Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Fildişi Sahili Vizesi

Fildişi Sahili Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Fildişi Sahili Turistik Vize İçin Gerekli Evraklar Nelerdir?

Fildişi Sahili Cumhuriyetine yapacak olduğunuz turistik seyahatler için Fildişi Sahili turistik vizeye başvurmanız gerekir. Fildişi Sahiline yapmayı planladığınız turistik seyahatler için birtakım vize prosedürlerini yerine getirmeniz gerekir. Happy Turizm olarak yerine getirilmesi gereken vize prosedürleri hakkında yazımızı sizler için derledik. Başvurunuz için hazırlıklara başlamadan önce sayfamızı okuyarak bilgi alabilirsiniz. Sorularınızı bize bilgi@happyturizm.com adresinden ulaştırabilirsiniz.

Fildişi Sahili turistik vizesi için gerekli evraklar 2024 sayfamızın devamında sizler için listelenmiştir. Fildişi Sahili vize başvurunuz için şahsen gelmenize gerek yoktur. Vize servisimiz başvuru sürecinizi sizin adınıza yönetmektedir. Gerekli evrakları kargo ile ofisimize ulaştırmanız halinde başvuru sürecinizi başlatmaktayız. Fildişi Sahili vizesi hakkında Fildişi Sahili Vize İşlemleri sayfamızı okuyarak genel anlamda bilgi sahibi olabilirsiniz.

Fildişi Sahili Turistik Vize İçin Gerekli Evraklar

Standart Evraklar

  • Fildişi Vize Başvuru Formu: Fildişi turistik seyahatiniz için vize başvuru formu doldurmalısınız. Formu seyahat amacınıza uygun bir şekilde, eksiksiz olarak ve doğru bilgilerle doldurmalısınız. Fildişi vize başvuru formu doldurulduktan sonra imzalı olarak teslim edilmelidir.
  • Fotoğraf: Fildişi Sahili turistik vize başvurunuz için beyaz fon üzeri çekilmiş güncel 2 adet fotoğrafa ihtiyacınız vardır.
  • Pasaport: Seyahat sonrası en az 6 ay geçerli olan pasaportla başvurunuzu yapmalısınız. Pasaportunuzda en az 2 boş sayfa olmalıdır. Pasaportunuzu fotokopisini de başvuru dosyanıza eklemeyi unutmayınız.
  • Kimlik Fotokopisi veya Oturum Kart Fotokopisi
  • Sarı Humma Aşı Kartı: Başvuru tarihinden itibaren en az 10 gün önce alınmış olmalıdır.

Mesleksel Evraklar

  • Şirket Evrakları: Faaliyet Belgesi, Vergi Levhası, Şirketin İmza sirküleri, Sicil Gazete Fotokopileri başvuru için beyan edilmelidir.
  • İngilizce Vize Talep Dilekçesi: Şirketin antetli kağıdına, Konsolosluğa hitaben,  çalışan kişinin bilgilerini ve seyahatin amacını içermelidir. Kaşe ve imzalı bir şekilde teslim edilmelidir. 
  • SGK İşe Giriş Bildirgesi
  • Maaş Bordrosu: Son 3 aylık olarak alınmalı, kaşe ve imzalı olmalıdır.
  • Banka Hesap Özeti: Son 3 aylık banka hesap özeti en az 30.000 TL bakiyeli olarak kaşe, imza ve banka imza sirküleri ile birlikte (belge orijinal ıslak kaşeli olmalı) sunulmalıdır. 

Fildişi Sahili Turistik Vize Başvurusu

Fildişi Sahili turistik vize başvurusunda bulunmak için Fildişi Sahili vize koşullarını yerine getirmek gerekir. Fildişi Sahili vize prosedürlerine Umuma Mahsus (Bordo) pasaport sahipleri tabi olmaktadır. Diplomatik (Siyah), Hizmet (Gri), Hususi (Yeşil) pasaportu olan kişilerin kısa süreli Fildişi Sahili seyahatleri için vize almalarına gerek yoktur. Fildişi Sahili turistik vizesine başvurmak için gerekli evraklar hakkında bilgi sahibi olmak gerekir. Sayfamızdaki evraklar Fildişi Sahili Konsolosluğu referans alınarak hazırlanmıştır ancak başvurunuz için gerekli hazırlıkları yapmadan önce Fildişi Sahili ilgili konsolosluk birimini arayarak evrak listesi hakkında bilgi alabilirsiniz.

Fildişi Sahili turistik vize başvurularını vize servisimiz aracılığıyla zahmet çekmeden tamamlayabilirsiniz. Happy Turizm’i tercih etmeniz halinde Fildişi Sahili Konsolosluğundan randevu alma işlemleriyle uğraşmak zorunda kalmazsınız. Alanında uzman vize temsilcilerimiz sizin adınıza tüm vize prosedürlerini yerine getirmektedir. Fildişi Sahili evrak listesini bilgi@happyturizm.com adresinden de talep edebilirsiniz. Temin etmeniz gereken evraklar seyahatinizin amacına ve mesleki statünüze göre değişebilir. Bu yüzden evraklarınızı hazırlamadan önce yetkililerimizle iletişime geçiniz. Gereksiz evraklar temin etmek zorunda kalmazsınız. Fildişi Sahili vize ücreti de başvuru sahibinin kalış süresine, seyahat amacına göre değişmektedir. Seyahat amacınıza uygun Fildişi Sahili vize ücreti için yetkililerimizle iletişime geçebilirsiniz. 

Fildişi Sahili Turistik Vizesi Kaç Günde Çıkar?

Seyahatiniz için gerekli hazırlıkları yaptıktan sonra evraklarınızı usulüne uygun olarak teslim etmeniz gerekir. Tam ve doğru evraklarla yapılan Fildişi Sahili vize başvuruları yaklaşık 3-5 iş günü içinde sonuçlanır. Ancak yabancı pasaportlarla yapılan vize başvuruları daha uzun bir sürede sonuçlanabilir. Başvuru sonuçlanma süresi kişinin sunduğu evraklara göre uzayıp kısalabilir. Dolayısıyla seyahatiniz için bir gecikme yaşamak istemiyorsanız başvurunuzu en az 15 gün öncesinde yapmalısınız.

Fildişi Sahili turistik vize başvurularını sonuçlandırma yetkisi sadece Fildişi Sahili Konsolosluğundadır. Fildişi Sahili Konsolosluğu Türkiye ve Fildişi Sahili’nin resmi tatillerinde hizmet vermemektedir. Vize servisimiz başvuru sürecinin her aşamasında size yardımcı olmaktadır. Fildişi Sahili turistik vize başvurunuz ile ilgili sormak istediklerinizi bilgi@happyturizm.com adresinden gönderebilirsiniz. Fildişi Sahili vize temsilcilerimiz en kısa sürede sorularınızı yanıtlayacaklardır.

Fildişi Sahili Ankara, İstanbul, Edirne, Bursa, İzmir, Tekirdağ, Gaziantep, Antalya, Adana, Mersin Vize İşlemleri

Fildişi Sahili turistik vize başvurularınızı bölge sınırlaması olmadan Türkiye’nin her şehrinden kabul etmekteyiz. Vize başvurularınız için şahsen gelmenize gerek yoktur. Fildişi Sahili turistik vize evrakları hakkında yetkililerimizden bilgi alıp hazırlıklarınızı yapabilirsiniz. Fildişi Sahili vize evrakları başvuru sahibinin seyahat amacına, kalış süresine ve mesleki statüsüne göre değişmektedir. Seyahat amacınıza uygun en güncel evrak listesi için iletişim adreslerimizden bize ulaşınız. 

Fildişi Sahili turistik vize başvurularını tamamladıktan sonra sonuçlanma aşamasını da sizler için takip etmekteyiz. Başvurunuz sonuçlanır sonuçlanmaz size haber vererek pasaportunuzu bulunduğunuz yere kargo ile gönderiyoruz. Fildişi Sahili turistik vize başvurusunu vize servisimiz aracılığıyla yorucu vize işlemleriyle uğraşmadan gerçekleştirebilirsiniz. Sorularınızı bilgi@happyturizm.com adresinden bize ulaştırın. Vize temsilcilerimiz sorularınızı en kısa zamanda yanıtlayıp size geri dönüş yapmaktadır. Fildişi Sahili seyahatiniz için Happy Turizm ailesi olarak keyifli yolculuklar dileriz!

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek