Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Kanada Vizesi

Kanada Vizesi

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Aile Ziyareti Vizesi İçin Gerekli Evraklar Nelerdir?

Kanada aile, akraba, arkadaş ziyareti vize başvuru evraklarınızı kargo/kurye aracılığıyla vize servimize ulaştırarak vizelerinizi kolay bir şekilde alabilirsiniz. Sayfamızın devamında Kanada aile, akraba, arkadaş ziyareti vize evraklarına dair kapsamlı bilgiler bulunmaktadır. İyi yolculuklar dileriz.

Kanada aile, akraba, arkadaş ziyareti vize başvurularınız için başvuru sırasında parmak izi prosedüründen dolayı şahsen bulunmalısınız. Kanada Konsolosluğu 31.07.2018 tarihinden itibaren parmak izi prosedürünü uygulamaya koymuştur.

Dilerseniz Kanada ziyaret vize başvuruları için hazırlamanız gereken evrakların bilgisini bir bilgilendirme maili olarak talep edebilir veya soru ve görüşlerinizi bilgi@happyturizm.com eposta adresimize mail olarak bildirebilirsiniz.

8 ila 21 takvim günü aralığında sonuçlanan Kanada vize başvuru işlemlerinize dair sorularınızı 0(312) 419 56 41 telefon hattımızdan bize

bağlanarak yetkililerimize yöneltebilirsiniz. 

Evraklarınızı kargoyla size Ankara ofisimize gönderin.

Kanada aile ziyareti vizesine başvurabilmek için tüm koşulları sağlayıp evrakları tamamladıktan sonra vize başvurusu yapmak için kendinizin şahsen konsolosluğa gelmesine gerek yoktur. Hazırlamış olduğunuz vize başvuru evraklarını Happy Turizm Vize - Danışmanlık çalışma ofisine kargo veya  ile gönderebilirsiniz.

Kanada vize başvurusu için beyan edeceğiniz bütün evraklar güncel tarihli olmalı ve mevcut halinizi yansıtmalıdır. Eksik, hatalı ve güncel olmayan evraklar ile yapılan başvuruların kabul edilmediğini bilmelisiniz. 

Kanada Aile Ziyaret Vizesi İçin Gerekli Evraklar
1) Standart Evraklar

  • Davetiye: Kanada’da oturum izni sahibi kişi tarafından hazırlanarak imzalanan davet mektubu, Kanada resmi kurumlarından onaylı olacak şekilde aslı ve fotokopisi ile ibraz edilmelidir. Davet mektubunda, daveti yapan kişinin kimlik bilgileri ile iletişim ve adres bilgileri net olarak belirtilmelidir. Daveti yapan kişi seyahat masraflarını karşılayacaksa eğer, son 3 aylık maaş bordrosu ile banka hesap dökümlerini de, davet mektubu ile beraber vermelidir.
  • Pasaport: Kanada aile ziyareti vizesi işlemlerinizde kullanacağınız pasaportunuzun en az iki sayfası boş olmalı, geçerliliği istenilen vize süresinden sonra en az 6 ay daha devam etmelidir. Yırtılmış veya kısmen de olsa bilgileri okunamayan pasaportlar ile başvuru yapmamalısınız. Pasaport üzerindeki resminiz mevcut halinizi yansıtmalıdır.
  • Zaman içinde soyadı değişikliği olmuşsa (evlilik veya boşanma nedeniyle) mutlaka yeni halinize göre pasaportunuzu güncelleyin.
  • Kimlik Fotokopisi: Nüfus müdürlüğü resmi onaylı, şahsi kimlik bilgilerinizi ihtiva eden kimlik kartınızın ön ve arka olmak üzeri her iki yüzünün fotokopisini başvuru dosyasına koymalısınız.
  • Tam tekmil vukuatlı nüfus kayıt örneği: Nüfus müdürlüklerinden alabileceğiniz tam tekmil vukuatlı nüfus kayıt örneğinde, anne/baba ve kardeşlere ait tüm kimlik bilgileri ile adresler ayrıntılı olarak yer almaktadır. Alınan belge ıslak imzalı ve mühürlü olmalıdır.

Kanada Aile ziyareti vize başvurusu, aile bilgi formunda beyan edilen bilgiler doğrultusunda, Kanada Dışişleri Bakanlığı resmi web sitesi üzerinden online olarak yapılmaktadır. Kimlik bilgileriniz, aile bilgileriniz ve seyahatinizle ilgili diğer bilgiler başvuru formuna Fransızca veya İngilizce olarak eksiksiz olarak doldurulması gerekir.

Happy Turizm Vize - Danışmanlık  Kanada departmanı aracılığıyla aile ziyareti vize başvurunuzu dil problemi yaşamadan kolayca yapabilirsiniz.

  • Biometrik Fotoğraf: Vize işlemlerinde kullanacağınız bimetrik fotoğraflarınız çok eski olmamalı(tercihen en fazla altı aylık),mevcut halinizi yansıtmalıdır. Yüz ifadesi net, arka fonu beyaz, 35x45 mm ölçülerinde 2 adet fotoğraf dosyaya konmalıdır.
  • Banka Hesap Dökümü: Size ait banka hesabınızın son 3 aylık hesap işlem hareketleri dökümü ile banka hesap cüzdanının fotokopisini banka yetkilisine imzalattırıp, kaşe vurdurunuz. Banka hesabınızda en az 35.000 TL para görülmesi gerekmektedir.
  • Resmi bağlayıcılığı olmayan banka ATM hesap fişleri, bilgilendirme amaçlı olduğu için kabul edilmemektedir.
  • Ulaşım Rezervasyonları: Başvuru dosyanızda seyahatinizde kullanacağınız ulaşım vasıtalarının rezervasyon belgelerinin bulunması gerekir.
  • Konaklama Rezervasyonları: Seyahat süresince konaklama yapacağınız yerlerde sizin adınıza ön rezervasyon yapılması gerekir. Konaklama yapacağınız yerlerden alacağınız rezervasyon belgelerinde kimlik bilgileriniz (adı, soyadı, yaşı gibi) ile kalacağınız süre net olarak belirtilmelidir.
  • Finansal yeterliliği destekleyici ek belgeler: Gayrimenkul varlıklarınızın tapu fotokopilerini, eğer var ise kira gelirlerini, araç ruhsat fotokopileri ile ek hesap dökümlerini resmi belgelerle sunabilirsiniz.

2) Mesleksel Evraklar 

Çalışanlar İçin;

  • İşveren Yazısı: Çalıştığınız firmadan alacağınız işveren yazısı firma antetli kâğıdına yazılmalı, seyahat süreniz ile firmadaki çalışma pozisyonunuz açıkça belirtilmelidir.
  • SGK İşe Giriş Bildirgesi: Çalışmaya başladığınız tarihte, iş yeri tarafından SGK müdürlüğüne verilen işe giriş bildirge belgesinin fotokopisini, çalıştığınız firmadan isteyebilirsiniz.
  • SGK Hizmet Dökümü: Tüm çalışma hayatınıza ait sigorta hizmet dökümlerini, SGK çalışma birimlerinden dilekçe ile müracaat ederek isteyebilirsiniz. Belgelerin imzalı ve kaşeli olmasına dikkat ediniz.
  • Maaş Bordroları: Çalıştığınız firmadan alacağınız son 3 aya ait maaş bordrolarınızın, işyeri yetkilisi tarafından imzalı ve kaşeli olarak hazırlanmasını sağlayın.
  • İş Sözleşmesi: SGK kaydınız yoksa çalıştığınız firma ile aranızda yapacağınız iş sözleşmesi belgesini noterden onaylatarak ibraz edebilirsiniz.

İşverenler İçin;

  • Faaliyet Belgesi/Ticaret Odası Sicil Kaydı Sureti: Sahibi olduğunuz firmanızın faaliyet belgesini, kayıtlı olduğunuz ticaret odası yetkililerinden alabilirsiniz. Alacağınız belge son 6 aylık kayıtları göstermelidir.
  • Banka Hesap Dökümü: Sahibi olduğunuz firmanın son üç aya ait şahsi-firma banka hesap cüzdanı ve hesap işlem hareketleri dökümünü, banka yetkilisi tarafından imzalanmış ve kaşelenmiş olarak ibraz etmelisiniz. Banka hesabınızda en az 35.000 TL bakiye bulunmalıdır.
  • Ticaret Sicil Gazetesi: Adınıza kayıtlı firmanın, sahibi ya da kurucu ortağı olduğunuzu tescilleyen ve firma unvanının yer aldığı ticari sicil gazetesinin fotokopisini, ıslak imzalı olarak sunabilirsiniz.
  • Güncel Vergi Levhası: Firmanızın son yıla ait vergi levhası fotokopisini ibraz edebilirsiniz.

Ev Hanımları İçin;

  • Ev hanımlarının Kanada’ya yapacakları seyahatlerinde, Kanada’dan daveti yapan kişinin İngilizce olarak yazacağı davet dilekçesine, Kanada kimlik kartı ile oturum izni belgelerinin fotokopisi eklenmelidir. Seyahatin sponsorluğunu davet sahibi yapacaksa şayet, akrabalık bağını gösteren belgeleri sunması gerekir.
  • Dilekçe: Vize başvurusu yapan kişinin 1.derecede akrabalık bağı bulunan davet sahibi tarafından, seyahat masraflarının karşılanacağını taahhüt eden ıslak imzalı bir dilekçe hazırlanmalıdır. Dilekçede gidiş-dönüş seyahat tarihleri net olarak belirtilmeli, sponsor olan kişinin gelir kaynaklarını gösteren tüm belgeler eksiksiz sunulmalıdır.

Öğrenciler İçin;

  • Öğrenci belgesi: Vize başvurusu yapan öğrencinin öğrenim gördüğü kurumdan alınmış, resmi onaylı belge başvuru dosyasına konmalıdır. 
  • Muvafakatname: 18 yaşından küçük başvuru sahipleri için anne ve baba tarafından birlikte imzalanmış ve noter tarafından onaylanmış muvafakatname belgesi hazırlanarak sunulması gerekir.
  • Dilekçe: Vize başvurusu yapan kişinin 1.derecede akrabalık bağı bulunan davet sahibi tarafından seyahat masraflarının karşılanacağını taahhüt eden ıslak imzalı bir dilekçe hazırlanmalıdır. Dilekçede gidiş-dönüş seyahat tarihleri net olarak belirtilmeli, sponsor olan kişinin gelir kaynaklarını gösteren tüm belgeler eksiksiz sunulmalıdır.

Kanada Vizesi Randevu
Kanada konsolosluğu vize başvurularında, işlemleri koordine etmek için randevu sistemi ile çalışmaktadır. Çalışma ofislerimize ulaşan başvuru evraklarınızın kontrolleri yapıldıktan sonra, başvuru dosyası haline getirilerek vize randevunuzun alınması sağlanacaktır. Hazırlanan başvuru dosyanız, alınan randevu gününde Kanada konsolosluğuna teslim edilerek sizler adına vize başvurunuz yapılmış olacaktır. Alınan randevu gününde parmak izi bilgilerinizin dijital ortamda kaydının yapılması gerekmektedir.

Kanada Aile Ziyaret Vizesi Kaç Günde Çıkar?
Kanada vize işlemlerinin sonuçlanması başvuru tarihinizden sonra yaklaşık 10-15 günlük bir zaman almaktadır. Bu süre kesin olmayıp resmi tatiller öncesinde Konsoloslukta oluşabilecek yoğunluğa bağlı olarak değişmektedir. Çünkü Kanada Konsolosluğu Vize Ofisi resmi tatil günlerinde hizmet vermemektedir. Öngörülemeyen aksaklıklardan dolayı, seyahat tarihinize kadar vizenizin onaylanmasını riske atmamak için mümkün olan en erken tarihte(tercihen seyahatinize 1 ay kala) başvuru yapmak gerekir.

Kanada vize başvurusu yapmak için kişilerin şahsen konsolosluklara gitmelerine gerek yoktur. Kanada departmanı yetkililerimiz vize başvuru işlemleri için gereken tüm formları doldurup, evrakları tamamlayarak sizler adına konsolosluk nezdinde vize başvurunuzu yapmaktadır. Başvurunuzun değerlendirme sürecinde eksik veya yanlış evraklardan dolayı oluşabilecek sorunların çözümünde kurumsal olarak aktif hizmet vermektedir. 

Kanada Ziyaret Vizesi Ücreti 
Kanada aile, arkadaş ziyaret vizesi ücreti, Kanada Konsolosluğu harç ücreti, yetkili birim servis ücreti ve vize servisimiz hizmet bedelinden oluşmaktadır. Kanada vizesi ücreti talep ettiğiniz seyahat süresine ve faydalandığınız ek hizmetlere bağlı olarak değişmektedir. Çağrı Merkezimize bağlanrak seyahatinize dair detayları yetkilimize paylaşarak, mesleksel durumunuza uygun evrak listesi ile birlikte vize ücretinin yer aldığı bilgilendirme e-mailini talep edebilirsiniz. 

Kanada vize işlemleriniz için başvuru evraklarınızı yetkilerimize ve ofislerimize herhangi bir randevu almadan ulaştırabilirsiniz. 2024 yılı Kanada vize ücreti, başvuru süreci ve gerekli evraklar hakkında bilgi almak için bizi arayabilirsiniz. 0(312) 419 56 41

 

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek