Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Belarus Vizesi

Belarus Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Belarus Ticari Vize Için Gerekli Evraklar Nelerdir?

Belarus Ticari Vize Için Gerekli Evraklar

Pasaport: Basvuru sahibi seyahati için dönüs tarihinden sonra 3 ay daha geçerli olan pasaportla basvuru yapmalidir. Vize basimi için bos sayfa olmasi gerekir. Pasaportun 1, 2, 3 ve 4. sayfalari, temditler (uzatma) sayfalarinin da fotokopisi sunulmalidir. 
Vize Basvuru Formu: Ticari seyahatiniz için amaciniza uygun olarak vize basvuru formu doldurmalisiniz. Form için verilen bilgiler eksik olmamalidir ve okunakli yazilmalidir. Form imzali teslim edilmelidir.
Davet Mektubu: Belarus sirketinden vize basvurunuz için adiniza bir ticari davet mektubu almalisiniz. 
Fotograf: Vize basvurunuz için güncel olan 1 adet fotograf gereklidir. 
Seyahat Saglik Sigortasi: Seyahatinizin kapsamina, süresine göre düzenlenmis seyahat saglik sigortasi yaptirilmalidir. 

DIKKAT! 

1 yillik ticari vize basvurusunda bulunmak için (Uzun Vadeli Ticari Vize Basvurusu) yukarida sayilan evraklara ek olarak Belarus sirketi tescil belgesi ( Firma Registre Belgesi), iki ülke sirketinin arasindaki anlasmanin tasdikli fotokopisi, Türkiye sirketinden dilekçe, Sirketin imza sirküleri, ticaret odasi kaydi, vergi levhasi ve ticaret sicil gazetesi fotokopileri de basvuru için sunulmalidir.

Belarus Büyükelçiligi gerek görürse kisilerden ek evrak talebinde bulunabilir.

Belarus ticari vize basvurusu için bölge farkina dikkat etmek gerekir. Balikesir, Bilecik, Aydin, Bursa, Denizli, Çanakkale, Edirne, Istanbul, Kirklareli, Izmir, Kocaeli, Kütahya, Mugla, Manisa, Tekirdag, Yalova, Usak ve Sakarya Belarus Cumhuriyeti Istanbul Baskonsoloslugunun görev çevresindedir.

Belarus Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiligi görev çevresi ise; Adana, Adiyaman, Afyonkarahisar, Agri, Aksaray, Amasya, Ankara, Antalya, Ardahan, Artvin, Bartin, Batman, Bayburt, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Çankiri, Çorum, Diyarbakir, Düzce, Elazig, Erzincan, Erzurum, Eskisehir, Gaziantep, Giresun, Gümüshane, Hakkari, Hatay, Igdir, Isparta, Kahramanmaras, Karabük, Karaman, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kirikkale, Kirsehir, Kilis, Konya, Malatya, Mardin, Mersin, Mus, Nevsehir, Nigde, Ordu, Osmaniye, Rize, Samsun, Siirt, Sivas, Sinop, Sanliurfa, Sirnak, Tokat, Trabzon, Tunceli, Van, Yozgat, Zonguldak'tir.

Basvurunuzu yaparken bölge farkini dikkate almalisiniz. Görev çevresi disindan yapilan basvurularda islem süresinin biraz daha uzun olabilecegi unutulmamalidir. Belarus ticari vize evraklarinizi dikkatli bir sekilde hazirlayip konsolosluga sunmaniz gerekir. Vize basvurunuzun sorunsuz sekilde degerlendirilip zamaninda sonuca baglanmasini istiyorsaniz verilen bilgiler dogrultusunda islemlerinizi yürütmelisiniz. 

Belarus Ticari Vize Basvurusu

Ticari vize basvurunuzu sahsen yapabildiginiz gibi Büyükelçiligin yetkilendirdigi seyahat acenteleri vasitasiyla da yapabilirsiniz. Sayfamizda yer alan ticari vize evraklar hazirlanirken Belarus Büyükelçiligi kaynak alinmistir ancak evraklarinizi temin etmeden önce Büyükelçiligi arayarak evraklari kontrol etmenizi öneririz. Ticari vize basvurusunda bulunabilmek için davet mektubuna ihtiyaciniz vardir. Davet mektubu adiniza Belarus sirketinden gelmelidir. Temin edilmesi gereken diger evraklarla davet mektubu da mutlaka konsolosluga sunulmalidir. 

Ticari vize basvurunuz için konsolosluga sunulan belgeler dogru ve eksiksiz olmalidir. Yanlis ya da eksik evraklar sundugunuzda vize basvurunuzun olumsuz sonuçlanabilir. Seyahatiniz için olumsuz bir durum yasamamak adina basvuru evraklarinizi titizlikle hazirlayip sunmaniz gerekir. Basvurunuz sunulan evraklar çerçevesinde degerlendirilmektedir. Bu yüzden basvurunuzu vize prosedürlerine uygun sekilde yerine getirmelisiniz.

Belarus Vize Ücreti 2024

Ticari vize basvurulariniz için vize ücreti ödemeniz gerekir. Basvurunuz belirlenen vize ücretini ödediginiz takdirde degerlendirmeye alinmaktadir. Seyahatinizin kapsamina göre, süresine göre ödemeniz gereken vize ücreti farkli olabilir. En saglikli vize ücret bilgisine ulasmak için yetkililerimizle iletisime geçmelisiniz. Seyahat detaylarinizi ögrendikten sonra seyahatinizin durumuna göre ne kadar vize harci yatirmaniz gerektigini sizlerle paylasmaktayiz. Vize harç bedellerini Büyükelçilik belirlemektedir.

Belarus Ticari Vize Kaç Günde Çikar?

Ticari vize basvurulariniz evraklariniz tam ve düzenli bir sekilde beyan edilmisse yaklasik 5 is günü içinde sonuçlanabilir. Ancak basvuru sahibinin sundugu evraklar çerçevesinde sonuçlanma süreleri degisebilir. Eksik ya da hatali bir evrakla basvuru yapilmissa sonuçlanma süreniz uzayacaktir. Ekpres vize basvurulari da 2 is günü içinde sonuçlanmaktadir. Ancak görev bölgesi disinda yapilan vize basvurularinda islem süresi biraz daha uzun sürebilir. Yabanci pasaportlarla yapilan ticari vize basvurulari da daha uzun bir zaman içinde sonuçlanabilmektedir. Seyahatiniz için gecikme yasamamak adina ticari vize basvurunuzu en geç 15 gün öncesinden tamamlamanizi tavsiye ediyoruz. Belarus vizesi ile ilgili sorularinizi bize bilgi@happyturizm.com adresinden ulastirabilirsiniz. En kisa sürede geri dönüs yapilmaktadir.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek