Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Cape Verde Vizesi

Cape Verde Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Cape Verde Ticari Vizesi İçin Gerekli Evraklar Nelerdir?

Cape Verde’ye iş görüşmesi, toplantı, konferans veya fuar gibi amaçlarla seyahat etmek isteyen Türk vatandaşlarının Cape Verde ticari vize başvuru yapmaları gerekir. Cape Verde ile vize muafiyet olmadığından tüm pasaport sahipleri (Diplomatik, Hususi, Hizmet ve Umuma Mahsus) vize almalıdır. Cape Verde ticari vize başvurunuzu yetkili acenteler aracılığıyla gerçekleştirmeniz mümkün. Happy Turizm’de Cape Verde ticari vize işlemleriyle ilgili hizmet veren bir danışmanlık ofisidir. bilgi@happyturizm.com adresimize mail göndererek yetkilimizden ticari vize başvurusu için hazırlamanız gereken 2024 güncel evrak listesini isteyebilirsiniz. Belgelerinizi Happy Turizm ofisimize kargo aracılığıyla gönderdiğinizde alanında uzman yetkililerimiz Cape Verde Ticari Vize işlemlerinizi sizin şahsen gelmenize gerek kalmadan başlatacak ve takibini yapacaktır.

Yazımızın devamında Cape  Verde Ticari Vizesi için 2024 güncel evrak listesini bulabilirsiniz. Cape Verde Ticari vize işlemlerinizi başlatmadan önce sayfamızı okumanızı öneririz.

Cape Verde Ticari Vize İçin Gerekli Evraklar

Standart Evraklar

  • Pasaport: Seyahatinizin bitiminden itibaren en az 6 ay geçerliliği olan pasaportunuzla başvuru yapmalısınız.
  • Fotoğraf: Güncel tarihli, arka fonu beyaz,  2 adet biometrik fotoğraf sunmalısınız.
  • Vize Başvuru Formu: Cape Verde Ticari Vize başvuru formunu İngilizce olarak, tükenmez kalemle, okunaklı bir şekilde  eksiksiz doldurmalı ve başvuru sahibi tarafından imzalanmalıdır.  Formda yazacağınız bilgilerin doğru ve gerçeğe uygun olmasına özen gösterin.
  • Otel rezervasyonu: Seyahatinizin başlangıç ve bitiş tarihi ile uyumlu otel rezervasyonu ibraz etmelisiniz.
  • Uçak rezervasyonu: Gidiş- dönüş uçak biletinizi başvuru dosyanıza eklemelisiniz.
  • Özel Seyahat Sigortası: Cape Verde’de kalınacak süreyi kapsayan  Uluslararası Sağlık Sigortası yaptırmış olmalısınız.
  • Uluslararası sarı humma aşı kartı:  Cape Verde’de seyahatinizden en az 10 gün önce sarı humma aşısı yaptırmalı ve aşı kartınızı başvuru sırasında sunmalısınız.

Mesleki Evraklar

  • Davetiye: Cape Verde’de bulunan şirket başvuru sahibi adına bir davetiye mektubu göndermelidir. Bu mektupta, iş yerinin iletişim bilgileri, başvuru sahibinin adı soyadı, şirket yetkilisinin imzası ve kaşesi olmalıdır.
  • Vize Talep Dilekçesi: Başvuru sahibi çalışan veya şirket sahibi ise çalıştığı şirketin antetli kağıdına Konsolosluğa hitaben İngilizce olarak yazılmış bir dilekçe sunmalı.  Bu dilekçede, seyahat tarihleri, seyahat amacı  ve masrafların nasıl karşılanacağı belirtilmeli.
  • Şirket Evrakları: Başvuru sahibi çalıştığı şirketin faaliyet belgesi, vergi levhası, sicil gazete, imza sirküleri fotokopilerini ibraz etmelidir.
  • SGK İşe Giriş Bildirgesi
  • Maaş Bordrosu: Son 3 aylık olarak alınmalı, kaşe ve imzalı olmalıdır.
  • Banka Hesap Özeti: Seyahatinizi gerçekleştirmeye yetecek kadar paranızın olduğu banka hesabınıza ait hesap dökümünü sunmalısınız. Banka hesap özeti kaşeli ve ıslak imzalı olmalı.

Cape Verde Ticari Vize Başvurusu

Cape Verde Ticari Vize başvuruları Belçika, Fransa, İtalya, Almanya, İspanya, Senegal’de bulunan Cape Verde dış temsilciliklerine ya da Dakar Büyükelçiliği’ne yapılabilir. Ancak bu temsilciliklere şahsen gitmenize gerek kalmadan başvurunuzu gerçekleştirmeniz mümkün. Bunun için yapmanız gereken Happy Turizm ofisimizi arayarak ya da bilgi@happyturizm.com adresimize mail göndererek yetkilimizden Cape Verde Ticari vize evraklarının listesini istemektir. Belgelerinizi eksiksiz olarak hazırladıktan sonra  ofisimize göndererek vize işlemlerinizi başlatabilirsiniz.  Evraklarınız alanında uzman yetkilimizin eline ulaştığında kontrollerini yapıp, varsa eksik belgelerinizle ilgili sizi bilgilendirecektir. Belgeleriniz tamamlandığında ise başvurunuzu gerçekleştirecektir. Cape Verde Ticari Vize başvurunuz sonuçlandıktan pasaportunuzu teslim alıp adresinize kargo aracılığıyla gönderecektir.

Cape Verde Ticari Vize Ücreti 2024

Cape Verde ticari vize ücreti; vize süreniz, vize giriş sayınız ve vize türünüze göre değişiklik gösterir. Vize işlemlerinizin tamamlanabilmesi için vize ücretinizi ödemeniz gerekmektedir. Seyahat sürenize ve tarihlerine karar verdikten sonra bilgi@happyturizm.com adresimize mail göndererek ya da Happy Turizm ofisimizi arayarak yetkilimizden Cape Verde Ticari vize ücretinizle ilgili bilgi alabilirsiniz. Vize ücretinizi şahsen ofisimize bırakabileceğiniz gibi, yetkilimizin size ileteceği banka hesap numaramıza havale ile de gönderebilirsiniz. Cape Verde vizeniz olumsuz sonuçlansa bile vize ücretiniz geri iade edilmeyeceğini bilmeniz gerekir.

Cape Verde Ticari Vizesi Kaç Günde Çıkar?

Cape Verde Ticari vize işlemleriniz ortalama 3-10 iş günü içerisinde sonuçlanmaktadır. Ancak bu süre evraklarınızı eksiksiz olup olmamasına,  Cape Verde diplomatik temsilciliklerinin resmi tatil günlerine ve yoğunluğuna göre farklılık göstermektedir. Eğer evraklarınızda eksiklik varsa bu süre uzayabilmektedir. Bu nedenle başvurunuz öncesi Cape Verde büyükelçiliklerinin resmi tatil günlerini kontrol etmenizi ve evraklarınızı eksiksiz hazırlamanızı tavsiye ederiz. Cape Verde seyahatinizi planladığınız tarihte gerçekleştirmek isterseniz başvurunuzu seyahatinizden en az 1 ay önce gerçekleştirmenizi tavsiye ederiz. 

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek