Avrupa-(15)
Küba-(1)
Güney Amerika Ülkeleri-(22)
Avusturalya-Yeni Zelanda-(2)
Uzak Rota-(62)
Schengen Ülkeleri-(28)
Afrika Ülkeleri-(50)
Amerika-Ingiltere-Kanada-(3)

img

Libya Vizesi

Libya Vizesi

  • Hizmet Puanı
  • (5.0)
2-7 Gün Hızlı vize Ödeme kolaylığı
img Vize İşlemlerinizde Öncü, Hızlı ve Güvenilir

Libya Aile Birleşimi Vizesi için Gerekli Evraklar Nelerdir?

Dikkat!

**Tüm vize başvurularında Libya Göç İdaresinden onaylı davet mektubu şartı aranmakta, ülkeye girişte davet mektubunu gönderen şahsın veya kurum/şirketten bir yetkilinin karşılamaya gelmesi istenmektedir. Bu sebeple, Libya’ya seyahat etmeden önce, davet mektubu gönderen şahıs veya kurumla iletişime geçilmesi uygun olacaktır.

**Libya’daki güvenlik şartları göz önünde bulundurulduğunda, Libya’ya seyahat eden Türk vatandaşlarının merkezi ve güvenlikli yerler dışına çıkmamasında, Libya’ya vardıktan sonra en yakın Türk temsilciliğine bilgi vermesinde fayda görülmektedir.

**Mevzuat gereği, Libya Dinarı’nın ülkeden çıkarılması yasaktır. Herhangi bir mağduriyet yaşanmaması adına, Libya’dan çıkışta yolcunun yanında Libya Dinarı bulunmamalıdır.

Libya Aile Birleşimi Vizesi

Libya'da ikamet eden aile üyesinin yanına yerleşmek isteyen vizeye tabi yabancıların aile birleşimi vizesi alması gerekmektedir.

Libya aile birleşimi göçmen vizeleri arasında olup Libya’da yasal olarak bulunan kişinin Libya dışındaki çocukları veya eşinin kişi ile birlikte yaşamasına olanak sağlayan vize türüdür.

Kimler Libya Aile Birleşimi Vizesi Alabilir?

Aile birleşimi vizesini, Libya'da yasal olarak ikamet eden kişilerin eşi, reşit olmayan çocukları, bekar kızları ve kendisine bağımlı olan anne ve babası ve küçük kardeşleri alabilmektedir. Eş tanımı Libya aile birleşimi vizesi için sadece Libya vatandaşı bir erkeğin eşi olan yabancı kadını ifade etmektedir.

Libya Aile Birleşimi Vizesi Nereden Alınır?

Libya aile birleşimi vizesini, ikamet ettiğiniz ülkede bulunan Libya dış temsilciliklerine başvuru yaparak alabilirsiniz.

Türkiye’de bulunuyorsanız Libya vize başvurularınızı doğrudan Libya Ankara Büyükelçiliği veya Libya İstanbul Başkonsolosluğu üzerinden yapabilirsiniz.

Libya Aile Birleşimi Vizesi İçin Başvuru Adımları

Libya’da bulunan aile bireyinizden vize başvurunuz için davet mektubu alın.
Vize başvuru formunu eksiksiz olarak doldurun.
Aile birleşimi vizesi için gerekli evrakları tam olarak hazırlayın.
Libya dış temsilciliklerine evraklarınızı beyan edin ve vize ücretinizi yatırın.
Libya vize başvurunuzu bizzat yapabileceğiniz gibi Happy Turizm Vize - Danışmanlık uzmanlarımızda başvurunuzu sizin adınıza yürütebilmektedir. Seyahatinizden en az 1 hafta önce Libya vize başvurunuzu yapmanız tavsiye edilir.

Libya Aile Birleşimi Vizesi İçin Gerekli Evraklar

  • Hasarsız ve en az 6 ay geçerliliği bulunan pasaport
  • Libya vize formu
  • Güncel 2 adet biyometrik fotoğraf
  • Ali sicil kaydı
  • Libya'daki aile üyesinden alınan davet mektubu
  • Sağlık raporu

Libya Aile Birleşimi Vizesi Ücreti

Libya aile birleşimi vizesi başvurularını ücretsiz yapabilirsiniz.

Sık Sorulan Sorular

Libya Aile Birleşimi Vizesi Kaç Günde Çıkar?

Libya aile birleşimi vizesi, başvurunuzu Libya Ankara Büyükelçiliği ya da Libya İstanbul Başkonsolosluğuna teslim etmenizden sonra ortalama 1 hafta içinde çıkar.

Libya Aile Birleşimi Vizesi Geçerlilik Süresi Ne Kadardır?

Libya aile birleşimi vizesinin geçerlilik süresi, Libya’daki aile üyesine verilen oturum izni ile aynıdır. vize, pasaportun geçerlilik süresini aşmamak şartıyla aile üyesinin vize süresine göre uzatılabilir.

Vize reddi

Başvuru formunuzun eksik yada hatalı doldurulması vize reddine neden olabilir. Ama üzülmeyin tekrar başvuru yapabilirsiniz. Belgelerinizi eksiksiz ve hatasız doldurmak için Happy Turizm Vize - Danışmanlık uzmanlarımızdan destek alabilirsiniz.

Libya Vize işlemleri ile ilgili bilgi almak için Happy Turizm Vize - Danışmanlık vize yetkililerimizden bilgi talep edebilirsiniz. Dilerseniz 0(312) 419 56 41 numaralı telefon hattımızdan bize ulaşabilir veya bilgi talebi için bilgi@happyturizm.com e-mail gönderebilirsiniz.

Mesaj Merkezi

1 Yeni Mesajınız Var

Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?
×
 WhatsApp Canlı Destek