Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Fildişi Sahili Vizesi

Fildişi Sahili Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Fildişi Sahili Aile Ziyaret Vizesi İçin Gerekli Evraklar Nelerdir?

Fildişi Sahili’ne planlamış olduğunuz ziyaret amaçlı seyahatler için davetiyeye ihtiyacınız vardır. Vize başvurunuz için Fildişi Sahili’nde yaşayan bir yakınınızdan davet mektubu almalısınız. Sayfamızda Fildişi Sahili ziyaret amaçlı seyahatler için gerekli olan evraklar listelenmiştir. Sayfamızı inceleyebilir ve Fildişi Sahili vize başvurunuz için sormak istediklerinizi bilgi@happyturizm.com adresinden ya da iletişim numaralarımızdan bize ulaştırabilirsiniz. 

Fildişi Sahili aile ziyaret vize başvuruları için bizzat gelmeniz gerekmez. Hazırladığınız evrakları ofisimize posta ile ulaştırmanız yeterlidir. Evraklarınızla ilgili gerekli düzenlemeleri yaptıktan sonra başvurunuzu sizin adınıza yönetmekteyiz. Fildişi Sahili vize ücreti 2024 için sayfamızın devamını inceleyebilirsiniz. Başvuru işlemlerinden önce Fildişi Sahili Vize İşlemleri sayfamızı da ziyaret etmenizi tavsiye ederiz.

Fildişi Sahili Aile Ziyaret Vizesi İçin Gerekli Evraklar

Standart Evraklar

  • Fotoğraf: Fildişi Sahili aile ziyaret vize başvurunuz için beyaz fon üzeri 2 adet biometrik fotoğraf çektirmelisiniz. 
  • Fildişi Sahili Vize Başvuru Formu: Seyahatiniz için vize başvuru formu doldurmalısınız. Fildişi Sahili vize başvuru formu doğru ve güncel bilgilerle doldurulmalıdır. Form başvuru sahibi tarafından imzalı teslim edilmelidir.
  • Pasaport: Seyahat dönüşünden itibaren 6 ay daha geçerli olmalıdır. 2 boş sayfası bulunmalı ve 10 yıldan eski olmamalıdır. Pasaport fotokopilerinizi de başvuru dosyanız eklemeniz gerekir. 
  • Kimlik Fotokopisi veya Oturum Kart Fotokopisi
  • Sarı Humma Aşı Kartı: Başvuru tarihinden itibaren en az 10 gün önce alınmalıdır.
  • Davetiye: Fildişi Sahiline yapacak olduğunuz aile ziyaret vize başvuruları için davetiyeniz olmalıdır. Fildişi Sahili’nde ikamet eden bir yakınınızdan davet mektubu almalısınız. Davet mektubunda davet eden ve edilen kişilerin iletişim adresleri mutlaka yer almalıdır. Davet eden kişinin pasaport ve kimlik fotokopisi de başvuru evraklarına eklenmelidir. 

Mesleksel Evraklar

  • Şirket Evrakları: Faaliyet Belgesi, Sicil Gazete Fotokopileri, Vergi Levhası, Şirketin İmza Sirküleri. 
  • İngilizce Vize Talep Dilekçesi: Konsolosluğa hitaben şirketin antetli kağıdına yazılmalı, kaşeli ve imzalı olmalıdır. Çalışan kişinin bilgileri, seyahatinin amacı belirtilmelidir. 
  • SGK İşe Giriş Bildirgesi
  • Maaş Bordrosu: Kaşeli ve imzalı bir şekilde son 3 aylık maaş bordrosu sunulmalıdır. 
  • Banka Hesap Özeti: Son 3 aylık hesap dökümü en az 30.000 TL bakiyeli olarak sunulmalıdır. Belge orijinal olmalıdır.

Fildişi Sahili Aile Ziyaret Vize Başvurusu

Fildişi Sahili aile ziyaret vize başvuruları için yerine getirilmesi gereken bazı vize prosedürleri vardır. Fildişi Sahili aile ziyaret vize prosedürlerine Umuma Mahsus (Bordo) pasaport sahipleri tabidir. Diplomatik (Siyah), Hususi (Yeşil), Hizmet (Gri) pasaportu olan kişiler 90 günden kısa süreli seyahatleri için Fildişi Sahili vizesine başvurmalarına gerek yoktur. Vize almadan geçerli pasaportlarıyla seyahatlerini gerçekleştirebilirler. Seyahatiniz için mutkala davetiyenizin olması gerekir. Fildişi Sahili’nde yaşayan bir yakınınızdan davet mektubu almalı ve diğer başvuru evraklarıyla birlikte Fildişi Sahili Konsolosluğuna sunmalısınız.

Fildişi Sahili aile ziyaret vize başvurusu için kişilerin mevcut durumlarına göre farklı evraklar hazırlaması gerekebilir. Başvuru sahibinin mesleki durumuna ve seyahat amacına göre temin etmesi gereken evraklar farklıdır. Dolayısıyla yanlış ya da gereksiz bir evrak hazırlamamak adına yetkililerimizle iletişime geçmenizi öneririz. Seyahatiniz için yorucu vize prosedürleriyle uğraşmanıza gerek kalmadan alanında tecrübeli danışmanlarımız sayesinde başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Üstelik vize başvurunuz için şahsen bulunmanıza gerek yoktur. Evraklarınızı posta ile şubelerimize göndermeniz yeterlidir. Başvurunuzun her aşamasını takip etmekte ve sizleri bilgilendirmekteyiz. Sorularınızı bize bilgi@happyturizm.com adresinden göndermeyi unutmayın!

Fildişi Sahili Vize Ücreti 2024

Fildişi Sahili vize başvuruları için ödenmesi gereken vize ücretleri seyahatin amacına ve kalış süresine göre değişmektedir. Vize başvurularınızın değerlendirmeye alınması için belirlenmiş olan vize harcını yatırmanız gerekir. Fildişi Sahili vize başvuruları için ödenmesi gereken vize harç bedellerini Fildişi Sahili Büyükelçiliği belirlemektedir. Seyahatinizin amacına ve kalış sürenize uygun en güncel Fildişi Sahili vize ücretini öğrenmek için bize ulaşınız ya da bilgi@happyturizm.com adresinden sorularınızı gönderiniz. 

Fildişi Sahili Aile Ziyaret Vizesi Kaç Günde Çıkar?

Vize işlemleri için yapılan başvurular yaklaşık olarak 3 ile 5 iş günü içinde sonuçlanmaktadır. Yabancı pasaportlar ile yapılan vize başvuruları daha uzun sürede sonuçlanabilir. Fildişi Sahili aile ziyaret vize başvurularını sonuçlandırma yetkisi sadece Fildişi Sahili Konsolosluğundadır. Vize servisimiz sorunsuz bir başvuru için sizlere  her an destek olmak için çalışmaktadır. Ancak sonuçlanma aşamasına müdahale edememektedir. 

Fildişi Sahili aile ziyaret vize başvurunuzun zamanında sonuçlanmasını istiyorsanız evraklarınızı eksiksiz ve usulüne uygun olarak hazırlamalısınız. Vize servisimiz başvurunuzu sizin adınıza titiz bir şekilde yürütmektedir. Sonuçlanma aşamasını takip etmekte ve sonuçlandığında size haber vermekteyiz.  Fildişi Sahili Konsolosluğu Türkiye ve Fildişi Sahili resmi tatillerinde hizmet vermemektedir. Başvurularınızı yaparken resmi gün ve haftalara dikkat etmelisiniz. bilgi@happyturizm.com adresinden sorularınızı gönderebilirsiniz. Şimdiden keyifli yolculuklar dileriz!

Fildişi Sahili Edirne, İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya, Adana, Mersin, Tekirdağ, Gaziantep, Bursa Vize İşlemleri

Fildişi Sahili’ne vize almak için Türkiye’nin her yerinden vize servisimize müracaat edebilirsiniz. Vize servisimiz sizi yorucu vize prosedürleriyle uğraştırmadan en hızlı ve kolay bir şekilde vizenizi almanız için çalışmaktadır. Fildişi Sahili vize başvurusu için bölge farkı olmadan her şehirden başvuru talebinizi kabul etmekteyiz. Başvuru talebinde bulunmak için randevu almanıza gerek yoktur. Fildişi Sahili aile ziyaret vize başvurusu için şahsen gelmenize gerek yoktur. Ofisimize hazırladığınız evrakları göndermeniz yeterlidir. Fildişi Sahili başvurunuzu takip etmekte ve sonuçlandığında sizi haberdar etmekteyiz. Sorularınızı bize bilgi@happyturizm.com adresinden gönderebilirsiniz.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek