Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Cape Verde Vizesi

Cape Verde Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Cape Verde Aile Ziyaret Vizesi İçin Gerekli Evraklar Nelerdir?

Cape Verde’de yaşayan akraba ve arkadaşlarını ziyaret etmek isteyen Türk vatandaşlarının seyahatleri öncesi Cape Verde Aile Ziyaret vizesine başvuru yapması gerekmektedir. Aile ziyaret vizesi için başvuru sahibinin bazı evrakları hazırlaması gerekmektedir. Bu evrakların en önemlisi Cape Verde de yaşayan kişinin göndereceği davetiye mektubudur. Cape Verde Aile Ziyaret Vize işlemlerini acenteler aracılığıyla gerçekleştirebilirsiniz. Happy Turizm de Cape Verde Aile Ziyaret vizesiyle ilgili hizmet veren bir danışmanlık ofisidir.  Sizde vize prosedürleri ile vakit kaybetmek ve sorunsuz bir şekilde vizenizi almak isterseniz yapmanız gereken tek şey bilgi@happyturizm.com adresimize mail göndererek vize evraklarınızı isteyebilirsiniz. Yetkilimiz sizin şahsen gelmenize gerek kalmadan vize başvurunuzu gerçekleştirecektir.

Cape Verde Aile Ziyaret Vizesi İçin Gerekli Evraklar

Standart Evraklar

  • Vize Başvuru Formu: Vize başvuru formu başvuru sahibi tarafından İngilizce olarak, tükenmez kalemle, okunaklı bir şekilde  eksiksiz doldurulmalı ve imzalanmalıdır.
  • Pasaport: Cape Verde seyahatinizin bitiminden itibaren en az 6 ay geçerliliği ve minimum 2 boş sayfası olan pasaportunuzla başvuru yapmalısınız.
  • Fotoğraf: Son 6 ay içinde çekilmiş, arka fonu beyaz,  2 adet biometrik fotoğraf sunmalısınız.
  • Otel rezervasyonu: Seyahatinizin başlangıç ve bitiş tarihi ile uyumlu otel rezervasyonunu başvuru dosyanıza eklemelisiniz.
  • Uçak rezervasyonu: Gidiş- dönüş uçak biletinizi ibraz etmelisiniz.
  • Sarı humma aşı kartı: Cape Verde’de seyahatinizden en az 10 gün önce sarı humma aşısı yaptırmalı ve aşı kartınızı başvuru sırasında sunmalısınız.
  • Özel Seyahat Sigortası: Cape Verde’de kalınacak süre boyunca geçerli olacak Uluslararası Sağlık Sigortası yaptırmalısınız.

Mesleki Evraklar

  • Sponsor Mektubu: Başvuru sahibi  çalıştığı şirketin antetli kağıdına Konsolosluğa hitaben İngilizce olarak yazılmış bir dilekçe sunmalı.  Bu dilekçede, seyahat tarihleri, seyahat amacı  ve masrafların nasıl karşılanacağı belirtilmeli. Mektupta şirket yetkilisinin imzası ve kaşesi olmalıdır.  
  • Davetiye: Cape Verde’de bulunan aile üyesi başvuru sahibi adına bir davetiye mektubu göndermelidir.  Davetiye gönderen kişi pasaport ve kimlik fotokopilerini de eklemelidir.
  • Şirket Evrakları: Başvuru sahibi çalıştığı şirketin faaliyet belgesi, vergi levhası, sicil gazete, imza sirküleri fotokopilerini ibraz etmelidir.
  • SGK İşe Giriş Bildirgesi
  • Maaş Bordrosu: Son 3 aylık olarak alınmalı, kaşe ve imzalı olmalıdır.
  • Banka Hesap Özeti:  Başvuru sahibi seyahatini gerçekleştirmeye yetecek kadar parası olduğunuispat edecek banka hesabına ait hesap dökümünü sunmalıdır. Banka hesap özeti kaşeli ve ıslak imzalı olmalı.

Cape Verde Aile Ziyaret Vize Başvurusu

Cape Verde’nin Türkiye’de diplomatik temsilciliği bulunmadığından aile ziyaret vize başvuruları, Belçika, Fransa, İtalya, Almanya, İspanya, Senegal’de bulunan Cape Verde dış temsilciliklerine yapılabilir. Bu temsilciliklere şahsen gitmeden de başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Bunun için bilgi@happyturizm.com adresimize mail göndererek yetkilimizden Cape Verde Aile Ziyaret vizesi evraklarının listesini isteyebilirsiniz. Evraklarınızı eksiksiz olarak hazırladıktan sonra Happy Turizm ofisimize göndermelisiniz. Yetkilimiz evraklarınız eline geçer geçmez kontrollerini yapıp, size bilgi verecektir. Evraklarınız tamamlandığında ise başvuru işlemlerinizi başlatacaklardır. Cape Verde Aile Ziyaret vizenizin değerlendirme sürecinizi takip edecek ve sonuçlandığında pasaportunuzu adresinize kargo aracılığıyla göndereceklerdir.

Cape Verde Aile Ziyaret Vize Ücreti 2024

Cape Verde aile ziyaret vize işlemlerinizin tamamlanabilmesi için vize ücretinizi ödemeniz gerekmektedir. Vize ücretleri Cape Verde diplomatik temsilcilikleri tarafından belirlenmektedir. Vize ücretleri; vize süreniz ve giriş sayınıza göre belirlenmektedir. Seyahat tarihlerinize karar verdikten sonra bilgi@happyturizm.com adresimize mail göndererek yetkilimizden vize ücretinizle ilgili detaylı bilgi isteyebilirsiniz. Yetkilimizin size göndereceği bilgilendirme mailindeki tutar; vize ücretiniz, konsolosluk harcınız ve bizim servis bedelimizi kapsamaktadır. Cape Verde vizeniz olumsuz sonuçlansa bile vize ücretiniz geri iade edilmemektedir.

Cape Verde Aile Ziyaret Vizesi Kaç Günde Çıkar?

Cape Verde aile ziyaret vize işlemlerinin sonuçlanma süresi sizin evraklarınızın eksiksiz olup olmamasına, Cape Verde diplomatik temsilciliklerinin resmi tatilleri ve yoğunluğuna göre değişmektedir. Eğer evraklarınızda eksiklik varsa vize işlemleriniz daha uzun sürede sonuçlanacaktır. Normal şartlarda Cape Verde aile ziyaret vizeniz 3-10 iş günü içerisinde sonuçlanmaktadır. Vize başvurusu yapmadan önce resmi tatil günlerini kontrol etmenizi ve evraklarınızı eksiksiz hazırlamanızı tavsiye ederiz.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek