Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Ermenistan Vizesi

Ermenistan Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Ermenistan Ticari Vize Nasıl Alınır?

Ermenistan’a giderek orada ticari eylem gerçekleştirmek istiyorsanız, almanız gereken vize türü ticari vizedir. İş toplantısı, iş anlaşması, mesleki seminer, fuar, konferans katılı amacıyla Ermenistan’a seyahat ederken ticari vize kategorisine başvuru yapmanız mecburidir. Umuma mahsus pasaport sahibi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları, ticari vize kategorisi de dahil olmak üzere, tüm Ermenistan vizeleri için başvuru yapma hakkına sahiptir. Dikkat edilmesi gereken, Diplomatik (kırmızı), Hususi (yeşil) ve Hizmet (gri) pasaport sahibi T.C. vatandaşı bireyler, kısa veya uzun süreli vize fark etmeden vize başvurusunda bulunamama durumudur. Belirtilen görev pasaportları, Ermenistan vizesi alamaz ve dolayısıyla Ermenistan seyahati gerçekleştiremezler.

Vize başvurularınız ve pasaportunuzun uygunluk durumu hakkında bilgi almak, vize başvuru işlemlerine bir an önce başlamak isterseniz, 0(312) 419 56 41 telefon numaramızı arayarak bilgi alabilirsiniz. 

Ermenistan Ticari Vize Kategorileri

Ermenistan ticari, ziyaret ve turistik kategorilerindeki vizeler, Ermenistan Dışişleri Bakanlığı tarafınca hazırlanmış e-vize sistemi aracılığıyla, internet üzerinden verilir. Bu sistemle verilen vizeler için ayrı iki vize geçerlilik süresi sınıflandırılmıştır. Ülkede geçirmek için ihtiyaç duyduğunuz süreyi danışmanlarımıza iletirseniz, sizler için en uygun vize kategorisini vize başvurusunun ilk aşamasında belirleyebilirsiniz. Aşağıda belirtilmiş olan her iki vize türü de tek girişli olup, Ermenistan vizesi için çok girişli başvuru yapmak mümkün değildir.

21 Gün Geçerli Tek Girişli Ermenistan Vizesi

Vize başvurunuzu bu kategoriden yaptıktan sonra başvuru onaylanırsa, bu vizeyi 90 gün içerisinde tek bir girişle 21 gün konaklamalı olarak kullanmanız mümkündür.

120 Gün Geçerli Tek Girişli Ermenistan Vizesi

Diğerine kıyasla daha uzun bir süre Ermenistan’da kalmanızı sağlayacak bu vize için yaptığınız başvurunun onaylanması durumunda 180 içerisinde kullanmanız gereken bir vize sahibi olursunuz. Vizenin tek girişli ve 120 gün konaklamalı şekilde verilecektir.

Ermenistan Ticari Vize Nasıl Alınır?

Ermenistan’a seminer, konferans ve diğer iş amaçlarıyla yapmanız gereken bir durum söz konusu olduğunda, bulunduğunuz şehirde olan veya en yakın şehirdeki Happy Turizm şubemizle iletişime geçerek gerekli belgeleri ve izlemeniz gereken diğer adımları öğrenebilirsiniz. E-vize şeklinde verilen Ermenistan ticari vizesi başvuruları belgelerin hazırlanıp tarafımıza iletilmesi sonrasında, yetkilimiz tarafından devam ettirilir. Dolayısıyla süreç boyunca herhangi bir zahmet göstermeden, rahatlıkla vizenizi alabilirsiniz. Happy Turizm olarak, belgeleri sizlerden teslim aldıktan sonra gerekli çalışmaları özenle gerçekleştirerek kontrolleri sağlar ve sisteme uygun şekilde yükleriz. Bu esnada talep etmeniz halinde başvuruyla ilgili izlenen tüm adımları şubemizi arayarak takip edebilirsiniz. Başvurunuz onaylandığı an itibariyle bilgisi size iletilecek ve en kısa sürede e-vizeniz e-posta yoluyla teslim edilecektir. Ermenistan ticari vizesi elinize geçtikten sonra yazıcıyla çıktısını alarak, diğer vizelerden bir fakı olmadan kullanabilirsiniz. Yalnızca Türk vatandaşları değil, Türkiye’de ikamet izni olan yabancı uyruklu tüm vatandaşlar, Ermenistan ticari vize başvuru işlemlerini Happy Turizm aracılığıyla yürütebilirler, Aşağıda Türkiye’den Ermenistan vize başvurusu yapabilme hakkına sahip ülke vatandaşları belirtilmiştir.

Ermenistan vize başvurusu yapabilme hakkına sahip ülkeler

Antigua ve Barbuda, Mikronezya Federal Devletleri, Barbados, Belize, Bhutan, Bolivya, Bosna Hersek, Brunei, Kamboçya, Kanada, Şili, Çin, Kolombiya, Kosta Rika, Papua Yeni Gine, Paraguay, Küba, Dominika, Dominik Cumhuriyeti, Doğu Timor, Ekvator, El Salvador, Fiji, Grenada, Guatemala, Bahamalar, Bahreyn, Guyana, Haiti, Honduras, Hindistan, Endonezya, İsrail, Jamaika, Jordan, Kiribati, Kuzey Kore, Kuveyt, Laos, Lübnan, Malezya, Maldivler, Marshall Adaları, Meksika, Moğolistan, Myanmar, Nauru, Nikaragua, Kuzey Makedonya, Saint Lucia, Umman, Palau, Panama, Peru, Filipinler, Saint Kitts ve Nevis, Saint Vincent ve Grenadinler, Sırbistan, Solomon Adaları, Güney Afrika, Surinam, Tayvan, Tayland, Tonga, Trinidad ve Tobago, Türkmenistan, Tuvalu, Vanuatu, Venezuela.

Ermenistan Ticari Vize İçin Gerekli Belgeler 2024

Pasaport: Ermenistan Ticari vizesi almak için ihtiyacınız olan, Umuma mahsus pasaport sahibi olmaktır. Diğer pasaport tiplerine vize sağlanmadığından, başka bir pasaport kategorisiyle bu ülke için vize başvurusu yapmanız olanaksızdır. Kullanacağınız pasaportun ikinci sayfasının görüntüsü, başvuru yapmak için yeterlidir. Bu görüntü, tarayıcıyla taratılarak bilgisayara aktarılabilir ve e-vize başvuru sistemine rahatlıkla yüklenebilir. Pasaport görüntüsünü şube yetkilimize iletmenizle birlikte, geri kalan tüm işlemler sizin adınıza yürütülecektir. Pasaportla ilgili dikkat edilmesi gereken tek durum, geçerlilik tarihidir. Hangi vize kategorisine başvuru yapacağınızı kararlaştırdıktan sonra vizeniz geçerlilik tarihiyle ilgili bilginiz olacaktır. Geçerliliğin bitmesi itibariyle, pasaportun en az 6 ay daha geçerli durumda olması, başvuru için önemlidir.
Fotoğraf: Sisteme yüklenmesi gereken bir diğer başvuru evrakı, biyometrik fotoğraftır. Fotoğrafın biyometrik kriterlere uygun çekilmiş ve güncel olması, başvuru onayı için önem taşımaktadır. Fotoğrafınızı uygun şekilde çektirdikten sonra başvuru işlemlerini yürüttüğünüz şubemizin e-posta adresine iletirseniz, başvuru dosyanıza uygun şekilde eklenerek e-vize sistemine yüklenecektir.

Ermenistan Ticari E-Vize Ücreti 2024

Ermenistan Ticari vizesi, Ermenistan Dışişleri Bakanlığı tarafından kararlaştırılmış olan e-vize sistemi üzerinden başvuru yapılarak alınır. E-vize sistemi alışılagelmiş vize başvuru sistemlerinden farklı olduğundan, karmaşık gözükebilir. Fakat Happy Turizm farkıyla başvuru işlemlerinizde sizlerin uğraşması gereken zahmetli ayrıntılar bulunmaz. Tüm işlemleri sizin adınıza yürüttüğümüz, başvuru dosyasını deneyimlerimiz doğrultusunda profesyonelce düzenlediğimiz ve onay alma güvenilirliği yüksek bir başvuru, konsolosluk ücreti de dahil olmak üzere 21 günlük tek girişli Ermenistan ticari vizesi için 30 USD +KDV ve 120 gün tek girişli vize için 50 USD +KDV şeklindedir.

Ermenistan Ticari Vizesi Ne Zaman Karara Bağlanır?

Ticari Ermenistan vizesi için başvuru adımları; vize geçerlilik süresine karar verilmesi, başvuru belgelerinin hazırlanarak tarafımıza iletilmesi, belgelerin kontrolü, e-vize sistemine başvurunun kaydedilmesi aşamalarıdır. Bu aşamaların tamamlanmasının ardından, vize için sonuçlanma süresi beklenmeye başlanır. Herhangi bir aksaklık söz konusu olmazsa (resmi tatillere denk gelen başvurular gibi) vize başvurunuz 3 iş gününde sonuçlanır. Sonuç pozitifse, onaylanmış vizeniz bir e-posta eki olarak, başvurunun yapılması esnasında belirtmiş olduğunuz e-posta adresinize gönderilir.

Happy Turizm ofisimizle iletişime geçerek Ermenistan ticari vizesi hakkında kapsamlı bilgi için 0(312) 419 56 41 telefon numarasını arayabilir, bilgi@happyturizm.com e-posta adresine mail gönderebilirsiniz. 

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek