Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Güney Sudan Vizesi

Güney Sudan Vizesi Nasıl Alınır?

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Güney Sudan Turistik Vize İçin Gerekli Evraklar Nelerdir?

Güney Sudan turistik amaçlı seyahatleriniz için turistik vize başvurusunda bulunmalısınız. Turistik vize başvurunuz için temin etmeniz gereken evraklar konusunda sayfamızda detaylı bilgi bulabilirsiniz. Vize evrakları Güney Sudan Büyükelçiliği referans alınarak hazırlanmış olsa da başvurunuzu yapmadan önce Büyükelçilik ilgili konsolosluk bölümünü arayarak bilgi almanızı tavsiye ederiz. 

Turistik vize başvurusunda bulunmak için bizzat gelmenize gerek yoktur. Tüm başvuru sürecini vize servisimizle birlikte yürütebilirsiniz. Başvuru evraklarınızı hazırlayıp ofisimize göndermeniz halinde vize başvuru işlemlerinizi başlatıyoruz. Detaylı bilgi almak için iletişim adreslerimizden bize ulaşınız ya da bilgi@happyturizm.com adresinden bilgilendirme maili talep edebilirsiniz.

Güney Sudan Turistik Vize İçin Gerekli Evraklar

  • Pasaport: Seyahat başlangıç tarihinizden itibaren en az 6 ay geçerliliği bulunan bir pasaportla vize başvurusu yapmalısınız.
  • Vize Başvuru Formu: Seyahatiniz için vize başvuru formu doldurmalısınız. Form için verilen bilgiler doğru ve güncel olmalıdır. İmzalı olarak teslim edilmelidir.
  • Davetiye: Vize başvurunuz için temin edilebiliyorsa Güney Sudan’da bulunma amacınızı açıklayan davet yazısı almalısınız. 
  • İngilizce Vize Talep Dilekçesi: Bağlı olduğunuz kurumdan vize başvurusu için resmi yazı almalısınız. Seyahatinizin amacı, hangi tarihler arasında seyahat edileceği ve başvuru sahibinin bilgileri yer almalıdır.
  • Biometrik Fotoğraf: Turistik vize başvurusu için 2 adet biometrik fotoğraf.

Güney Sudan Turistik Vize Nasıl Alınır?

Turistik vize başvurusu için zahmet çekmeden işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Vize almak için yerine getirilmesi gereken prosedürler vardır. Güney Sudan turist vizesi almak için temin etmeniz gereken evraklar vardır. Pasaportun aslı, biometrik fotoğraf, temin edilebiliyorsa davet yazısı, vize talep dilekçesi, vize başvuru formu gibi belgelerin başvuru için sunulması gerekir. Başvuru evraklarınızı hazırlamadan önce Büyükelçilik ilgili konsolosluk birimini arayarak teyit almanızı öneririz. Güney Sudan Konsolosluğu gerek görürse başvuru sahiplerinden ek evrak talebinde de bulunabilir.

Vize servisimizle Güney sudan turist vizesi almak için yapmanız gereken tek şey hazırladığınız kişisel evraklarınızı ofisimize kargo ile göndermektir. Yetkililerimiz evraklarınızın kontrolünü sağlayarak sizleri süreç hakkında bilgilendirmektedir. Vize başvurunuz sonuçlandığında ise pasaportunuzu bulunduğunuz yere kargo ile gönderiyoruz. sorularınızı bize bilgi@happyturizm.com adresinden de gönderebilirsiniz.

Güney Sudan Vize Ücreti 2024

Turistik vize başvurularınız için ödemeniz gereken vize ücreti değişmektedir. Seyahatinizi kapsamına göre, süresine göre giriş sayısına göre farklı vize ücreti ödemeniz gerekebilir. bu konuda en sağlıklı bilgiyi yetkililerimiz arayarak alabilirsiniz. İletişim adreslerimizden bize ulaşarak yetkililerimize seyahat detaylarından bahsettikten sonra durumunuza uygun vize ücreti hakkında bilgi verilecektir. Unutmayın, Güney Sudan vize ücretini yatırmadan başvurunuz değerlendirmeye alınmayacaktır.

Güney Sudan Turistik Vize Kaç Günde Çıkar?

Yapılan başvuru usulüne uygun ve doğru evraklarla yapılmışsa turistik vize başvuru sonuçları yaklaşık 5 ile 7 iş günü içinde sonuçlanabilir. Başvuru açıklanma süresi kişinin sunduğu evraklara göre değişebilir. Kimi başvurular daha uzun bir sürede sonuçlanabilmektedir. Yabancı pasaport sahiplerinin vize başvuruları da daha uzun bir süre içinde sonuçlanabilir. Lütfen gecikme yaşamamak adına başvurularınızı en az 15 gün öncesinden tamamlayınız. Vize başvurularını sonuçlandırma yetkisi Sadece Güney Sudan Büyükelçiliğine aittir. Vize servisimiz sonuçlanma aşaması haricinde başvuru sahiplerine istedikleri her an destek olmaktadır. 

Güney Sudan Ankara, İzmir, Edirne, İstanbul, Bursa, Gaziantep Vize İşlemleri

Turistik vize başvurularınızı Türkiye’nin her şehrinden vize servisimizi tercih ederek tamamlayabilirsiniz. Başvuru için şahsen bulunmanıza gerek yoktur. Vize evrakları hakkında bilgi aldıktan sonra hazırlıklarınızı yapıp başvuru dosyanızı (kişisel evraklarınızı) posta ile ofisimize ulaştırın. Geriye kalan tüm işlemleri vize servisimiz sizin adınıza yürütmektedir. Ancak Büyükelçilik gerek görürse başvuru sahiplerinden ek evrak talep edebilir. Bu durumda evrakların temini için sizlere yardımcı olmaktayız. Turistik vize başvurularınız için sorularınızı bilgi@happyturizm.com adresinden bize gönderebilirsiniz.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek