisiniz. Davet mektubu yetkili makamlarca onayli olmali ve orijinal olarak sunmalisiniz. Diger evrakla birlikte davetiyeyi de sunarak basvurunuzu tamamlayabilirsiniz. 

Vize basvurunuzu sahsen elçilige yapabileceginiz gibi akredite edilmis seyahat acenteleri vasitasiyla da tamamlayabilirsiniz. Vize basvurusu için sundugunuz evraklarin eksiksiz olmasi gerekir. Her ülkenin kendine has uygulanmasi gereken vize prosedürleri vardir. Belarus seyahatiniz için de vize kosullarini yerine getirmeniz gerekir. Vize basvurusu yapmadan önce son kez yetkililerimizi arayip teyit alabilirsiniz. 

Belarus Vize Ücreti 2024

Seyahatiniz için yerine getirmeniz gereken vize kosullarinin biri de ödemeniz gereken vize ücretidir. Seyahatinizin süresine ve kapsamina göre ödemeniz gereken Belarus vize ücreti farklilik gösterir. En dogru vize ücret bilgisine ulasmaniz için seyahat amacinizi net olarak belirlemeniz gerekir. Vize ücret bilgisi için bilgi@happyturizm.com? adresinden sorularinizi bize ulastirabilirsiniz. 

Belarus Aile Ziyaret Vizesi Kaç Günde Çikar?

Seyahatiniz için gerekli prosedürleri tamamladiktan sonra vize basvurulari yaklasik 5 is günü içinde sonuçlanabilir. Basvuru sonuçlanma süreleri kisilerin sundugu evraklar çerçevesinde uzayip kisalabilir. Yabanci pasaportlarla yapilan vize basvurulari da daha uzun bir süre içinde sonuçlanabilmektedir. Planlamis oldugunuz seyahat için gecikme yasamak istemiyorsaniz basvurunuzu en az 15 gün öncesinden yapmanizi tavsiye ederiz. Vize basvurunuz ile ilgili sorularinizi bilgi@happyturizm.com adresinden bizlere ulastirabilirsiniz.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek