Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Kanada Vizesi

Kanada Vizesi

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Kanada Ticari Vize için Gerekli Evraklar

Kanada Ticari Vize İçin En Çok Sorulan Sorular
Kanada ticari vize kaç günde çıkar?

Başvuru yapıldıktan sonra bekleme süresi uzun olduğundan konsolosluğun verdiği bilgi ‘’başvurunuz sıraya alınmıştır 1 ay ve üzeri bekleme süreniz olabilir ‘’ diye bilgi verilmiştir. Ticari vize için duruma göre şekillenebilir hızlı cevap alabilirsiniz.

Amerika vizesi olan kişiler Kanada'ya girebilir mi?
Hayır giremez, Kanada vize başvurusunda bulunmalı ve vize almalıdır.

Kanada ticari vize nasıl alabilirim?
Kanada’da anlaştığınız bir şirketten ya da ticari davetiye alabilir ve başvurunuzu yapabilirsiniz.

Ticari davetiye nasıl alabilirim?
Anlaştığınız şirketten aldığınız kabul yazısı ya da davet mektubu ile vize başvurusunda bulunabilirsiniz.

ArriveCan uygulaması nasıl yüklenebilir?
Kanada havalimanlarında ArriveCAN uygulamasına aşı kartlarının uçuştan 72 saat önce online yüklenmesi ve sonrasında verilen makbuzun çıktısının sunulması gerekmektedir. Yapılan her aşı dozu ayrı ayrı yüklenmelidir. Ayrıca Kanada sınır gümrüğünden geçerken ArriveCan makbuzu ile birlikte güncel 2 fotoğrafınızı da sunmanız gerekir. Mobil uygulamasını ücretsiz olarak Canada.ca sitesinden indirebilirsiniz. İngilizce, Fransızca ve İspanyolca dilleri mevcuttur (cihazınızın kullandığı dile göre görüntülenir) Daha sonra yapacağınız farklı bir tarihteki seyahatiniz için iletişim ve seyahat belgesi bilgilerinizi kaydeder.

Başvuru ve seyahat tarihleri için dikkat edilmesi gerekenler.
Uçuşunuza 72 saat kala ArriveCan uygulamasını telefonunuza indirip, aşı kartlarınızı yüklemeli, gümrükten geçerken ArriveCan uygulamasından aldığınız makbuzu göstermelisiniz. Aynı zamanda 2 adet biyometrik fotoğrafınız yanınızda olmalıdır.

Vize başvurusu sonuçlanmadan otel-uçak biletleri alınmalı mı?
Kanada da eğer kalacağınız yer belli ise otel rezervasyonu ve adres belirtmeniz gerekir. Fakat uçak bileti alma gibi bir zorunluluk yoktur. Hatta bizler vizeniz sonuçlandıktan sonra uçak bileti almanızı öneririz.

Kanada ticari vize, Kanada ticari vize evraklarına dair kapsamlı bilgiler bulunmaktadır. Kanada Konsolosluklarının bölge ayrımı bulunmadığı için evraklarınızı ikamet bölgenize en yakın ofisimize ulaştırmanız halinde işlemlerinizi başlatmaktayız. 

Kanada vize başvurularınız için başvuru sırasında şahsen bulunarak 31.07.2018 tarihinde uygulamaya konulan parmak izi prosedürünü tamamlamanız gerekmektedir . Kanada ticari vize evraklarınızı posta yoluyla Happy Turizm Vize - Danışmanlık ulaştırarak vize başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. 

Dilerseniz Kanada ticari vize başvuruları için hazırlamanız gereken evrakların bilgisini bir bilgilendirme e-maili olarak talep edebilir veya soru ve görüşlerinizi bilgi@happyturizm.com e-mail adresimize mail olarak bildirebilirsiniz.

8 ila 21 takvim günü aralığında sonuçlanan Kanada ticari vize başvuru işlemlerinize dair sorular için yetkilerimizi çekinmeden arayabilirsiniz.

Evraklarınızı kargoyla size en yakın ofisimize gönderin.

Happy Turizm Vize - Danışmanlık’ın Ankara çalışma ofisimizi ziyaret ederek Kanada ticari vize başvurunuzu başlatabilirsiniz. Ziyaret için imkânı veya zamanı olmayanlar telefon hattımızdan bizi arayarak vize başvurunuz için gereken Kanada Ticari Vize 2024 evraklarını öğrenebilir, dilerseniz bilgi@happyturizm.com e-mail adresimize yazarak gereken evrakların listesini isteyebilirsiniz.

Türkiye’nin her bölgesinden Happy Turizm Vize - Danışmanlık ofisimize vize başvuru evraklarınızı gönderebilirsiniz. Kanada'da parmak izi beyanı zorunluluğu yoktur. Bu nedenle başvuru merkezinde şahsen bulunmanıza gerek kalmaksızın sizin adınıza işlemlerinizi yürütmekteyiz.

Kanada vize başvurusu için vereceğiniz bütün evraklarınız mevcut halinizi yansıtmalı ve son aylara ait güncel tarihli olmalıdır. Eksik, hatalı ve güncel olmayan evraklar ile yapılan başvuruların kabul edilmediğini unutmayınız.  

Türkiye’nin her bölgesinden, 0(312) 419 56 41 numaralı telefon hattımızdan bizi arayarak Kanada vize işlemleriniz için yapmanız gerekenler konusunda bilgi alabilirsiniz.

Kanada Vizesi İçin Gerekli Evraklar
1) Standart Evraklar

  • Pasaport: Kanada vize işlemlerinizde kullanacağınız pasaportunuz son on yıl içesinde alınmış olmalı, bilgiler okunamayacak derecede deforme olmuş veya yırtılmış olmamalıdır. Talep ettiğiniz vize süresinden sonra en az 6 ay daha geçerliliği devam etmeli ve en az iki sayfası boş olmalıdır. Pasaportunuzun üzerindeki fotoğrafınız kimliğinizin tanınmasına el verecek şekilde ifadeniz net ve yüzünüz açık olmalıdır.

Evlilik veya boşanma nedeniyle soyadı değişikliğiniz olmuşsa, pasaportunuz yeni durumunuza göre yenilenmelidir.

  • Kimlik Fotokopisi: Nüfus müdürlüğü resmi onaylı, şahsi kimlik bilgilerinizi ihtiva eden kimlik kartınızın ön ve arka olmak üzeri her iki yüzünün fotokopisini başvuru dosyasına koymalısınız.
  • Tam tekmil vukuatlı nüfus kayıt örneği: Tam tekmil vukuatlı nüfus kayıt örneği, tüm aile fertlerinin kimlik ve adres bilgilerini ayrıntılı olarak gösteren resmi bir belgedir. Nüfus müdürlüklerinden alınan belgenin yetkili makam tarafından ıslak imzalı ve mühürlü olmasına dikkat ediniz.
  • Kanada ticari vize başvuru formu: Kanada ticari vize başvuru koşullarını oluşturduktan sonra Kanada Dışişleri Bakanlığı resmi web sitesi üzerinden online olarak ticari vize başvurusu yapılabilir. İngilizce veya Fransızca olarak eksiksiz olarak doldurulması gereken formda şahsi kimlik bilgileriniz, aile bilgileriniz ve seyahatinizle ilgili diğer bilgiler yer almaktadır.
  • Biometrik Fotoğraf: Biometrik kriterlere uygun, mevcut halinizi yansıtacak şekilde çok eski olmayan (tercihen en fazla altı aylık), rötuşsuz, 35x45 mm ölçülerinde 2 adet fotoğraf dosyaya konmalıdır. Arka fonu beyaz olacak şekilde çektirilecek fotoğraflarda yüz ifadesi net olarak görülebilmelidir.
  • Banka Hesap Dökümü: Kanada ticari vize başvuru yapmadan önce banka hesabınızın son üç ayı kapsayacak işlem hareketlerinin dökümünü, banka yetkilisi tarafından ıslak imza ile imzalanmış ve kaşelenmiş olarak almalısınız. Dökümünü aldığınız banka hesabınızda en az 5.000 TL bakiyenin olmasına dikkat ediniz.

Banka tarafından bilgilendirme maksatlı verilen ATM hesap fişlerinin kurumlar nezdinde resmi bağlayıcılığı olmadığı için hesap hareketleri dökümü yerine geçmediğini bilmenizi isteriz.

  • Ulaşım Rezervasyonları: Kanada’ya ticari amaçla yapacağınız seyahatinizde kullanacağınız ulaşım aracı ile ilgili ön rezervasyon belgelerini vize başvuru dosyasına koymalısınız.
  • Konaklama Rezervasyonları: Seyahatiniz boyunca kalacağınız yerlerin adınıza kayıt yapılmış rezervasyon belgeleri, vize başvuru dosyasında yer almalıdır. Birden fazla başvuru varsa eğer her başvuru adına ayrı rezervasyon kaydı yapılmalıdır. Rezervasyon belgelerinde her başvuru sahibinin kimlik bilgileri yazılı olmalıdır (adı, soyadı, yaşı gibi).
  • Finansal yeterliliği destekleyici ek belgeler: Gayrimenkul varlıklarınızın tapu fotokopilerini, eğer var ise kira gelirlerini, araç ruhsat fotokopileri ile ek hesap dökümlerini resmi belgelerle sunabilirsiniz.

2) Mesleksel Durumunuz Uygun Evraklar

Çalışanlar İçin;

  • Ticari Davetiye: Kanada firması tarafından gönderilen davet mektubunda, davet eden firmanın ismi ve adresi, davet edilen kişinin açık kimlik bilgisi, çalıştığı firma adı ve firmadaki görevi açıkça yazılı olmalıdır. Firma antetli kâğıdı ile yazılan davet mektubunda, seyahatin amacı ve süresi, seyahat masraflarının karşılanıp karşılanmayacağının açıklığı kavuşturulması gerekir.
  • İşveren Yazısı: Çalıştığınız firma tarafından hazırlanacak olan işveren yazısında firmadaki göreviniz ve istenilen vize süresi ayrıntılı şekilde belirtilmelidir. Firma antetli kâğıdına yazılması gereken işveren yazısı, seyahatinizin amacını ve süresini bildirmeli, seyahat masraflarınızı karşılayacağını teminat altına almalıdır
  • SGK İşe Giriş Bildirgesi: Çalıştığınız firmaya başvurarak sizin adınıza SGK müdürlüğüne verilen işe giriş bildirge belgesinin fotokopisini alabilirsiniz.
  • SGK Hizmet Dökümü: SGK çalışma birimlerine dilekçe ile müracaat ederek çalışma hayatınıza ait sigorta hizmet dökümlerini alabilirsiniz.
  • Maaş Bordroları: Çalıştığınız firmanın muhasebe servisine başvurarak son 3 aya ait maaş bordrolarını imzalı ve kaşeli olarak istemelisiniz.
  • İş Sözleşmesi: Çalıştığınız firmada SGK kaydınız yoksa, firma ile aranızda iş akdi sözleşmesi imzalayıp noterden onaylatarak elde ettiğiniz belgeyi sunabilirsiniz.
  • Banka Dökümü: Çalıştığınız firmanın son 3 aya ait banka hesap dökümü sunulabilir. 
  • Ek Gelir Belgeleri: Var olan gayrimenkullerinizin tapu fotokopileri, kira gelirleri, araç ruhsat fotokopileri gibi diğer gelirler olabilir.   

İşverenler İçin;

  • Ticari Davetiye: Kanada firması tarafından gönderilen davet mektubunda, davet eden firmanın ismi ve adresi, davet edilen kişinin açık kimlik bilgisi, çalıştığı firma adı ve firmadaki görevi açıkça yazılı olmalıdır. Firma antetli kâğıdı ile yazılan davet mektubunda seyahatin amacı ve süresi, seyahat masraflarının karşılanıp karşılanmayacağının açıklığı kavuşturulması gerekir.
  • Faaliyet Belgesi/Ticaret Odası Sicil Kayıt Sureti: Adınıza kayıtlı firmanız için bağlı bulunduğunuz Ticaret Odasından firma faaliyet belgesi alabilirsiniz. Firmanıza ait ticaret odası sicil kayıtlarını gösteren belge güncel olmalıdır(tercihen son 6 aylık dönem).
  • Ticaret Sicil Gazetesi: Vize başvurusu yapan kişinin, firmanın sahibi ya da kurucu ortağı olduğu bilgisi ve firma unvanının yer aldığı ticari sicil gazetesinin fotokopisi verilmelidir.
  • Güncel Vergi Levhası: Firmanın son yıla ait güncel vergi levhası fotokopi olarak ibraz edilebilir.
  • Banka Dökümü: Firmanın banka hesap cüzdanı ile hesap işlem hareketlerinin son 3 aylık dökümleri, imzalı ve kaşeli olarak bankadan temin edilerek başvuru dosyasına eklenmelidir.
  • Ek Gelir Belgeleri: Varsa tapu, araç ruhsatı, kira gelir belgeleri gibi mülkiyet ve ek gelir belgeleri fotokopileri sunulabilir.

Serbest Meslek Sahipleri İçin;

Kanada firması tarafından gönderilen davet mektubunda, davet eden firmanın ismi ve adresi, davet edilen kişinin açık kimlik bilgisi, çalıştığı firma adı ve firmadaki görevi açıkça yazılı olmalıdır. Firma antetli kâğıdı ile yazılan davet mektubunda seyahatin amacı ve süresi, seyahat masraflarının karşılanıp karşılanmayacağının açıklığı kavuşturulması gerekir

  • Şirket Dilekçesi: Çalıştığınız firma tarafından hazırlanacak olan işveren yazısında firmadaki göreviniz ve istenilen vize süresi ayrıntılı şekilde belirtilmelidir. Firma başlıklı kâğıdına yazılması gereken işveren yazısı, seyahatinizin amacını ve süresini bildirmeli, seyahat masraflarınızı karşılayacağını teminat altına almalıdır
  • Banka Dökümü: Banka hesabınızın son üç aya ait hesap işlem hareketleri dökümü ile banka hesap cüzdanınızın fotokopisini dosyanıza ilave edebilirsiniz.
  • Oda Kayıt Belgesi: Kayıtlı olduğunuz meslek odasından Oda Kayıt Belgesi almalısınız.
  • Güncel Vergi Levhası: Son yıla ait güncel vergi levhanızı fotokopi olarak ibraz edebilirsiniz.
  • Ek Gelir Belgeleri: Varsa tapu, araç ruhsatı, kira gelir belgeleri gibi mülkiyet ve ek gelir belgeleri fotokopileri sunulabilir.

UYARILAR

  • Vize başvuruları sonuçlanma süresi yaklaşık olarak 10-15 gündür. Bu süre kesin olmayıp resmi tatillere ve iş yoğunluğuna göre değişkenlik göstermektedir. Happy Turizm Vize - Danışmanlık departmanı olarak vize danışmanlık hizmeti verdiğimiz kişilere Kanada vize başvurularını en az 1 ay öncesinden yapmalarını öneriyoruz. Bu şekilde vize başvuru zaman aralığını geniş tutarak ön görülemeyen aksaklıklarında önüne geçmiş olursunuz.
  • Kanada vize başvuru formunda beyan etmiş olduğunuz e-mail adresinizi aktif olarak kullanıyor olmalısınız. 
  • Kanada ticari vize işlemleriniz için başvuru evraklarınızı yetkililerimize ve ofislerimize herhangi bir randevu almadan ulaştırabilirsiniz. 2024 yılı Kanada vize ücreti, başvuru evrakları ve başvuru süreci hakkında detaylı bilgileri destek hattımıza bağlanarak alabilirsiniz. 

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek