Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Cape Verde Vizesi

Cape Verde Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Cape Verde Turistik Vizesi İçin Gerekli Evraklar Nelerdir?

Cape Verde ile Türkiye arasında vize muafiyeti anlaşması yoktur. Bu nedenle Cape Verde’ye turistik amaçlı seyahat gerçekleştirmek isteyen Türk vatandaşlarının Cape Verde turistik vizesi alması gerekmektedir.  Cape Verde vize işlemleri Almanya, Belçika, Fransa, İtalya, İspanya, Senegal’de bulunan Cape Verde dış temsilciliklerine ya da Dakar Büyükelçiliği’ne yapılmaktadır. Bu temsilciliklere şahsen gitmenize gerek kalmadan da başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.  Happy Turizm  Cape Verde turistik vize işlemleriyle ilgili hizmet veren danışmanlık ofislerinden biridir. bilgi@happyturizm.com adresimize mail göndererek ya da ofislerimizi arayarak hazırlamanız gereken evrakların listesini isteyebilirsiniz. Evraklarınızı kargo aracılığıyla ofislerimize göndererek Cape Verde işlemlerinizi başlatabilirsiniz. Yetkilimiz sizin adınıza turistik vize işlemlerinizi takip edecek, sonuçlandığında sizi bilgilendirecektir. Vizeniz onaylandıktan sonra ise pasaportunuzu adresinize göndereceklerdir.

İnternet sitemizde Cape Verde Turistik Vizesi için 2024 güncel evrak listesini bulabilirsiniz. Cape Verde Turistik vize işlemlerinizi başlatmadan önce sayfamızı okumanızı tavsiye ederiz.

Cape Verde Turistik Vize İçin Gerekli Evraklar

Standart Evraklar

  • Vize Başvuru Formu: Vize başvuru formunu İngilizce olarak, tükenmez kalemle, okunaklı bir şekilde  eksiksiz doldurmalısınız. Formda yazacağınız bilgilerin doğru ve gerçeğe uygun olmasına özen gösterin. İlgili bölüme fotoğrafınızı yapıştırıp, imzaladıktan sonra formunuzu başvuru dosyanıza ekleyebilirsiniz.
  • Pasaport: Cape Verde seyahatinizin bitiminden itibaren en az 6 ay geçerliliği ve minimum 2 boş sayfası olan pasaportunuzla başvuru yapmalısınız. Pasaportunuzun fotokopisini de başvuru dosyanıza eklemelisiniz.  
  • Fotoğraf: Arka fonu beyaz, güncel tarihli 2 adet biometrik fotoğraf sunmalısınız.
  • Otel rezervasyonu: Otel rezervasyonunuz seyahatinizin başlangıç ve bitiş tarihi ile uyumlu olmalı.
  • Uçak rezervasyonu: Gidiş- dönüş uçak bileti beyan edilmeli.
  • Özel Seyahat Sigortası: Cape Verde’de kalınacak süreyi kapsayan  Uluslararası Sağlık Sigortası yaptırmış olmalısınız.
  • Sarı humma aşı kartınız: Cape Verde’de sarıhumma salgını olduğundan bu ülkeye seyahatinizden en az 10 gün önce sarı humma aşısı yaptırmalı ve aşı kartınızı başvuru sırasında sunmalısınız.

Mesleki Evraklar

  • Referans Mektubu:  Başvuru sahibinin çalıştığı şirketin antetli kağıdına Konsolosluğa hitaben İngilizce olarak yazılmış bir dilekçe ibraz edilmeli. Bu dilekçede, seyahat amacı, seyahat tarihleri ve masrafların nasıl karşılanacağı belirtilmeli. Dilekçede şirket yetkilisinin imzası ve kaşesi olmalıdır.
  • Şirket Evrakları: Başvuru sahibi çalıştığı şirketin faaliyet belgesi, vergi levhası, sicil gazete, imza sirküleri fotokopilerini ibraz etmelidir.
  • SGK İşe Giriş Bildirgesi
  • Maaş Bordrosu: Son 3 aylık olarak alınmalı, kaşe ve imzalı olmalıdır.
  • Banka Hesap Özeti: Cape Verde seyahatinizi gerçekleştirmeye yetecek kadar paranızın olduğu banka hesabınıza ait hesap özetini sunmalısınız. Banka hesap dökümü kaşeli ve ıslak imzalı olmalı.

Cape Verde Turistik Vize Başvurusu

Diplomatik (Siyah), Hususi (Yeşil) ve Hizmet (Gri) ve Umuma Mahsus ( Bordo) pasaport sahipleri Cape Verde’ye turistik seyahat gerçekleştirmek isterlerse vize almaları gerekmektedir. Vize başvurunuz için Cape Verde temsilciliklerine şahsen gelmenize gerek yoktur. Bunun için yapmanız gereken evraklarınızı Happy Turizm ofisimize kargo aracılığıyla göndermektir. bilgi@happyturizm.com adresimize mail göndererek kişisel ve mesleki durumunuza uygun evrak listesini isteyebilirsiniz. Yetkilimiz evrak listesini mail olarak size gönderecektir. Yetkilimiz evraklarınızın kontrolünü yapıp, başvuru işlemlerinizi başlatacaktır. Vize değerlendirme sürecinizi takip ederek sizi bilgilendirecektir. Vizeniz onaylandığında ise pasaportunuzu teslim alıp adresinize gönderecektir.

Cape Verde Turistik Vize Ücreti 2024

Cape Verde turistik vize işlemlerinizin tamamlanabilmesi için vize ücretinizi ödemelisiniz.  Cape Verde Vize ücreti; vize türünüz, vize giriş sayınız ve vize sürenize göre değişiklik gösterir. Seyahat sürenize karar verdikten sonra bilgi@happyturizm.com adresimize mail göndererek yetkilimizden Cape Verde Turistik vize ücretinizle ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz. Yetkilimizin size göndereceği bilgilendirme mailindeki tutar; vize ücretiniz, konsolosluk harcınız ve bizim servis bedelimizi kapsamaktadır. Vize ücretinizi şahsen ofisimize bırakabileceğiniz gibi, havale ile de gönderebilirsiniz. Cape Verde vizeniz olumsuz sonuçlansa bile vize ücretiniz geri iade edilmemektedir.

Cape Verde Turistik Vizesi Kaç Günde Çıkar?

Cape Verde Turistik vize işlemlerinizin sonuçlanma süresi evraklarınızı eksiksiz hazırlayıp hazırlamadığınıza, Cape Verde diplomatik temsilciliklerinin resmi tatil günlerine ve yoğunluğuna göre değişmektedir. Normal şartlarda Cape Verde turistik vizesi 3-10 iş günü içerisinde sonuçlanmaktadır. Eğer evraklarınızda eksiklik varsa bu süre uzayabilmektedir. Bu nedenle başvurunuz öncesi Cape Verde büyükelçiliklerinin resmi tatil günlerini kontrol etmenizi ve evraklarınızı eksiksiz hazırlamanızı tavsiye ederiz.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek