Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Güney Sudan Vizesi

Güney Sudan Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Güney Sudan Ticari Vize İçin Gerekli Evraklar

Güney Sudan ticari vize başvurularınızı Happy Turizm ile zahmetsiz bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Ticari vize başvurularınız için yerine getirilmesi gereken prosedürler içeriğimizin devamında sizler için derlenmiştir. Ticari nitelikli seyahatleriniz için ticari vize başvurusunda bulunmanız gerekir. Sayfamızda yer alan ticari vize evrakları Güney Sudan Büyükelçiliği referans alınarak hazırlanmıştır ancak başvuru için hazırlıklarınıza başlamadan önce Büyükelçiliğin konsolosluk bölümünü arayarak bilgi almanızı tavsiye ederiz.
Vize başvurunuzu vize servisimiz aracılığıyla şahsen gelmenize gerek kalmadan tamamlamak için iletişim adreslerimizden bize ulaşın. Güney Sudan ticari vize için gerekli evraklar 2024 ve vize ücreti 2024 ile ilgili bilgi@happyturizm.com adresinden bilgi talep edebilirsiniz. Vize başvurunuz ile ilgili bilgi almak için Güney Sudan Vize İşlemleri sayfamızı da ziyaret edebilirsiniz.

Güney Sudan Ticari Vize İçin Gerekli Evraklar 

Pasaport: Seyahat tarihiniz itibariyle en az 6 daha geçerli olmalıdır. Başvuru işlemlerinizi başlatmadan önce pasaportunuzun geçerlilik tarihini kontrol etmeyi unutmayınız. 
Davetiye: Güney Sudan şirketinin antetli kağıdına yazılmalıdır ya da Güney Sudan resmi makamlarından alınmış davetiye başvuru için sunulmalıdır. Davet yazısı Güney Sudan’da bulunma nedeninizi açıklamalıdır. Davetiyede yer alan tarih ile seyahat tarihleriniz birbiriyle uyumlu olmalıdır.
İngilizce Vize Talep Dilekçesi: Konsolosluğa hitaben şirketin antetli kağıdına yazılmalıdır. İmzalı ve kaşeli bir şekilde beyan edilmelidir.
Biometrik Fotoğraf: Vize başvurunuz için 2 adet güncel biometrik fotoğraf gereklidir. 
Vize Başvuru Formu: Ticari nitelikli seyahatleriniz için vize başvuru formu doldurulmalıdır. Form doğru ve güncel bilgilerle eksiksiz bir şekilde doldurulmalı, imzalı beyan edilmelidir. 

Güney Sudan Ticari Vize Nasıl Alınır?

Ticari vize başvurusunda bulunabilmek için öncelikle seyahat amacınızı açıklayan bir davet mektubu almalısınız. Başvuru sahibi vize başvurusu için bağlı bulunduğu kurumdan resmi yazı ya da yetkili kurum tarafından düzenlenen, Büyükelçiliğe hitaben yazılmış bir davet yazısı almalıdır. Sayfamızda yer alan diğer evraklarla birlikte davet yazısını da mutlaka teslim etmelidir. Büyükelçilik gerek görmesi halinde başvuru sahiplerinden ek evrak talep edebilir. Talep edilen evrakların en kısa sürede temin edilmesi gerekir.
Ticari vize başvuruşunuzu vize servisimiz aracılığıyla gerçekleştirebilirsiniz. Başvuru için şahsen bulunma zorunluluğunuz yoktur. Vize başvurunuz için yerine getirilmesi gereken tüm prosedürleri sizin adınıza yerine getirmekteyiz. Türkiye’nin her yerinden başvuru talebi oluşturabilirsiniz. Ticari vize için gerekli evraklar hakkında yeterli bilgiye ulaştıktan sonra evraklarınızı ofisimize kargo ile ulaştırabilirsiniz. Böylece vize başvurunuzun ilk aşamasını tamamlamış olursunuz. Vize başvurunuzu sonuçlanma aşamasına kadar takip etmekte ve sonuçlandığında sizi haberdar etmekteyiz. Ticari vize başvurunuz ile ilgili sorularınızı bilgi@happyturizm.com adresinden bize ulaştırınız.

Güney Sudan Vize Ücreti 2024

Ticari vize başvurunuzu tamamlamak için atmanız gereken bir adım daha vardır. Başvuru evraklarınızı temin ettikten sonra vize başvurunuzun değerlendirmeye alınması için vize harcını yatırmanız gerekir. Vize harç bedellerini Büyükelçilik belirlemektedir. Başvurunuz teslim edildikten sonra değerlendirilip sonuca bağlanabilmesi için Güney Sudan vize ücretinin yatırılmış olması gerekir. Seyahatinizin amacına, süresine, giriş sayınıza göre ödemeniz gereken vize harç bedeli farklıdır. Dolayısıyla seyahatiniz için en doğru ve güncel vize ücret bilgisine ulaşmak için yetkililerimizle iletişime geçmenizi öneririz. bilgi@happyturizm.com adresinden de seyahatiniz için en güncel vize ücret bilgisini talep edebilirsiniz.

Güney Sudan Ticari Vize Kaç Günde Çıkar?

Güney Sudan ticari vize başvuru sonuçları evrakların eksiksiz bir şekilde beyan edilmesiyle yaklaşık 5 ile 7 iş günü içinde sonuçlanmaktadır. Yabancı uyruklu kişilerin vize başvuru sonuçları daha uzun bir süre içinde açıklanabilir. Eksik ya da hatalı evrakla başvuru yapılırsa sonuçlanma süresi uzayacaktır. Seyahatiniz için gecikme yaşamamak adına ticari vize başvurularınızı en az 15 gün öncesinden yapmanızı tavsiye ediyoruz.

Vize başvurularını sonuçlandırma yetkisi sadece Büyükelçiliğe aittir. Vize servisimizin bu konuda yetkisi yoktur. Ancak başvuru işlem süreci boyunca vize temsilcilerimiz sizlere her an destek olmaktadır. Büyükelçilik resmi tatillerde kapalı olmaktadır. 

Güney Sudan Ankara, İstanbul, İzmir, Edirne, Bursa, Tekirdağ, Gaziantep Vize İşlemleri

Ticari vize başvurunuz için Türkiye’nin her yerinden bizi arayabilirsiniz. Bölge farkı olmadan başvuru talebinizi kabul etmekte ve işlemlerinizi yürütmekteyiz. Güney Sudan vize başvurunuzu şahsen gelmenize gerek kalmadan vize servisimiz aracılığıyla tamamlayabilirsiniz. Gerekli evrak bilgisine ulaştıktan sonra hazırladığınız başvuru dosyanızı ofisimize kargo ile gönderebilirsiniz. Happy Turizm olarak başvurunuzu başından sonuna kadar titizlikle yürütmekte ve sonuçlanma aşamasında sizleri haberdar etmekteyiz. Sorularınızı bilgi@happyturizm.com adresinden göndermeyi unutmayın!

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek