Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Ermenistan Vizesi

Ermenistan Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Ermenistan Ziyaret Vizesi Nasıl Alınır?

Ermenistan ziyaret vizesi, Ermenistan’da bulunan arkadaş, akraba, yakın aile bireyi gibi kişileri ziyaret ederken almanız gereken bir vize türüdür. Bu vize sayesinde, Ermenistan’a giriş yapabilir ve yanına gittiğiniz kişiyle birlikte konaklayabilirsiniz. Ziyaret vizesi, asla ikamet izniyle karıştırılmamalıdır. Ayrıca ek bilgi olarak sunmamız gereken bir diğer konu, bu vize kategorisine yalnızca Umuma mahsus pasaport sahibi T.C. vatandaşları başvuruda bulunabilir. Diğer pasaport sahiplerinin Ermenistan’a vize alma izni bulunmamaktadır. Diplomatik pasaport, hizmet pasaportu ve hususi pasaport kategorilerinin dahil olduğu bu durum, Ermenistan ticari, turistik ve ziyaret vizelerinin tümünde geçerlidir. Happy Turizm olarak, umuma mahsus pasaport sahibi tüm Türkiye ve Türkiye’de bulunan bazı 3. Ülke vatandaşlarının vize alma işlemlerinde yardımcı olmaktayız. Sayfamızın ilerleyen kısımlarında, hangi ülke vatandaşlarının Türkiye üzerinden vize alabileceklerini sunduk.

Ermenistan ziyaret vizesi işlemlerinizi Türkiye’de bulunduğunuz her şehirden, ikamet adresinizden ayrılmadan gerçekleştirebilirsiniz. Size en yakın şubemizi ziyaret edebilir, dilerseniz 0(312) 419 56 41 numaralı telefonumuzu arayabilir, dilerseniz de bilgi@happyturizm.com adresine mail atabilirsiniz.

Ermenistan Ziyaret Vizesine Kimler Başvurabilir?

Ziyaret vizesi, Ermenistan’da bulunan aile bireyi ve yakınlarınızı görmek amacıyla seyahat edilirken alınan bir Ermenistan ülkesine giriş belgesidir. Bu belge, maalesef her tür pasaport sahibine verilmez. Özel tip pasaportlar, yani Diplomatik (kırmızı) pasaport, Hizmet (gri) pasaportu, Hususi (yeşil) pasaport sahipleri, vize başvurusunda bulunamaz ve dolayısıyla Ermenistan’a giriş sağlayamaz. Bunun dışında, Umuma mahsus pasaport sahibi (bordo pasaport) Türk vatandaşları ve ayrıyeten aşağıda sıralanmış yabancı ülke vatandaşları, Türkiye’den Ermenistan vizesi alabilirler.

Antigua ve Barbuda, Mikronezya Federal Devletleri, Barbados, Belize, Bhutan, Bolivya, Bosna Hersek, Bruney, Kamboçya, Kanada, Şili, Çin, Kolombiya, Kosta Rika, Papua Yeni Gine, Paraguay, Küba, Dominika, Dominik Cumhuriyeti, Doğu Timor, Ekvator, El Salvador, Fiji, Grenada, Guatemala, Bahamalar, Bahreyn, Guyana, Haiti, Honduras, Hindistan, Jordan, Kiribati, Kuzey Kore, Kuveyt, Laos, Lübnan, Malezya, Türkmenistan, Tuvalu, Vanuatu, Venezuela, Maldivler, Marshall Adaları, Endonezya, İsrail, Jamaika, Meksika, Moğolistan, Myanmar, Nauru, Nikaragua, Kuzey Makedonya, Saint Lucia, Umman, Palau, Panama, Peru, Filipinler, Saint Kits ve Nevis, Saint Vincent ve Grenadinler, Sırbistan, Solomon Adaları, Güney Afrika, Surinam, Tayvan, Tayland, Tonga, Trinidad ve Tobago vatandaşları Happy Turizm aracılığıyla Ermenistan ziyaret vizesi başvurusu yapabilirler.

Ermenistan Ziyaret Vizesi Nasıl Alınır?

Ziyaret vizesi başvurusu yapmadan önce, öncelikle kaç günlük bir vize başvurusu yapmak istediğinizi kararlaştırmalısınız. Ermenistan vizeleri, 90 gün geçerli 21 gün konaklamalı ve 180 gün geçerli 120 gün konaklamalı olarak 2 şekilde, tek girişli olarak verilmektedir. Size uygun süreyi, danışmanımız eşliğinde belirledikten sonra, aşağıda belirtilmiş gerekli vize başvurusu evraklarını hazırlayarak ikinci aşamaya geçebilirsiniz.

Pasaport: Belirlemiş olduğunuz vize geçerlilik tarihi göz önünde bulundurularak, bu tarihlerin sonlanması itibariyle 6 ay daha geçerli olacak bordo pasaportun başvuru belgeleri arasına eklenebilmesi için sayfa görüntüleri alınmalıdır. 2.sayfanın taratılıp şubemize gönderilmesi yeterli olacaktır.
Fotoğraf: Biyometrik fotoğrafınız, güncel halinizi yansıtıyor olmalı ve beyaz fon üzerine çekilmelidir. Fotoğraf, bilgisayar ortamına aktarılmalı ve başvuru dosyasına eklenmek üzere şubemiz yetkilisine gönderilmelidir.
Bu aşamadan sonrası danışmanımız yetkisindedir. Dilerseniz, başvuru işlemlerinizin durumu hakkında sorgulamayı çevrimiçi olarak e-vize sisteminden yapabileceğiniz gibi, şubemizi arayarak da öğrenebilirsiniz. Ermenistan ticari vizesi başvurusu şayet onaylanırsa, e-vize e-posta adresinize gönderilecektir. Böylece Happy Turizm aracılığıyla yaptığınız vize başvurusunu, şahsen bulunma gereksinimi duymadan, hızlı, pratik ve kolay şekilde gerçekleştirmiş olursunuz.

Vize başvurunuzu Happy Turizm avantajlarıyla yapmak, Ermenistan ziyaret vizesi başvurusunu hızlıca tamamlamak için bilgi@happyturizm.com adresine e-posta gönderebilir, 0(312) 419 56 41 numaramızı arayabilir ya da şubelerimizi ziyaret edebilirsiniz.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek