Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Fildişi Sahili Vizesi

Fildişi Sahili Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Fildişi Sahili Ticari Vize İçin Gerekli Evraklar Nelerdir?

Fildişi Sahili Cumhuriyeti için planlamış olduğunuz ticari seyahatler için Fildişi Sahili ticari vize başvurusunda bulunmalısınız. Fildişi Sahili ticari vize evraklarıyla ilgili sayfamızı okuyarak bilgi alabilir, sorularınızı iletişim adreslerimizden ya da bilgi@happyturizm.com adresinden bize ulaştırabilirsiniz. 

Fildişi Sahili ticari vize başvurusu yapmak  için şahsen gelmenize gerek yoktur. Fildişi Sahili ticari vize evrakları 2024 hakkında bilgi alarak evraklarınızı hazırlayabilir, yorulmadan kargo ile gönderebilirsiniz. Fildişi Sahili vize ücretleri başvuru sahibinin kalış süresine ve seyahat amacına göre değişmektedir. Seyahatiniz için en güncel Fildişi Sahili vize ücreti 2024 ile ilgili yetkililerimiz ile konuşabilirsiniz.

Fildişi Sahili Ticari Vize İçin Gerekli Evraklar

Standart Evraklar

  • Fotoğraf: Fildişi Sahili ticari vize başvurunuz için beyaz fon üzeri çekilmiş 2 tane güncel fotoğraf kullanmalısınız. 
  • Fildişi Sahili Vize Başvuru Formu: Fildişi sahili ticari vize başvuruları için Fildişi Sahili Ticari vize başvuru formu doldurulmalıdır. Form doldururken verdiğiniz bilgilerin doğru ve güncel olmasına dikkat etmelisiniz. Başvuru formu doldurulduktan sonra fotoğraf yapıştırılmalı ve imza atılmalıdır. 
  • Pasaport: Seyahat sonrasında en az 6 ay daha geçerli olmalıdır. Pasaportunuzda 2 boş sayfa bulunmalı ve veriliş tarihi 10 yıldan eski olmamalıdır. Pasaport fotokopilerinizi de başvuru için sunmalısınız
  • Kimlik Fotokopisi ya da Oturum Kartı Fotokopisi
  • Sarı Humma Aşı Kartı: Başvuru tarihinden itibaren en az 10 gün önceden alınmalıdır.

Mesleksel Evraklar

  • Ticari Davetiye: Fildişi Sahili şirketinden bir davet mektubu almalı ve davetiyede şirket iletişim ve adres bilgileri mutlaka yer almalıdır. 
  • Şirket Evrakları: Faaliyet Belgesi, Vergi Levhası, Şirketin İmza sirküleri, Ticaret Sicil Gazete Fotokopileri.
  • İngilizce Vize Talep Dilekçesi: Şirketin antetli kağıdına, Konsolosluğa hitaben yazılmalı, çalışan kişinin bilgileri ve seyahat amacı yer almalıdır. Kaşeli ve imzalı beyan edilmelidir. 
  • SGK İşe Giriş Bildirgesi
  • Maaş Bordrosu: Son 3 aylık maaş bordrosu kaşe ve imzalı bir şekilde sunulmalıdır. 
  • Banka Hesap Özeti: Kaşeli, imzalı (banka imza sirküleri ile birlikte) son 3 aylık banka hesap özeti en az 30.000 TL bakiyeli olarak sunulmalıdır. Belge orijinal olmalıdır.

Fildişi Sahili Ticari Vize Başvurusu

Fildişi Sahili Cumhuriyetine ticari amaçlarla seyahat etmeyi düşünen Umuma Mahsus (Bordo) pasaport sahibi kişiler seyahatleri için vize başvurusunda bulunmalıdır. Diplomatik (Siyah), Hususi (Yeşil), Hizmet (Gri) pasaport sahipleri kısa süreli Fildişi Sahili ticari seyahatleri için vize prosedürlerinden muaftır. Fildişi Sahili ticari nitelikli seyahatleriniz için Fildişi Sahili şirketinden/ firmasından bir davetiye almanız gerekir. Fildişi Sahili Konsolosluğuna sunacağınız bu davetiyede davet eden firmanın iletişim ve adres bilgileri yer almalıdır. Ticari davetiyenizi diğer standart evraklarla birlikte beyan etmelisiniz.

Fildişi Sahili ticari vize evrakları hakkında sayfamızı okuyarak bilgi alabileceğiniz gibi direkt olarak yetkililerimizle de iletişime geçebilirsiniz. Seyahatinizin kapsamı gereği farklı evraklar hazırlamanız gerekebilir. Gereksiz ya da yanlış evrak hazırlamak yerine yetkililerimizle görüştükten sonra evraklarınızı temin etmenizi öneririz. Fildişi Sahili ticari vize başvurusu için şahsen gelmenize gerek kalmaz. Happy Turizm olarak başvurunuzun her aşamasını sizin adınıza yönetmekteyiz. Sadece Fildişi Sahili ticari vize evraklarınızı kargo ile ofisimize göndermeniz yeterlidir. Evraklarınız elimize ulaştığında gerekli düzenlemeleri yapıp başvurunuzu tamamlamaktayız. Vize başvurunuz sonuçlandığında size haber veriyor ve dilerseniz pasaportunuzu bulunduğunuz yere posta ile gönderiyoruz. Fildişi Sahili ticari vize ile ilgili sorularınızı bize bilgi@happyturizm.com adresinden yazabilirsiniz.

Fildişi Sahili Vize Ücreti 2024

Planladığınız Fildişi Sahili seyahatine vize başvurusunda bulunmak için vize ücreti ödemeniz gerekir. Fildişi Sahili vize harçları Fildişi Sahili Büyükelçiliği tarafından belirlenmektedir. Seyahatinizin amacına ve kalış sürenize göre ödemeniz gereken vize ücretleri farklılık gösterir. Seyahatiniz için en uygun ve güncel Fildişi Sahili vize ücretini bilgi@happyturizm.com adresinden bize yazarak öğrenebilir ya da iletişim adreslerimizden bize ulaşabilirsiniz. 

Fildişi Sahili Ticari Vize Kaç Günde Çıkar?

Fildişi Sahili ticari vize başvuruları yaklaşık 3 ile 5 iş günü içinde sonuçlanmaktadır. Yabancı pasaport ile yapılan Fildişi ticari vize başvuruları daha uzun bir zaman içinde sonuçlanabilir. Eksik ya da yanlış olan bir evrak ile vize başvurunuzu yapmanız durumunda sonuçlanma aşamasında olumsuz bir durumla karşılaşabilirsiniz. Bu yüzden evraklarınızı usulüne uygun ve titiz bir şekilde hazırlamalısınız.

Fildişi Sahili vize başvurularını Sadece Fildişi Sahili Konsolosluğu sonuçlandırmaktadır. Vize servisimizin sonuçlanma aşamasında müdahale etme hakkı yoktur. Vize başvuru sürecinden dilediğiniz her konuda yardım alabilirsiniz. Vize işlem süreci hakkında sizleri detaylı olarak bilgilendirmekteyiz. Fildişi Sahili Konsolosluğu Türkiye ve Fildişi Sahili resmi tatil günleri kapalıdır. Vize başvurunuzu bu bilgiler dahilinde gerçekleştiriniz. Sorularınızı bize bilgi@happyturizm.com adresinden göndermeyi unutmayın, Happy Turizm ailesi olarak Fildişi Sahiline yapacak olduğunuz seyahat için şimdiden iyi yolcular dileriz! 

Fildişi Sahili İzmir, Edirne, İstanbul, Ankara, Tekirdağ, Bursa, Antalya, Gaziantep, Mersin, Adana Vize İşlemleri

Fildişi Sahili’ne planladığınız ticari seyahatler için başvurunuzu vize servisimiz aracılığıyla gerçekleştirebilirsiniz. Türkiye’nin neresinde ikamet ederseniz edin yorulmanıza gerek kalmadan başvurunuzu Happy Turizm ile tamamlayın. Başvuru için şahsen gelmenize gerek yoktur. Evraklarınızı kargo ile göndererek başvuru sürecinizi başlatabilirsiniz. bilgi@happyturizm.com adresinden Fildişi Sahili ticari vize evrakları 2024 talep edebilirsiniz. Talebiniz doğrultusunda evraklar tarafınıza gönderilecektir. Fildişi sahili ticari vize başvuru süreci hakkında detaylı bilgi almak için telefon numaralarımızdan bize ulaşabilirsiniz. 

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek