Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Ermenistan Vizesi

Ermenistan Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Ermenistan Turistik Vizesi Nasıl Alınır?

Ermenistan turistik vize başvurusu yapmayı planlayan siz değerli ziyaretçilerimiz için hazırlamış olduğumuz bilgilendirme sayfasına hoş geldiniz.

Türkiye’nin her bölgesinden, iletişim numaralarımızı kullanarak bizi arayabilir ve vize başvuru işlemlerinizi başlatabilirsiniz. Ermenistan vize başvuruları, Ermenistan Dışişleri Bakanlığı tarafından belirlenmiş e-vize sistemi vasıtasıyla yapılır. Bu sebeple vize başvurusu yaparken ikamet ettiğiniz bölgeden ayrılmak durumunda bulunmadan, başvurunuzu evinizden tamamlayabilirsiniz. Ermenistan’a seyahat ederken, alışveriş, tarihi bölgelere gezi ve tatil gibi amaçlar güdüyorsanız, almanız gereken vize türü turistik e-vizedir. Önemle belirtmek gerekir ki, Ermenistan turistik vize başvurusu yapmak sadece bordo pasaport (umuma mahsus) sahibi Türk vatandaşları için mümkündür. Görev pasaportu sahipleri (hususi, hizmet, diplomatik) Ermenistan vizesi sahibi olamazlar. Vize alarak Ermenistan’a giriş yapma hakkı sadece Umuma Mahsus pasaport sahibi bireyler için geçerlidir.

Daha detaylı bilgi almak için 0(312) 419 56 41 numaramızdan merkez şubemize ulaşabilir, bilgi@happyturizm.com adresine mail atabilir veya size en yakın şubemizin iletişim numarasından bilgi alabilirsiniz.

Ermenistan Turistik Vizesi Nasıl Alınır?

Ermenistan turistik vize alma adımları, öncelikle şubemizle iletişime geçmekle başlar. Başvuru için size en yakın şubemizin telefon numarasından bizleri arayarak hazırlamanız gereken belgeleri, vize ücretini ve diğer detayları öğrenebilirsiniz. Danışman şube yetkilimiz yardımıyla başvuru evraklarını hazırlayıp ilgili şubemize ilettiğinizde, sizlerin adına başvuru işlemlerini yürütme sürecini yetkilimiz devralır. Bu aşamada, e-vize sistemi sayesinde isteğiniz doğrultusunda siz de başvuru işlemlerinizi online olarak takip edebilirsiniz. Vize başvurusu süresince öne göstermeniz gereken tek husus, başvurunuzun onay alma ihtimalini arttırmak amacıyla, başvuru esnasında beyan ettiğiniz tüm bilgilerin, size ait ve güncel bilgiler olmasıdır. Yanlı, eksik, hatalı, eskiye dayalı bilgilerle yapılan başvurular reddedilmektedir.

Ermenistan Turistik E-vize başvuruları, iki ayrı kategoriden yapılabilir. Vize başvurusu işlemlerine başlamadan önce, durumunuza en uygun Ermenistan turistik vize kategorisini, kalmak istediğiniz süreyi göz önünde bulundurarak, size yardımcı olacak danışmanımızla birlikte seçebilirsiniz.

Tek Girişli 21 Günlük Ermenistan Vizesi

Alacağınız bu turistik vizeyle, Ermenistan’a bir kez giriş yapma hakkı sahibi olursunuz. Yapacağınız giriş sonrasında ülkede maksimum 21 gün geçirebilirsiniz. Vizeniz için bu kategoriden başvuru yaparak onay aldıktan sonra, 90 gün geçerlilik süresi sahibi olursunuz. Vizenizi aldıktan sonra 90 günlük bir süre boyunca ülkeye giriş yapma ve 21 gün kalma hakkı tanınır.

Tek Girişli 120 Günlük Ermenistan Vizesi

Aldıktan sonra 180 gün içerisinde kullanmanız gereken bu vize, tek girişlidir. Alındığı gün tarihi itibariyle 6 ay boyunca geçerliliği devam etmekte ve yapacağınız girişle size 120 gün Ermenistan’da bulunma hakkı sağlamaktadır.

Ermenistan Turistik Vize Gerekli Belgeler

Ermenistan turistik vize başvurusu yapılırken erekli evraklar bilgisayar ortamına aktarılmalıdır. E-vize sistemi sayesinde son derece hızlı ve kolay yapılan turistik vize başvurusu için hazırlanması gereken belgelerde oldukça azdır. Belgelerin istenilen kriterlere tam olarak uygun şekilde hazırlanması, turistik vizenin onay alması ihtimalini attırdığından, belgelerle ilgili kontrollerin profesyonelce yapılması son derece önemlidir. Tekrar belirtmekte fayda var ki, Ermenistan turistik vizesi başvuruları sadece Umuma Mahsus (bordo) pasaport sahibi bireyler için mümkündür. Diğer pasaport grupları, Ermenistan vize başvurusunda bulunma hakkına sahip değildir. Başvuru için gereken vize evrakları sayfanın devamında belirtilmiştir.

Pasaport :Ermenistan e-vize başvurusu yaparken hazırlanması gereken 2 belgeden biri, pasaporttur. Pasaport sayfalarının görüntüsü, bilgisayara aktarılmalı ve e-vize başvuru sistemine yüklenmelidir. Pasaportun görüntüsünün alınması gereken sayfa, 2. sayfadır. Ayrıca pasaport, talep edilen vize geçerlilik süresi bitiş tarihi itibariyle, 6 ay daha geçerlilik sahibi olmalıdır. Başvuru incelenme süresinde sıklıkla dikkat edilen bu detay, başvuru yapılmadan önce mutlaka kontrol edilmelidir.

Fotoğraf : Başvuru için kullanılacak fotoğraf, tıpkı pasaport gibi taratılarak sisteme yüklenmelidir. Fotoğraf arka planı beyaz, yüz açıkça görünür şekilde ve diğer biyometrik kriterlere uygun şekilde çekilmelidir. Bu 2 belge de taratılıp bilgisayara aktarıldıktan sonra, PDF belgesi şeklinde düzenlenerek değerlendirilmeye sunulmalıdır.

Ermenistan turistik vize başvurunuzu e-vize sisteminden online olarak takip edebileceğiniz gibi, yetkili danışmanımızla görüşerek an be an detaylar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Süreç sonlandığında, eğer vize başvurusu onaylanmış olursa, vizeniz size e-posta yoluyla iletilecektir. Vizenin çıktısını alarak, tıpkı pasaport üstüne damga olarak yerleştirilen vizeler gibi, ülkeye giriş esnasında rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Ermenistan Turistik Vize Ücreti 2024

Vize için talep edilen ücret, belgelerin hazırlığı, sistem üzerine başvurunun kontrolden geçirilerek girilmesi, süreç hakkında yapılan tüm bilgilendirmeler ve konsolosluk ücreti dahil edilerek sizlerin bilgisine sunulmuştur. Başvuru ücretleri, vize kategorisi ve başvuru yapılan geçerlilik sürelerine bağlı olarak kişiden kişiye değişebilmektedir. Ermenistan turistik vize başvurunuzu Happy Turizm ayrıcalığıyla yapmak isterseniz, başvuru yapmak istediğiniz vize türünü bizlere iletmeniz halinde en doğru fiyat bilgisini alabilirsiniz. Ermenistan turistik vize ücreti 2024 yılı için tek girişli 21 gün 30 USD +KDV ve tek girişli 120 gün 50 USD +KDV olarak belirlenmiştir. Daha detaylı bilgi için bilgi@happyturizm.com e-posta adresinden bilgi alabilirsiniz.

Ermenistan Turistik Vize Ne Zaman Çıkar?

Hazırlanan turistik vize başvuru belgeleri, iletişim kurmuş olduğunuz şubemize iletildikten sonra, şube yetkilimiz başvuru belgelerinin geçerliliğini kontrol eder. Daha sonra gerekli hazırlıklar yapılarak başvuru dosyası e-vize başvuru sistemine yüklenir. Bu adımlar tamamlandıktan sonra, e-vize sistemine yüklenen başvuru belgelerinin yetkili kurum tarafından değerlendirme ve karar bağlanma süreci başlar. Tüm bu işlemler sonrasında, 3 iş günü içerisinde vize başvurusunun sonucu ilan edilir ve onaylanmış olma durumu söz konusuysa, turistik e-vize, e-posta yoluyla sahibine ulaştırılır.

Ermenistan turistik vize başvurusu işlemlerini detaylı olarak öğrenmek ve başvuruyu hemen yapmak isterseniz 0(312) 419 56 41 telefon numarasından İstanbul merkez ofisimizle görüşebilir, bilgi@happyturizm.com adresimize mail atabilir, dilerseniz Ankara ofisimizle iletişime geçerek detayları öğrenebilirsiniz.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek