Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Güney Sudan Vizesi

Güney Sudan Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Güney Sudan Aile Ziyaret Vizesi İçin Gerekli Evraklar Nelerdir?

Güney Sudan’da ikamet eden bir yakınızı ziyaret amaçlı vize başvurusunda bulunmak için davetiyeye ihtiyacınız vardır. Davetiye yetkili makamlarca onaylı olmalıdır. Davetiyeyle birlikte temin etmeniz gereken diğer evraklar sayfamızın devamında sizler için düzenlenmiştir. Seyahat amacınıza uygun 2024 evrak listesi bilgi@happyturizm.com adresinden de talep edebilirsiniz.

Ziyaret amaçlı vize başvurunuzu vize servisimiz aracılığıyla yorulmadan tamamlayabilirsiniz. Başvuru için gelmenize gerek yoktur. Gerekli evrakları ofislerimize ulaştırmanız yeterlidir. Evraklarınızı hazırlarken bizlere ulaşarak yardım alabilirsiniz. Ziyaret amaçlı vize başvurunuz için gerekli evraklar konusunda Güney Sudan Büyükelçiliği vize bölümünü arayarak bilgi almanızı tavsiye ederiz. Güney Sudan Vize İşlemleri sayfamızı da ziyaret ederek vize süreci hakkında bilgi alabilirsiniz.

Güney Sudan Aile Ziyaret Vizesi İçin Gerekli Evraklar

  • Pasaport: Seyahat başlangıç tarihinizle birlikte en az 6 ay daha geçerliliği olmalıdır.
  • Vize Başvuru Formu: Ziyaret amaçlı vize başvuruları için doldurulması gerekir. Vize başvuru formunda yazılan bilgiler güncel ve doğru olmalıdır. Doldurulduktan sonra imzalanmalıdır.
  • Davetiye: Güney Sudan’da ikamet eden yakınınızdan davetiye temin etmelisiniz. Bu davetiyede davet eden ve edilen kişilerin bilgileri (kişisel ve iletişim bilgileri) yer almalıdır.
  • İngilizce Vize Talep Dilekçesi: Seyahat maksadınızı anlatan bir dilekçe yazarak konsolosluğa sunmalısınız. 
  • Biometrik Fotoğraf: Ziyaret vizesi için 2 adet biometrik fotoğraf gereklidir.

Güney Sudan Aile Ziyaret Vizesi Nasıl Alınır?

Ziyaret amaçlı vize başvuruları için davetiye önemlidir. Vize başvuru sahipleri seyahat edecekleri ülkede ikamet eden yakınlarından davet mektubu almalıdır. Davet mektubu olmadan ziyaret amaçlı vize alamayabilirsiniz. Başvuru sonuçlanma aşamasında sıkıntı yaşamamak için istenilen belgeleri temin etmekte fayda vardır. Sayfamızda yer alan vize evrakları Güney Sudan Büyükelçiliği referans alınarak hazırlanmıştır ancak başvurunuzu yapmadan ilgili konsolosluk birimini arayarak vize başvurunuz hakkında bilgi almanızı öneririz.

Ziyaret amaçlı vize evraklarınızı hazırladıktan sonra vize servisimiz gönderebilirsiniz. Başvuru için gelmenize gerek yoktur. Yetkililerimiz evraklarınızı kontrol ettikten sonra başvuru sürecinizi hızlandırmaktadır. Happy Turizm ile hızlandırılmış vize işlem hizmetimizden bulunduğunuz her şehirde faydalanabilirsiniz. İletişim adreslerimizden bizlere ulaşarak seyahat amacınızdan detaylı olarak bahsedin. Sizlere ziyaret amaçlı vize başvurusu hakkında detaylı bilgi vermekteyiz. Başvurunuzun takibini yapmakta ve sonuçlandığında size haber vermekteyiz.

Güney Sudan Vize Ücreti 2024

Vize başvurunuz için Güney Sudan vize ücretini ödemeniz gerekir. Ancak ödemeniz gereken vize harç bedelleri seyahatinizin kapsamına göre değişebilir. Yetkililerimizi arayıp seyahat detayınızdan bahsederek ödemeniz gereken vize ücreti hakkında bilgi alabilirsiniz. Vize harç bedellerini Büyükelçilik belirlemektedir. 

Güney Sudan Aile Ziyaret Vizesi Kaç Günde Çıkar?

Ziyaret amaçlı vize başvurularınız işleme alındıktan sonra yaklaşık 5 ile 7 iş günü içinde sonuçlanmaktadır. Ancak başvurularınızın bu süre içinde sonuçlanabilmesi için sunulan evrakların tam ve doğru olması gerekir. Eksik ya da hatalı evraklarla vize başvurunda bulunmanız sonuçlanma aşamasında size zaman kaybı yaşatacaktır. O yüzden en az 15 gün öncesinden vize başvurularınızı tamamlamanızı tavsiye ediyoruz.

Güney Sudan Büyükelçiliği resmi tatillerde kapalı olmaktadır. Başvuru sahiplerinin bu bilgi çerçevesinde işlemleri gerçekleştirmesi gerekir. Vize başvurularını değerlendirme ve sonuçlandırma yetkisi sadece Güney Sudan Büyükelçiliğine aittir. Happy Turizm olarak başvurunuzu her aşamasında takip etmekte ve işlemlerimizi titizlikle yürütmekteyiz.

Güney Sudan Ankara, İzmir, Edirne, İstanbul, Bursa, Gaziantep, Tekirdağ Vize İşlemleri

Güney Sudan ziyaret amaçlı vize başvurularınızı Türkiye’nin her yerinden vize servisimiz aracılığıyla gerçekleştirebilirsiniz. Başvuru yapmak için gelmenize gerek yoktur. Yetkililerimizle iletişime geçip hangi evrakları hazırlamanız konusunda bilgi almanızı tavsiye ederiz. Çünkü seyahat amacına göre temin edilmesi gereken evraklar farklı olabilir. Seyahatiniz için gerekli bilgileri aldıktan sonra hazırladığınız evrakları ofisimize ulaştırınız. Başvuru sürecinizi başından sonuna kadar titizlikle ve usulüne uygun şekilde yürütmekteyiz. Sorularınızı bize bilgi@happyturizm.com adresinden de ulaştırabilirsiniz. 

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek